Arre Kougappi – Näköjään painostus ja suhteet toimii

Juuri nyt: Rautatienasemalla pääjärjestäjiin kuulunut turvapaikanhakija ilmoitti, että hänelle myönnettiin juuri turvapaikka. Hän esitteli samalla oleskelulupakorttia.

Näköjään painostus ja suhteet toimii vaikka aiemmin hän sai kielteisen turvapaikkapäätöksen. Kyseinen turvapaikanhakija on ollut näkyvästi yhdessä kuvissa ja tekemisissä Erkki Tuomiojan, Tarja Halosen ja Pekka Haaviston kanssa ja kuului pääjärjestäjiin, jotka osoitti mieltä Rautatieaseman vieressä.

Vielä toistamiseen hänen tarina:

17.10.2015 saapui Suomeen useiden turvallisten maiden läpi

13.06.2016 Maahanmuuttoviraston haastattelu

13.07.2016 turvapaikka hylätty

Kuukauden päästä valitus päätöksestä

Helmi-maaliskuu 2017 mielenosoituksessa pääjärjestäjänä, tapaamisia poliitikkojen kanssa, yhteiskuvissa Erkki Tuomiojan, Pekka Haaviston ja Tarja Halosen kanssa eri yhteyksissä.

16.03.2017 Turvapaikka

13 thoughts on “Arre Kougappi – Näköjään painostus ja suhteet toimii

 • 16.3.2017 at 13:32
  Permalink

  Siitä se lähtee totaalinen yhteiskunnan romahtaminen..

  Reply
  • 17.3.2017 at 17:17
   Permalink

   Näin on. Alkaa saada jo älyttömiä mittasuhteita tuo matujen nuoleskelu!

   Reply
 • 16.3.2017 at 13:40
  Permalink

  Hävettää tämä nyky Suomi. Jumalauta!

  Reply
 • 16.3.2017 at 13:41
  Permalink

  ”Rikoslain 34 a luvun 1 §:n soveltamisen kannalta ja muidenkin terrorismirikosten tunnusmerkistöjen kannalta olennainen terroristinen tarkoitus määritellään luvun 6 §:n 1 momentissa. Rikoksentekijällä on sellainen [terroristinen] tarkoitus, jos hänen tarkoituksenaan on

  1) aiheuttaa vakavaa pelkoa väestön keskuudessa

  2) pakottaa oikeudettomasti jonkin valtion hallitus tai muu viranomainen taikka kansainvälinen järjestö tekemään, sietämään tai tekemättä jättämään jotakin

  3) oikeudettomasti kumota jonkin valtion valtiosääntö tai muuttaa sitä tai horjuttaa vakavasti valtion oikeusjärjestystä taikka aiheuttaa erityisen suurta vahinkoa valtiontaloudelle tai valtion yhteiskunnallisille perusrakenteille tai

  4) aiheuttaa erityisen suurta vahinkoa kansainvälisen järjestön taloudelle tai sellaisen järjestön muille perusrakenteille.”

  …eikös nämä nyt ole terroristeja?

  Reply
 • 16.3.2017 at 15:23
  Permalink

  Voi, voi Suomea. Tämä kehitys tulee päättymään katkerasti, kansamme tuhoon. Vaikka joku muutos vielä saataisiin, niin rauhanomaisesti ns. ” demokratialla”, se ei tule onnistumaan. Vastuu tästä on Suomen kansaa vihaavilla päättäjillä,virkamiehillä, sionisteilla ja EU pettureilla.

  Kansa on jakautunut kahtia. Suurin vihollinen, kuten 1918 tulee oman kansamme keskuudesta. Ennen vihollista vastaan annettiin miehille aseet käteen. Nyt kansa tuhotaan toisella tavalla ja osa suomalasista ei tätä edes ymmärrä! Olemme häpäisemässä esi-isiltä saadun maan ja tuhoamme omilta lapsiltamme tulevaisuuden. Voiko tämän sairaammaksi enää tilanne muuttua?

  Reply
 • 16.3.2017 at 16:28
  Permalink

  Pohjalla on Suomi. Täydellistä halveksuntaa omaa kansaa kohtaan. Kuinka moni suomalainen voi painostaa viranomaisia laittomuuksilla ja valheilla?

  Presidentin kannanotot tällä viikolla uutisissa ovat olleet:
  Sauli Niinistö kehottaa ihmisiä keräämään roskia menemällä metsään roskakävelylle.
  Sauli Niinistöä harmitti koulussa opettajalta saatu huono laulunumero todistuksessa.

  Reply
  • 16.3.2017 at 19:37
   Permalink

   Tulihan tätäkin Suomen – syöjää/myyjää ja turhaketta äänestettyä, kun vastus oli mitä oli, sika säkissä markkinoilla jne…

   Sauli Niinistön piilossa pidetty puhe loppuvuonna 2011.

   ”Kolmannen vuosituhannen alku jää historiaan uuden maailmanjärjestyksen aikana. Erityisesti se koskettaa meitä länsimaisen tradition ihmisiä. Läntinen talous, kulttuuri ja tekniikka eivät enää olekaan ylivertaisia. On ymmärrettävä, että hegemonian aika on ohi. Tällä kaikella on suuri vaikutus niin valtapolitiikan, talouden kuin tapojenkin suhteen. Koskettaa myös varmasti jokaista meitä myös yksilöinä.”

   Reply
   • 16.3.2017 at 20:10
    Permalink

    Vielä, Baabelin tornia yritettiin rakentaa jo aikoinaan, köpelösti kävi silloin ja niin käy nytkin.. Varma tieto 😉

    Reply
 • 16.3.2017 at 18:35
  Permalink

  Hävetä sää päättäjiä ei muuta voi todeta

  Reply
 • 16.3.2017 at 19:03
  Permalink

  Järkyttävää. Mohammed Jabbar on täydellinen huijari, joka tulee selväksi vaikka seuraavasta keskustelustani hänen kanssaan:

  https://youtu.be/rZaoIWmCBt4

  Reply
 • 16.3.2017 at 20:54
  Permalink

  Voisikohan tuosta päätöksestä jättää tutkintapyynnön. Mitä on muuttunut kielteisen päätöksen jälkeen henkilön tilanteessa, onko jokin suomalainen päättäjä tai muu henkilö jolla on valtaa ja suhteita ollut järjestämässä tätä. Pikkuisen epäilyttävää tuohua.

  Reply
  • 16.3.2017 at 22:35
   Permalink

   Se on muuttunut että Irak on virallisesti turvallinen maa ja sinne kutsutaan kaikki kansalaiset ympäri maailmaa maan jälleenrakentamiseen. Sen verran on muuttunut. Ja kai sillä nyt oli vaikutusta tässä laittoman maahantunkeutujan päätöksessä.

   Reply
 • 16.3.2017 at 21:33
  Permalink

  Kuinka monta lasta, maailma unohtaa ja hylkää? Kaikki ne heikoimmat, jotka apua tarvitsisivat on jätetty. Järjetöntä sirkusta koko turvapaikkapelleily. Hyysätään rintamakarkureita, ihramahaisia ukkoja. Rajat kiinni ja saasta ulos.Vituttaa tää touhu.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.