Lukija lähettänyt sähköpostia Paula Risikolle – Huoli Helsingin poliisin toimintatavoista

Olen huolestuneena seurannut Helsingin poliisin toimintaa kansallismielisiä kohtaan. Niin, sanottakoon heti alkuun itse mieltäväni itseni kansallismieliseksi, mikä ei vielä toistaiseksi ainakaan ole rikos.

Helsingin poliisi on toistuvasti pitäneet epätervettä asetelmaa mielenosoituksissa, kansallismielisten mielenosituksia on kerta toisensa jälkeen häiritty anarkistien toimesta poliisin sen sallien. Anarkistit ei tee edes ilmoitusta mielenosoituksista ja kansallismieliset tekevät AINA. He päästävät anarkistit ihan viereen möykkäämään, niiden viereen ketkä on laillisesti tehneet ilmoituksen mielenosoituksesta! Se luo jo todellisen turvallisuus uhan.

Välit Helsingin poliisiin on olleet ”hyvät”, olemme aina pyrkineet noudattamaan ohjeita, vaikka hammasta purren purnaten ”miksi te annatte noiden laittomasti kokoontuneet häiritä mielenosoitustamme”

Tilanne Helsingin poliisissa on lähtenyt täysin käsistä, he menevät jopa HUMALASSA häiritsemään kansallismielisten mielenosoitusta! Siis toistan, poliisi HUMALASSA uhoomassa kansallismielisille!

Me emme ole pitäneet poliisiin hyviä suhteita sen takia, että me aina väistämme ja meillä ei ole samoja oikeuksia kuin muilla. Tilanne on kärjistynyt nyt siihen pisteeseen et juuri keskusteluyhteyttä poliisin kanssa ei ole, oliko tämä se tarkoitus ja kiitos meidän hyvästä käytöksestä? Miten voi olla niin, että lakia noudattavat ovat niitä kärsijöitä? Eihän semmoisessa ole mitään järkeä!

Kansallismieliset, ei loppupeleissä ole kovin paljoa eri mieltä asioista kuin ”vastapuoli” kyse nyt on lähinnä rajakontrollista ja pakolaispolitiikasta, siitä voisin kirjoittaa pitkän rimpsun mutta säästän sinut siltä. Sen kuitenkin haluan sanoa, että valtaosa kansallismielisistä on varustettu ihan aivoilla ja näkevät sen, että Eurooppa on täytetty täysin väärillä ”pakolaisilla” ja oikeasti hätää kärsivät ovat nyt se suurin häviäjä tässä surullisessa tilanteessa.

Helsingin Rautatientorilla on turvapaikanhakijoista koostuva leiri, missä on kuvin ja videoin todistettu olevan laittomasti maassa olevia (heidän omat videot ja kuvat) miksi Helsingin poliisi ei suorita ulkomaalaisvalvontaa siellä? eikö se ole heidän työtänsä? eikö he riko lakia, jos ei kehotuksista huolimatta mene toteuttamaan ilmiannettua ”tehtävää”

Eilinen 8.3 puuhun hirttäytynyt, mutta hengissä selvinnyt henkilö, on osoitus siitä kuinka epätasapainoista porukkaa siellä leirissä on! Miten ihmeessä tämmöinen turvallisuus uhka sallitaan luistinradan vieressä, missä on satoja lapsia päivän aikana.

Heidän ei kuulu nähdä puuhun hirttäytyneitä henkilöitä, ei missään olosuhteissa!

Toivon teidän puutuvan asioihin mitkä nostin esille, mitään muutahan emme vaadi kun lakia noudatettavan ja samoilla oikeuksilla kun muutkin kansalaiset.

(artikkelit alapuolella mihin kolumnissa viitataan)

Kolumni Suomalaisilta on osio missä lukijat kirjoittavat omia mielipiteitä. Kirjoitus ei ole Nykysuomen mielipide/kanta

4 thoughts on “Lukija lähettänyt sähköpostia Paula Risikolle – Huoli Helsingin poliisin toimintatavoista

 • 9.3.2017 at 17:50
  Permalink

  Paula Risikolle, suurelle suvakille on ihan turha mitään kertoa. Ämmä on täysin pihalla todellisuudesta.

  Reply
 • 9.3.2017 at 18:54
  Permalink

  Pisteet + yks päälle ’Lukijalle’. Oikeata hommailua ja vaikuttamista 🙂

  Reply
 • 12.3.2017 at 18:56
  Permalink

  Eipä taida juurikaan vaikuttaa näihin Eu-globalisti-monikulttuurihörhö-eliitin jäseniin vaikka rautalangasta vääntäisi. Niin ovat pihalla.

  Reply
 • 20.7.2018 at 19:22
  Permalink

  Eivät he pihalla ole. Ihan tietoista tuhotoimintaa vihollisen asialla. Vähän samaa on tuo netin täyttäminen vähämielisillä persukommenteilla. Samaa peetä oikeastaan eri pakatissa. Haluaisin tasokkaampaa kommentointia ja myös tasokkaamman sivuston. En persusontaa. Taidan siirtyä pois täältä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.