eri puolueiden nuorisojärjestöjen tuissa järkyttäviä eroja

Samuli Voutila PS-nuorten puheenjohtaja on tyrmistynyt tavasta kuinka opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa tukia eri järjestöille.

Ministeri Sanni Grahn-Laasosen (KOK) luotsaama opetus- ja kulttuuriministeriö on päättänyt uudet tuet vuodelle 2017. Tuet eivät suinkaan jakaannu tasan järjestöjen välillä, vaan Keskusta- ja kokoomusnuoret keräävät yli 600,000€ potin, demarinuoret yli 500,000€, vasemmistonuoret yli 300,000€ ja ps-nuoret 115,000€. Ps-nuoret ovat jo vuosia taistelleet itselleen suurempia tukia. Nyt nousua vuoteen 2016 tuli 3000€.

”Opetus- ja kulttuuriministeriön päätös tuestamme on hävytön. Olemme Suomen vaikutusvaltaisin poliittinen nuorisojärjestö, toimintamme on kasvanut rajusti kuluneen vuosikymmenen aikana ja silti saamme tukea vain murto-osan muihin poliittisiin nuorisojärjestöihin nähden. Mihin perustuu Sosialidemokraattisen Nuorten yli puolen miljoonan euron tuki saati Vasemmistonuorten yli 330 000 euron tuki? Tulemme valittamaan päätöksestä”, paheksuu Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Samuli Voutila.

“Päätös on täysin mielivaltainen. Ministeri Sanni Grahn-Laasonen myönsi myös omalle nuorisojärjestölleen Kokoomusnuorille yli viisinkertaisen summan meihin verrattuna. Vanhojen puolueiden röyhkeä hyvävelipeli on puhallettava poikki”, jyrähtää Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtaja Toni Ahva.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii, että poliittisten nuorisojärjestöjen valtion tuet tulee jakaa suhteessa kansanedustajien määrään ja kokonaistukisumma puolittaa.

1,084 total views, 1 views today

Secondly, we have looked to define and assess the situation at Reebok. Reebok is today well positioned to become the best fitness brand, and we have transformed Reebok from a traditional sports brand to a purely fitness brand. Kevin was diagnosed with ALS many years ago and is now suffering through the advanced stages of the disease.Suing the NFL was not an easy decision, but it was the right decision. It took years of legal fighting, during which time too many men were diagnosed or passed away from neurocognitive conditions, but the NFL finally agreed to take care of those who made the game as successful as it is today. Though its name is somewhat deceptive, and in fact cheap nba jerseys logically unsound, football is the most widely watched sport in the United States, and its championship game, whose name is not known only to those who have been living on the moon for the Fake Oakleys last fifty years, the super bowl is the most watched television event in the United States. He will teach you how to position the linemen, the linebackers, and the defensive hockey jerseys backs. Once Union soldiers invaded his town, McIlhenny fled with his family to his wife’s home at a place called cheap football jerseys china Avery Island, which wasn’t actually an island at all, unless you consider a big ol’ salt dome an ”island.” McIlhenny started a new life helping to run the family salt mines, which wholesale china jerseys was actually pretty good business. The Avery Island salt mine provided the Confederacy with cheap jerseys 22 million pounds of salt during the war, and before he knew it, McIlhenny was back on his feet!. For this light momentary affliction is preparing for us an eternal weight of glory beyond all comparison, as we look not to the things that are seen but to the things that are unseen. For the things that are seen are transient, but the things that are unseen are eternal.” Corinthians 4:16 18. China oakley actions jordan retro may louis vuitton bags lead nike air max to ugg boots other polo ralph lauren countries, chi hair including chanel bags Vietnam, cheap nfl jerseys louis vuitton outlet the karen millen islands true religion of air max the oakley South lululemon canada China burberry outlet Sea nike shoes sovereignty reebok skyscape oath ralph lauren similar new balance construction new balance outlet and toms outlet expansion, oakley sunglasses but nike air max the ray ban Chinese longchamp outlet have balance shoes a tory burch greater coach outlet store advantage nike air max in mulberry this montre femme regard. So nike outlet online if you nike outlet shoes a ridiculous nikes on sale amount cheap nike shoes of cheap nike shoes with nike running shoes these, adidas outlet store During Cheap Nike Shoes Online the nike shop online time adidas factory outlet you christian louboutin acknowledge cheap nike air max households nike shop online noticed jordans for cheap that air jordan you nike outlet online say any nike air max of us nike online store stop nike online store one another outlet nike paragraphs, nike sneakers It mont blanc pen is nike store usa not good.

One thought on “eri puolueiden nuorisojärjestöjen tuissa järkyttäviä eroja

  • 2.2.2017 at 08:34
    Permalink

    Nuo poliittiset tuet pitäisi lakkauttaa kokonaan, ainakin näin lama aikana. Tuossa näkyy hyvin ettei poliittista/kansallista tasa-arvoa ole olemassa ja Hölmölässä ei tiedetä edes mitä tasa-arvo edes tarkoittaa.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.