Facebookissa ilmoitettava tapahtuma ”Puhdistus” uhkaa lopettaa turvapaikanhakijoiden leirin

Turvapaikanhakijoiden leiri on ollut jo yli kolme viikkoa Helsingin keskustassa. Nyt Facebookkiin on luotu tapahtuma ”Puhdistus” missä ilmoitetaan, että viranomaisilla on aikaa 10.3 asti purkaa leiri.

Järjestäjänä on Suomen kansallismieliset, tapahtumasivulla todetaan seuraavaa:

”Lähes kolme viikkoa on Helsingin keskustaa miehittänyt laittomasti maassa oleskelevat turvapaikanhakijat.

Loppua tuolle miehitykselle ei ole näköpiirissä, ei ennen kun maahanmuuttovirasto ja viranomaiset taipuvat heidän vaatimuksiinsa sekä Suomen lainsäädäntö muutetaan heidän vaatimustensa mukaiseksi.

Nyt on tullut aika laittaa tuolle pelleilylle loppu! Vaadimme päättäjiä ja viranomaisia tekemään välittömästi päätökset joiden perusteella, kaunista pääkaupunkiamme rumentava ja turvattomuutta herättävä leiri puretaan!

Tämän leirin purkamisen takaraja on 10.3.2017.
Mikäli näin ei tapahdu, saavumme paikalle 11.3.2017 Rautatientorille ja kerromme mielipiteemme laittomasti maassa oleskeleville.”

Tapahtumasivulle Linkki

6,111 total views, 6,111 views today

20 thoughts on “Facebookissa ilmoitettava tapahtuma ”Puhdistus” uhkaa lopettaa turvapaikanhakijoiden leirin

  • 4.3.2017 at 16:35
    Permalink

    Mitäköhän tuosta viestistä voisi päätellä?.

    Reply
    • 4.3.2017 at 23:04
      Permalink

      No sitä, että _kertovat_ mielipiteensä matuille.
      Tapahtumasivun linkki auki, siellä parempi otsikkokin. Järjestäjänä on Suomen kansallismieliset, ei SE.

      Reply
  • 4.3.2017 at 16:40
    Permalink

    Hoh hoijaa… Taas on joku teini pahoittanut mielensä ja luonut provosoivan otsikon. Epäilen että asialla ovat olleet assosialiset Varis-verkkarit. Ne pystyy tällaiseen tekstiin ja uhoamiseen. Mutta muuhun ne ei sitten pystykkään.

    Taas saadaan paljon porua aikaiseksi ja poliisi saa syyn ylilyönteihin. Katsotaan vaan niin mitään ei tapahtu 11.3 mennessä. Ei mitään.

    …tiedä vaikka provo olisi matujen itsensä tekemä…

    Reply
  • 4.3.2017 at 16:59
    Permalink

    Saahan sitä kuitenkin aina ajatella/toivoa,että jotain tapahtuisi !!!.

    Reply
    • 10.3.2017 at 00:57
      Permalink

      te vaarausko tapata te kaki allah ola oike

      Reply
  • 4.3.2017 at 17:20
    Permalink

    Tapahtuma on isänmaallisten järjestämä (siinä on takana Fortress Europe ilmeisesti), eli mistään suvakkitrollauksesta ei ole kyse. Muuta en tiedä vielä itsekään, järjestäjien nimet yms on piilossa.

    Reply
  • 4.3.2017 at 17:40
    Permalink

    Ei haittaisi vaikka jotain tapahtuisikin.
    Mut joo epäilen

    Reply
  • 4.3.2017 at 18:22
    Permalink

    Taitaa kansalismielisten enerkia kulua keskenään kiistelyyn.

    Reply
  • 4.3.2017 at 19:12
    Permalink

    Ei löydy porukkaa. Matuporukkakin hilluu meidän verovaroilla siellä. Tätä se on ollut viimeiset 30 vuotta. Ongelmia on vaan lisätty ja hulluja puhutaan. Jos tosiaan alkaisivat poistaa matuja niin syyttäjä syyttäisi kapinasta.

    Reply
  • 4.3.2017 at 20:09
    Permalink

    Onko Suomen isänmaallisilla toivoa jos esim.Marcon tärkeimmät vaaliteemat alkavat seuraavasti.
    1. Ero EU:sta / Itsehallinto Tampereelle eli vapaakaupunki
    2. Markka takaisin / Tampereen markka ja Tampereen pankki

    Reply
  • 4.3.2017 at 21:37
    Permalink

    Tällä tavalla Marco de Witt ja Panu Huuhtanen tekevät halla Suomi Ensin ryhmälle että houkutellaan jo Suomalaisia väkivaltaan, toivottavasti eivät voita Vaaleja valtuustoon.. Nuo kaksi ne on oikein rypysakkia ja sitten itketään kun taas pidätetään…

    Reply
  • 5.3.2017 at 01:33
    Permalink

    Kaikki paikalle ja karvavauvat kolera-altaaseen.

