Huuto.net: Mies kyllästyi lopullisesti Sipilään – Myyn koko elämäni!

Nettikauppa huuto.net sivustolla leviää outo myynti ilmoitus joka on otsikoitu: Myyn koko elämäni. Yritykseni, autoni, taloni, asuntoni..

Kauppaan kuuluu Hirsimökki, avoauto, matkailuauto, keräilyauto, mönkijä, 12-vuotta vanha nettikauppa yritys, Ikaalisten loma-asunto.

Lähtöhinta huudolle on 230,000€, erikoiseksi ilmoituksen tekee se mikä on myyjän ajanut tähän pisteeseen. Syyksi myynti ilmoituksessa ilmoitetaan:

Mulle riitti, kiitti Sipilä ja kumppanit. On muuten kylmä ja luntakin pirusti.

Myös muu perhe on mukana projektissa:

ovat kuulemma kyllästyneet hekin talviin ja autoveroihin.

Perhe on muuttamassa Espanian aurinkoon, kun ovat päässeet eroon omaisuudestaan.

Linkki huutoon: http://www.huuto.net/kohteet/myyn-koko-elamani-yritykseni-autoni-taloni-asuntoni/437627758

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

18,533 total views, 4 views today

After gritting his way Wholesale Jerseys onto New England’s roster last summer, he was awarded the league minimum salary of $420, 000. After Manziel played his way down to the number two quarterback position in Cleveland during training camp, he still enjoyed an $8.25 million, 4 year contract with a $4.3 million signing bonus.. Then in July, the Arizona Cardinals hired Jen Welter, who became the first female coach in the NFL. Cardinals head coach Bruce Arians pushed for the hire.. Converting that Cheap NFL Authentic Jerseys data into a graph provides a different way of looking at the same information. A graph can make it much Baratas Replicas Ray Ban easier to NFL Jerseys China notice trends that are not as obvious when viewing the raw data, which makes it much easier to make predictions.. I knew Replica ray bans where all the best stores were all over the world.”A new partner gave her an ultimatum: her spending, or him. Realising she needed help, Porter visited a psychologist and financial adviser, but couldn’t connect the advice from the two of them. What cheap jerseys about those who didn’t delete relationships at all, but horrible traumatic experiences where there was no romantic upside? In this deleted scene, Lacuna’s boss says that they can erase ”painful memories that allow you a new and lasting peace of mind,” which implies they handled all sorts of traumatic events. Some Lacuna patients were likely using the service so they could live like normal human beings again, and then Kirsten Dunst FedEx’d them a big ol’ package of PTSD.. We did not observe any significant difference in the percentage of IL 17A producing memory TH cells upon therapy. The proportion of IL 2R+ memory TH cells did not significantly differ between the patient groups (Supplementary Fig. What Motivates Celebrities to Complete a Degree Online?In almost all cases, the celebrity personality has held the goal of degree completion as a lifelong dream. Many actors and sports players recognize they are only as good as their last film or game and that ”fame” can be fleeting. ESPN Classic is a wholly owned subsidiary Wholesale Jerseys of ESPN, The Worldwide Leader in Sports. We’re one of the largest DISH retailers in the country.. John Madden, seen in a 1973 photo from when he was the Oakland Raiders head coach. After Madden announced his retirement on April 16, 2009, NFL commissioner Roger Godell released a statement commending the coach turned broadcaster as ”one of the most celebrated personalities in sports,” adding that Madden ”had an incredible talent for explaining the game in an unpretentious way that made it more understandable and fun.”.

9 thoughts on “Huuto.net: Mies kyllästyi lopullisesti Sipilään – Myyn koko elämäni!

 • 12.2.2017 at 21:00
  Permalink

  No juu, ei tuo nyt ihan koko elämäänsä myy. Ja toisaalta, onhan täälä pirttejä myynnissä koko ajan enemmän kun suomalaisten kappalemäärä vähenee. Ensi kertaa sitten historian ollaan tilanteessa jossa asuntojen hinnat laskevat. Jo nyt jos pyytää paljon yli 800e/neliö, eivät asunnot tahdo mennä kaupaksi. Ehkä Helsingissä ja Tampereella on ihmisiä jotka eivät osaa laskea tulevaa taloutta oikein ja siksi maksavat summia mitä eivät elinaikanaan pysty suorittamaan. Mutta muualla maassa tilanne on realistisempi.

  Voisin minäkin myydä pirttini, vähän suuremman kuin tuon ilmoituksen. Ja ihan Tampereen kupeesta. Tontti on vain pienempi mutta niin on hintakin. Olisiko 80 000e sopiva? Rakennettu -78 ja laajennettu/rempattu 2006.

  Reply
 • 13.2.2017 at 09:59
  Permalink

  Jos myynnin syynä on kyllästyminen Juha Sipilään niin aika heiveröiset perusteet on. Olisikohan vielä kerran syytä ajatella olisiko se syy sittenkin jossakin muualla.

  Reply
  • 14.2.2017 at 07:38
   Permalink

   Vittu teitä ääliöitä! Toi on myynti ilmoitus! Tajutkaa myynti ilmoitus! Syynä ilmasto ja mieli vaihtaa maisemaa! Sekä nyky yhteiskunnan menokaan ei kiinnosta! Jos joku pystyy ja haluaa vaihtaa maisemaa niin pitäkää te ääliöt turpanne kiinni!

