Uusi kolikonkokoinen seurantalaite, hinta ei päätä huimaa

Markkinoille hiljattain tullut thetrackr Seurantalaite on kokonsa puolesta hyvinkin kätevä. Laite on noin 2€ kokoinen ja sen saa kiinnitettyä esimerkiksi avaimiin helposti lenkillä. Laite itsessään käyttää gps yhteyttä ja laitteen oston lisäksi tarvitsee vain ladata ilmainen sovellus älypuhelimeen.

Trackr laitetta voi käyttään moneenkin, edellämainittuihin avain nippuihin, laitteen voi piiloittaa autoon, pyörään, veneeseen tai ihan mihin esineeseen jonka voit kadottaa tai mikä voi joutua varastetuksi. Napin voi myös liittää esimerkiksi lemmikkisi kaulapantaan, jolloin tiedät aina missä koirasi tai kissasi kulkee. Laite toimii myös toisinpäin, eli kolikon kokoisesta lähetimestä löytyy pieni nappi, jota painamalla puhelimesi alkaa piipata. Näin löydät kadonneen puhelimesikin vaivatta. Hintaa laitteelle kertyy noin  29€, eli isoja investointeja ei tarvitse tehdä.

Video näyttää kuinka helppokäyttöinen laite on:

 

banner_money_v2_300x250

836 total views, 2 views today

how to wash an authentic nfl jersey8. Why? Did they not watch the same game? What makes five teams better than the Broncos in ESPN eyes? That exactly what makes power rankings so fun to read. Quinn: We work out in the gym two or three times a wholesale jerseys week. The training room’s always open. Pittsburgh Steelers (4 4) Ben Roethlisberger looked rusty but he was less than three weeks removed from meniscus surgery. I’ll give him a pass in a divisional game on the road. ”If I were the manager there, I’d turn off the heat and power and everything else and let them sit there in the cold and dark,” Rick Smith, a retired National Parks Service law enforcement official, recently told NPR. Fish Wildlife Service and local law enforcement officials have yet to answer. Log cheap oakleys in every day. Okay, maybe you don’t have time to check in every 4 or 5 hours. Voting aside, the NFL’s decision to play Cheap Jerseys the 2010 game the week before the Super Bowl oakley outlet made a significant impact on the final rosters. Since the Super Bowl is the be all and end all of the entire season, Pro Bowlers from the conference champion teams were exempt from playing in the game. I can scroll nicely here, so beautiful. But because this is Windows I can also be productive. Be positive, and just teach the basics skills and fundamentals. My name is Otis St. Seen in a video wearing his Pro Football Hall of Fame jacket, Carter, joined on stage by fellow Hall of Famer Warren Sapp, told rookies gathered at the 2014 NFL Rookie Symposium that they should find someone else to take the blame should they get into trouble.”Because all you guys aren’t going to do the right stuff,” Carter said. ”I need to teach to you how Cheap Football Jerseys to get around all of this stuff too. In fact, knee loads of up to 7 times body weight occur in a soccer player during kicking and between 9 and 11 times body weight occurs in netball and volleyball players during landing. These eccentric loads are perhaps the primary cause of overload cheap football jerseys in jumper’s knee. Brianne, she’s more specific than I am. I have pretty broad interests education, energy, transportation, space. If Goodell even pretended to care about the players, he speak out against what Carter said and take real action to ensure that replica oakleys his league fully supports the long term health and stability of its players. He treat them like peers in the business of football, not cogs in his machine, and apologize for allowing the league to trot out Carter without vetting that he had any idea of what might constitute real guidance..

5 thoughts on “Uusi kolikonkokoinen seurantalaite, hinta ei päätä huimaa

 • 8.1.2017 at 22:03
  Permalink

  Näitähän voi asentaa matujen persuksiin niin näkis missä ne kulloinkin kulkee.

  Reply
 • 8.1.2017 at 23:36
  Permalink

  Tuossa on se heikkous että siinä ei ole GPS -vastaanotinta lainkaan. Eli ei toimi Suomessa. Paitsi ehkä lähimmän GSM-maston tarkkuudella.
  (Mainostettu GPS-crowsoursing tarkoittaa sitä että jos samassa mastossa on kiinni toinen henkilö jolla on samanlaisen laitteen appi puhelimessaan, ja päällä, ja puhelimen GPS päällä, jolloin systeemi palauttaa tämän toisen puhelimen sijainnin. Eli vaatii että samanlaisen laitteen käyttäjiä pitää olla ympäristössä todella tiheässä. Minä sanoisin että tämä on huijausta.)

  Reply
 • 9.1.2017 at 02:01
  Permalink

  Tekniikka kehittyy ja ihminen taantuu.Näitä tullaan tulevaisuudessa todellakin tunkemaan ihmisten perseeseen että nähdään missä se käppyrä seikkailee.

  Reply
 • 9.1.2017 at 17:16
  Permalink

  Taas yksi askel lähemmäksi täydellistä orwelilaista Uuden maailmanjärjestyksen tyranniaa!

  Reply
 • 18.1.2017 at 10:45
  Permalink

  ebaystä saa röökiaskin kokoisia ”oikeita” GPS seurantalaitteita parillakympillä missä GSM moduuli ja liitettävissä esim powerbankkiin , auton/mopon/moottorikelkan sähköön… en ostaisi tuollaista nappia se on ihan huijausta ei siinä ole GPS vastaanotinta , ks. ”Veteraanin” kommentit yllä !

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.