    Reply
  • 5.3.2017 at 02:51
    Permalink

    Oletpas tyhmä suomalainen. Kannattaisi seurata asioita ennenkuin päästelee turhia mölyjä. Ei ole SE: n ryhmässä yllytetty väkivaltaan koskaan, päinvastoin.
    Ja tiedoksi sinulle joka et ole tietoinen : Poliisin pidätykset 2:n henkilön osalta olivat todellakin aiheettomat ja kumpikaan ei vastustanut virkavaltaa.Aiheetta poliisi pahoinpiteli Markon murtaen kylkiluita josta on lääkärintodistus ja pahannäköinen mustelma kyljessä ja myös käsivarsi oli pahasti runnottu mustelmalle. Tässä tapauksessa iso poliisi käytti voimaansa raukkamaisesti paljon pienikokoisempaa henkilöä kohtaan.Poliisin pitäisi olla puolueeton ja puolustaa kansalaisia taustasta riippumatta, valitettavasti tämä suvakkipoliisi ei pystynyt olemaan puolueeton vaan toi oman kantansa näin räikeästi esille. Samoin kuin kongopoliisi, jonka riehumisen tähden virkaveljet joutuivat viemään pois. Onneksi kuitenkin on vielä poliiseja jotka hoitavat virkaansa rehellisesti ja inhimillisesti ja heille kuuluu arvostus työstään.

    Reply
  • 5.3.2017 at 08:14
    Permalink

    Mitä paskaa tähänkin ketjuun mahtuu. Jos lakia ei noudateta luvattomien pakolaisten osalta niin ei sitten muutenkaan. Kannattaa varmasti tulokkaiden provosoida.

    Reply
  • 5.3.2017 at 11:09
    Permalink

    Valitettavasti me suomalaiset olemme VELLIPERSEITÄ!
    Jos meillä olisi munaa, lähtisimme torille vaikka 400 000:n hengen voimin vaatimaan matuja ulos maasta, varmasti toteutuisi!
    Vaan näin ei käy, suomalainen kärvistelee himassa vaikka maa ajetaan kuinka paskaan tilaan ja vaikka kuinka paskat kusipäät ovat vallassa ja tyytyy osaansa.
    Säälittävää.

    Reply
  • 5.3.2017 at 21:03
    Permalink

    Joo. Ulos vaan. Tuo matuleiri on pieni piikki historiallisen, sivistyksen ja tieteen kehtona olevan Euroopan peukalossa, olettaen huomioon että Eurooppaa kehitysmaalaistetaan ennennäkemättömällä vimmalla korruptuneiden ja vain typerien päättäjän taholta. Onneksi Hollanti äänestää 15.3 Wildersin Hollannissa ja hieman myöhemmin Ranska Le Pen. Tulee taatusti vipinää politiikassa ja mädätys loppuu. Sitten joutuu Suomen päättäjät aivan itse tehdä jotain, eli päätöksiä. Näistä nykyisistä maitopojista ja muista vajakeista ei siihen ole. Tämän takia he yrittävät suojata oman selustansa kieltämällä ”vihapuheen”. Ei tule onnistumaan. Yhden mantereen ja vieläpä kauneimman mantereen pilaaminen ei ole todellakaan mikään pikkujuttu! Tämä aika tullaan muistamaan historian kirjoissa samalla tavalla kuin Neuvostoliiton romahtaminen. Ihmiset eivät tiedä sitä vielä koska lehdet valehtevat niin paljon. Eu tulee loppumaan 2018 kokonaisuudessaan, ehkä jo 2017. Kyllähän kaikki tämän tietääkin jo

    Reply
  • 6.3.2017 at 10:26
    Permalink

    Suomen TYHMÄ kansa on täysin aivopesty EU:n perseennuolentaan.
    Kansalaisista on suuri määrä työttöminä ja LEIPÄJONOT kasvavat vuonna 2017, mikä saatanallinen HÄPEÄ!
    Munattomat päättäjät eivät aja kansan etuja, nuolevat Eu-eliitin persvakoa hyvän viran toivossa.
    Kansallisomaisuutta myydään ulkomaalaisille sijoittajille.
    Miksei kansa herää unestaan? Kohta se on myöhäistä, kehitysmaalaiset vievät meidät konkurssiin ja tuhoavat järjestyksen.
    Saatana että ottaa pattiin!

    Reply
  • 7.3.2017 at 23:11
    Permalink

    Suomalaisten pitää herätä puolustamaan itseään ei sitä kukaan muu meidän puolesta tee.
    Täytyy olla ylpeä suomalaisuudestaan ja puolustaa sitä.

    Reply
  • 9.3.2017 at 12:10
    Permalink

    Kaikki kynnelle kykenevät rautatietorille 11.3 2017 jotta saadaan tämä suvaitsevaiisuuden hulluus ja keksittyjen turvapaikan hakijoiden virat poistettua valtion budjetista! 🙂 on outoa et pelkäävät työpaikkojaan niin paljon että pitää ajaa kaikkien asiat kaivon pohjaan jotta maahan muutto virkamiehet saisi pitää kova palkkaiset ja yksinkertaiset työpaikkansa!? Sitten kun kela ja sossu menee nurin niin mitäs ulkomaalaiset ja suvaitsevaiset sitten keksii!?mellakka mielenosoitus vai aanarkia!? Syytetään suomalaisia rasismista ja laiskuudesta vaikka jo nyt maksetaan yli 200000 ulkomaalaisen asumis elatus lapsi ym tuetja hoidot! 🙂 virkavalta siesoo paikoillaan kun käsky on et välttää rasistisia yhteyden ottoja paitsi ei koskeka kanrasuomalaisia!!suomi nousuun vallankumouksella ja irti eusta+ulkomaalaiset joko töihin tai kotimaahan edistämään omaa.maataan mikä ei ole suomi! T:suomen kansa muureille ja kaduille 11.3-2017! 🙂 🙂

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.