Poliittiset vaikuttajat vetoavat inhimillisen turvapaikkapolitiikan puolesta.

Joukko entisiä ja nykyisiä mediahenkilöitä on tänään (10.01.) julkaistussa ultimaatumissa vedonnut hallitukseen ”inhimillisen turvapaikkapolitiikan” puolesta, kuten he asian ilmaisevat. Huolta on aiheuttanut mm. kielteisten turvapaikkapäätösten tekeminen. Tässä koko litania, -ja Nykysuomen lukijan kommentit.

SUOMEN HALLITUKSELLE JA MAAHANMUUTTOVIRASTOLLE

Olemme erittäin huolestuneita Suomen turvapaikkapolitiikan kehityksestä.Ne humanitääriset ja inhimilliset arvot, jotka on aina voitu yhdistää maahamme, eivät ole yhteensopivia nykyisten tiukkojen turvapaikkasääntöjen ja niiden hyvin kapea-alaisten tulkintojen kanssa.

Kielteisten turvapaikkapäätösten osuus on Suomessa paljon korkeampi kuin muissa vastaavissa maissa, mikä on johtanut moniin tragedioihin turvapaikkaa hakevien lasten, naisten ja miesten keskuudessa.

Turvapaikkapolitiikan tarkoituksena on inhimillisyyttä ja empatiaa osoittaen tukea ja auttaa hätää kärsiviä ihmisiä. Sen tarkoituksena ei ole päästä eroon apua tarvitsevista ihmisistä ja pelotella muita, etteivät he uskalla saapua maahamme.

Suomi on ratifioinut YK:n ihmisoikeuksien julistuksen ja sitä täydentävät kansainväliset ihmisoikeussopimukset, joita on mm. lapsen oikeuksien sopimus, ja niitä onnoudatettava.

Rikkaana ja humanitäärisiä arvoja korostavana maana meillä on varaa ja mahdollisuus käsitellä positiivisessa hengessä Suomeen hakeutuvien pakolaisten turvapaikkahakemukset, joita on kuitenkin suhteellisen vähän. Lisäksi kokemus on osoittanut, että maahanmuuttajista on pitkällä tähtäimellä maallemme taloudellista etua.

Vetoamme hallitukseen ja maahanmuuttovirastoon, että pakolaisia kohdeltaisiin Suomessa oikeudenmukaisesti ja inhimillisesti.

Claes Andersson

Pentti Arajärvi

Tarja Cronberg

Jörn Donner

Tarja Halonen

Jaakko Iloniemi

Kalevi Kivistö

Kari Mäkinen

Ilkka Niiniluoto

Ole Norrback

Jukka Paarma

Elisabeth Rehn

Leif Sevon

Jacob Söderman

John Vikström

Ulla-Maj Wideroos

Julkaistu mm. Turun Sanomissa10.01.2017: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3158742/Entiset+vaikuttajat+vetoavat+turvapaikkapolitiikan+puolesta

2,263 total views, 1 views today

I haven’t had the opportunity to talk to anybody who’s played over here, but we have a pretty good game plan to adjust to the time change and be ready to play. It’s just another game on the schedule, but it’s definitely time for us to get a W. He’s also one of the best scramblers in league history.Concussions cut Staubach’s career short, which is wholesale football jerseys a shame because he was playing some good football when walked away from football. He led the league in passer rating in each of his final two seasons and was coming off a fifth consecutive Pro Bowl season.Starr is the forgotten quarterback in Green Bay. So, as I go back to the top and I set my good right angle here between the shaft and my arm, I must keep or increase that angle as I am turning my hips through that golf ball. If I let my hands out I lose that energy. Typically 10 minutes cheap jerseys or less, the pitch is a dynamic verbal description of the show. The key is to keep it short, focus on the highlights, steer clear of too many details (unless they ask for some) and sell, sell, sell.. At what point did you realize you cheap oakleys sunglasses were different? Honestly, I never truly realized that I’m different, I just accepted who I am. Reporter: But some of the kids treated you differently. (Fig. 2i,j). I started running through a couple of tackles and started breaking some runs.”And breaking some spirits.All four losers in those rugged matchups entered with winning records. The Giants (8 4) had their six game winning string snapped by fake oakleys outlet Pittsburgh. Diving: The drill I use for diving is the same thing I use for short blocks. I start with a wiffle ball and have the catcher only diving to one side. Scibelli played in the Pro Bowl in Cheap NFL Jerseys 1968, and he was a team co captain during his last 10 years with the Rams. He was named the Rams’ most valuable offensive lineman five times, and five of the Ram teams on which he played won their division. Unlike news reports, which can quickly go out of date, feature articles have a more general focus and may interest readers long past the date they’re published. The appeal of these articles is usually the personal touch and viewpoints that they offer.. And they said go pick him up at this hotel. And they said, don’t worry about it, you’ll know who he is ’cause he looks like Santa Claus. He’s a great player. That team just wholesale jerseys china deep at that position. In the past gamers purchased a game at a fixed price, usually $50 $60 and received hours of entertainment Cheap Football Jerseys at no extra cost. This also meant no additional revenue for the game developer.

9 thoughts on “Poliittiset vaikuttajat vetoavat inhimillisen turvapaikkapolitiikan puolesta.