   Reply
 • 13.2.2017 at 14:00
  Permalink

  Lueppas tämä nuori mies. Kun menet sinne ihanne maahasi ja kun tulet vanhaksi ja sairaaksi niin älä tule takaisin Suomeen.

  Reply
  • 14.2.2017 at 12:35
   Permalink

   Jos mä pääsisin Suomesta pois, niin en edes haluaisi takaisin tänne.

   Reply
  • 17.2.2017 at 10:22
   Permalink

   Jaakko Antinoja:
   No jos ihminen on ollut vuositolkulla maailmalla, niin minkä helvatin takia sitten enää vanhuuden vaivoissaan pitää itseään kammeta sinne suomeen palelemaan ja kärsimään ykinäisyydestä; luultavasti pitkään maailmalla ollut omaa siellä KOTImaassaan enemmän tuttavia, perhettä ja tukiverskostoa kun jossain saakelin siper… suomessa piti sanomani!

   Suomalaisille on taottu ”hauki-on-kala” -tyyliin sitä että vain ja ainoastaan suomessa on perusturvaa, ja vain ainoastaan suomessa yhteiskunta huolehtii vanhuksista… HA HA!
   Tajutkaa nyt jo pässit että ei se suomi ole TOSIAANKAAN ainoa maa maailmassa jossa voi vanheta ja jossa sairaita hoidetaan!!! Kyllä hän joka on asunut muussa maassa, on sinne luonut niin säästöjä (ne rahat mitkä suomessa imi verottaja), yksityisiä vakuutuksia, henkilökohtaiset suhteet ja monesti jopa perheen joka huolehtii. Monessa maailman maassa nimittäin perhe HUOLEHTII vanhuksista; niin uskomattomalle kuin se teille siellä siper…. suomessa kuulostaakin.

   Reply
 • 14.2.2017 at 13:15
  Permalink

  Itse tein saman 24 vuotta sitten, ja P Ä I V Ä Ä K Ä Ä N en ole katunut! Takaisin ei edes kilon paloina, ja aina välillä kun lukee uutisia suomesta, niin oma kanta sen kun vain vahvistuu, ja sitä itseään kiittää peilin edessä, että silloin aikanaa TAJUSI ettei se vaan OLE mikään sen kummoisempi lottovoitto syntyä suomeen. Asiat ovat muualla vähintään yhtä hyvin, ja elämän voi kovalla työllä rakentaa muuallakin. Omassa tilanteessani se rakentaminen on tuonut erittäin hyvän taloudellisen aseman, jota en varmuudella olisi suomessa koskaan voinut saavuttaa.
  Esim tuo verotus; se vain kannustaa yrittäjää tekemään töitä rankasti kun omaan taskuun jää enemmän kuin verottajan, eikä tarvitse elättää koko mätää kommunstiyhteiskuntaa. Perheemme terveydenhuollto, koulutukset ja muut perusasiat on hoidettu muulla tavalla kuin verovaroihin ja sosiaaliturvaan nojaten. Päivääkään ei 5-henkinen perheemme ole saanut ilmaista koulua, päivääkään ei olla nautittu äitiyskorvauksia, päivääkään oltu työttömyyystuella, ei kuultukaan asumisutesta, jne jne. Omalla yrittämisestä tulevalla tulolla on rakennettu hyvin vakavarainen elämä.

  Tsemppiä kaikille joilla on lähtöaikeita, ja rohkeasti vaan omaa elämää rakentamaan.
  Se on kaikki IHAN ITSESTÄ kiinni!

  Reply
 • 15.2.2017 at 00:59
  Permalink

  Allan Mäki, lienet kuitenkin tavalla tai toisella kerännyt tai perinyt omaisuutesi Suomesta lähtiessäsi paratiisiisi? Kuitenkin kaikkea hyvää ja menestystä yrittäjyydellesi, sekä kaikille sen hedelmistä nauttiville.

  Reply
  • 15.2.2017 at 02:17
   Permalink

   Järjestelmän runtelema:
   En ole perinyt tähän päivään mennessä markkaakaan, ja se mitä aikanaa myymällä sain siihen mennessä käräämästäni omaisuudesta oli noin 40 000 markkaa. Sillä lähdin silloin maailmalle, ja sillä oli alkuun päästävä.
   Ja pääsi!

   Toistan: Se ettei työnteostani mene suurta osaa veronmaksuun, mahdollistaa vaan muualla maailmassa menestyksen. Ymmärrän että se on suomessa asuvalla vaikeaa käsittää, ja sitä yrittää itselleen ja muille jästipäisesti hokea kuinka ”se varmaan sai perintöä ja sen äiti auttaa sitä ja se voitti lotossa ja löysi aarteen ja sen setä Amerikassa jätti perinnön ja ja ja ja…”
   Siis HERÄTYS suomalaiset!!! Palkkatulosta EI TARVITSE suorittaa muille valtaosaa kun järjestää asiansa ihan itse!

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.