Italialainen arkkipiispa – Euroopasta tulee muslimivaltio ja se johtuu omasta tyhmyydestämme.

dailymailin jutussa arkkipiispa aloittaa kertomalla kuinka Italiassa oli vuonna 1970, 2000 muslimia. Nyt luku on kaksi miljoonaa. Monsignor Carlo Liberati sanoo, että Euroopan nopeasti kasvava muslimiväestö ja onneton rajavalvonta on syy siihen, että islam on kohta Euroopan valtauskonto.

Piispa Emeritus vuorostaan sanoo, meistä kaikista tulee kymmenessä vuodessa muslimeita, ihan omaa tyhmyyttämme. Italia ja Eurooppa elää pakanoiden ja ateistien aikaa. He tekevät lait ja kääntävät kaikki vastoin jumalaa.

Italiaan on saapunut viimeisen kahden vuoden aikana noin 330,000 pakolaista. Lähinnä afrikasta, lähi-idästä ja aasiasta.

  1. tammikuuta 2015 Italiassa oli 5 014 437 ulkomaalaista asukasta. Kasvua edellisvuoteen tuli 92352 henkilöä.

Piispa on huolissaan siitä, kuinka nykysuuntaus on se, että autetaan ulkopuolelta tulleita ihmisiä ja samalla unohdetaan, kuinka oma alkuperäinen köyhempi kansanosa syö roskakoreista.

Piispan mukaan nyt tarvitaan politiikkaa, jossa suositaan omia työttömiä ja syrjäytyneitä nuorian, ennen ulkopuolelta tullutta väestöä.

Piispan mukaan avokätinen rahanjakaminen maahanmuuttajille on haitallista, eikä edistä integroitumista yhtään.

Myös Pauli Vahtera on ottanut sosiaalisessa mediassa kantaa samaan ongelmaan. Lainaus Paulin sivuilta:

Vuokralle halukkaita oli pilvin pimein. Melkein kaikki maahanmuuttajia muutamaa suomalaispoikkeusta lukuun ottamatta. ”Minä maksa enemmän kuin sinä pyytä”, ”Kaupunki maksa, varma vuokra”. Tällaisia halukkaat vakuuttelivat. Mutta ystäväni päätti, ettei hän maahanmuuttajille asuntoaan anna. Sitä ei voi ilmoitukseen laittaa, mutta asian voi hoitaa joutumatta syrjinnästä poliisikuulusteluun. Kaikki vuokralle haluavat eivät olleet maahanmuuttajia, mutta yli 95 % oli. (Nykyään pitää olla tarkka sanoista!)

Kuva ei ole Vahteran jutusta

Vahteran tarinassa puhutaan siitä kuinka yksityinen vuokranantaja laittoi Helsingin asuntonsa vuokralle ja tyrmistyi siitä kuinka suuri osa hakijoista oli maahanmuuttajia ja kuinka hakijat olivat varmoja siitä, että valtio maksaa, oli asunto minkä hintainen hyvänsä.

Suomessa on havaittavissa samanlaisia piirteitä, mistä italialainen arkkipiispa ja piispa puhuvat.

7,158 total views, 2 views today

You will also choose your gamertag during this process, which will serve as your online name and identity. Lastly, you will customize your profile. CEO Chase Carey says shares throwback nba jerseys are ”woefully undervalued.” Loomis Sayles analyst Paul Wright thinks DTV will beat consensus EPS estimates in 2009, driving shares ($21) toward $30. ”They are executing tremendously.” Add to that the possibility of an overture by a telco such as AT or Liberty Media Interactive (LINTA) which already cheap oakleys sunglasses owns 53.6%.. Straight out of the ”if it’s good for soccer it’s good for footy” category, the idea to allow play to continue if the ball rebounded off the goal post back into the field of play was designed as another way to liven up footy in February. Alas this Wizard Cup initiative didn’t last.. In modern pineapple cultivation, asphalt impregnated mulch paper is used by laying over the well drained soil. The pineapple propagating pieces are then introduced into the soil through the paper. I’ve seen all types of hubs out there, but I’ve never seen one on popcorn comparisons. So I decided hockey jerseys to pop a hub on out about popcorn. The first five picks of Beckham, Jordy Nelson, Murray, Mathews, and Jimmy Graham are as strong as any first five rounds in the league. Terrelle Pryor and Kevin White are both unproven talents so DaGoobs are banking on catching lightening in a bottle with these Cheap NFL Jerseys two. Darling told reporters that he was interfered with and signaled for a challenge. Sutter differed.. Right tackle Halapoulivaati Vaitai was overwhelmed in his first cheap nfl jerseys start last week against the Redskins, and the Eagles allowed Carson Wentz to be sacked five teams. Those woes could spell trouble against a Vikings defense tied for third in sacks with 19.Fantasy football rankings: Week 7Here are four other matchups that will define Week 7 in the NFL:Steelers RB Le’Veon Bell vs. EBay is expanding product reviews to make them easier to read, expanding them to more products, and including a cleaner design with ”easy to identify ratings” and follow up emails to those requesting reviews. EBay says supplying review info keeps people on site and increases sales custom jerseys by 18% on average. ”Players earn goodwill and karma points. A unique feature of the game is that it allows players to donate points earned by them to charities. FATSIS: Manning, of cheap oakleys course, missed the season with a neck injury. The Colts owe him $28 million in bonuses, so the question is whether they’re going to pay it, let Manning leave, trade him, do something else.

One thought on “Italialainen arkkipiispa – Euroopasta tulee muslimivaltio ja se johtuu omasta tyhmyydestämme.

  • 15.1.2017 at 12:39
    Permalink

    Eikös nyt Janitskinin tapaan Suomen valtion pidä haastaa ko. piispa käräjille vihapuheesta? Hän asuu maamme rajojen ulkopuolella ja kertoo että maastammekin tulee muslimivaltio. Eikös se jos mikä ole vihapuhetta?

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.