 • 11.1.2017 at 01:43
  Permalink

  Jos on noin kova auttamishalu, niin ottakaa kotiinne asumaan noita partalapsia. Adoptoikaa, niin ei tarvii yhdistää sitten koko sukua Suomeen. Ette halua edes loppupeleissä asuakkaan lähellä noita muslimeja. Ei pidä unohtaa koraanin käskyjä !

  Reply
 • 11.1.2017 at 06:09
  Permalink

  Alajärvi on alistettu presidentin tahtoon. On puhunut jotain muuta kun on ollut pienessä laitamyönteisessä.

  Reply
 • 11.1.2017 at 09:33
  Permalink

  Kas siinäpä onkin lista suvaitsevaisista joilta voi hakea lisäavustusta maahanmuuttoon/ palautuksiin

  Reply
 • 11.1.2017 at 10:09
  Permalink

  Kuinka monella listalaisella on kytkös rkp:hen?

  Reply
 • 11.1.2017 at 12:08
  Permalink

  Nämä henkilöt kukin sitoutuvat maksamaan hekilökohtaisesti niin monen maahanmuuttajapakolaisen ylläpidon ja kaikki kulut , myös sairauskulu
  t , kuin haluavat ja pystyvät. Minulta on jo otettu väkisin ilman suostumustani veroina pakolaiskuluihin pienestä eläkkeestäni. Eläkkeeni piti nousta vähän, mutta veropas nousi niin paljon ettei korotusta minun käteeni tullutkaan. Ja joka päivä maksan välillisiä veroja ja kaikkien palveluiden hinnat vaan nousee. Mutta nämä loiseläjät saavat kaiken ilman ja tekevät pahojaan, kuten nyt raiskasi 10:n vuotiaan Ylöjärvellä ja uusi tapaus todennäköisesti on taas näiden tekemä poliisin salailusta päätellen. Poliisihan kertoo aina julkisuuteen heti jos epällyt on kantiksia.
  Nyt listalla olevien henkilöiden tuloista mittaamaan automaattisesti veroluontoisena maksuna riittävä summa valtion pakolaiskuluihin. Käteenjäävä osuus riittää korkeintaan1500 € ja sen ylimäärä valtiolle. Tämä summa riittänee myös X-presidentti Tavja Haloselle, kuten myös puolisolleen Arajärvelle.

  Reply
 • 11.1.2017 at 12:54
  Permalink

  Joukko ketkä eivät tiedä normaalista arjesta ja turvapaikanhakijoiden sekä ”pakolaisena” tulleiden rikostilastoista mitään. Eivät ymmärrä tai kieltäytyvät ymmärtämästä nuorten miesten ylivoimaista edustusta turvapaikanhakijoiden määrässä ja mitä se käytännössä tarkoittaa.
  Eivät näe, että turvapaikan hakijoissa on erittäin paljon sotilaskoulutusta saaneita rintama ja perhe karkureita.
  Ryhmä jolla elämä on jo tulevaisuus takana, eikä ymmärrä minkä laista perintöä ovat jättämässä tuleville sukupolville.
  Ryhmä joiden sanomisilla ei oikeasti ole mitään merkitystä ja kaikki uutisointi sekä nämä meidän kommentitkin ovat liiallinen huomion osoitus heille.
  Joten lopettelenkin tähän ja ryhmän tyyliä noudattaen yritän unohtaa, että edes kommentoin heidän sanomisiaan.

  Reply
 • 11.1.2017 at 17:27
  Permalink

  ”Rikkaana ja humanitäärisiä arvoja korostavana maana meillä on varaa ja mahdollisuus käsitellä positiivisessa hengessä Suomeen hakeutuvien pakolaisten turvapaikkahakemukset, joita on kuitenkin suhteellisen vähän.”

  Niin ”rikas” maa on Suomi, että se on jo vuosia elänyt kuormasta syöden eli jatkuvasti kasvattamalla KOROLLISTA ULKOMAAN- VELKAANSA, joka on jo vuosia sitten ylittänyt kriittisenä pidetyn 60% rajan bruttokansantuotteesta ja on euroina jo yli sata miljardia.

  Orpon ja Sipilän toissa syksynä avosylin vastaanottamista suloisista 30000 partalapsesta yksistään tälle vuodelle aiheutui lähes miljardin euron lisäkustannukset, joka rahoitetaan ottamalla pois kantasuomalaisilta, erityisesti vähäosaisilta puolustuskyvyttömiltä ja siis samalla kasvattaen KOROLLISTA ULKOMAANVELKAAMME.

  Nämä jalat maasta irrallaan olevilla, suomalaisvihamielisillä suvakeilla ei ole minkäänlaisia humanitäärisiä tunteita eikä ajatuksia KANTASUOMALAISIA puolustuskyvyttmiä vähäosaisia kohtaan – Sipilä ja Orpo samoin tarjoavat partalapsilleen maailman korkeimpiin kuuluvaa sosiaaliturvaa samanaikaisesti kun kantasuomalaisten leipäjonot kasvavat kasvamistaan.

  Reply
 • 11.1.2017 at 20:37
  Permalink

  siinä tosi vihamieliset suomalaiset

  Reply
 • 12.1.2017 at 14:05
  Permalink

  Tästähän puuttuu vielä monta julkista maahanmuuton järjestelijää. Mihin viitataan kun puhutaan monista muista vastaavista maista? Ruotsiin , Tanskaan Saudeihin? Tästä listan henkilöiden esityksestä jää puutteellinen kuva. Haluavatko he vähentää vai lisätä Suomen ongelmia?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.