Väykkä teki sen taas: ”Kepun palattava juurilleen.”

Juuri kun ”Kansalaispuolue” on päässyt rekisteriin, ja mappi suljettu ja laitettu Patentti&rekisteri hallituksen hyllyyn, Paavo muistuttaa olevansa edelleen kepulainen:

Keskustassa pohditaan, kuinka suhtautua Kansalaispuolueeseen. On esitetty, että minun pitäisi erota Keskustan jäsenyydestä nyt kun Kansalaispuolue on merkitty puoluerekisteriin. Tämä vaatimus perustuu siihen, että Keskustan sääntöjen mukaan sen jäsen ei voi kuulua toiseen puolueeseen.

En aio erota. Kansalaispuolue ei ole poliittinen puolue sanan tavanomaisessa merkityksessä. Jäsenyys siinä ei edellytä eroamista toisesta puolueesta. Jotkut ovat ehdottaneet, että minut pitäisi erottaa Keskustan jäsenyydestä. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty.

Keskustassa jäsenet kuuluvat johonkin paikallisyhdistykseen. Omalta osaltani olen Keminmaan keskustaseuran jäsen ja sen puheenjohtaja. Yhdistys on perustettu jo 1990-luvun lopulla Lapin akateemisen keskustaseuran nimisenä. …. jne.jne.

 

Paavo Väyrysen blogi 07.01.2017: http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/229079-keskustan-on-palattava-juurilleen

”Keskusta ei voi puolustautua erottamalla jäsenyydestään perinteisen alkiolaisen ihmisyysaatteen kannattajia, vaan palaamalla omille aatteellisille juurilleen ja lähentymällä Kansalaispuolueen poliittista linjaa”, toteaa Paavo Väyrynen. Onko rehti alkiolaisuus kuinka henkilövalinta-keskeistä, sen hahmottamista saattaa helpottaa viime vuosikymmenten poliittinen historia.

”Lapin Akateeminen Keskustaseura” luo mielikuvia tohtorinhatusta ja kumiteräsaappaista, mutta Paavohan on aina ollut suurten mielikuvien mies. Syyttää häntä johdonmukaisuuden puutteesta olisi kuin *väärän todistuksen* antamista. Paavolla on aina ollut yksi kuningas-ajatus, ja se on ja pysyy.  di-gold

Aivan toiseen asiaan mennäksemme: Eikö jokin kepun siipi ollut mukana tässäkin, eikä siitä ole kuin vuosi: http://yle.fi/uutiset/3-8579958

banner_money_v2_300x250

1,051 total views, 1 views today

how to tell if you have a concussion what to doThere were no flashy drives or extravagant attempts to reach Cheap Oakleys Sunglasses the greens faster, but Digvijay Singh was still close on the heels of Shiv Shankar Prasad Chowrasia. Both fired identical rounds of six under par 66, which meant Chowrasia led by a stroke after the second round of the PGAI TSM Open tournament at the Noida Golf Course here on Wednesday.. nfl jerseys cheap As a frequent shopper at these stores, I personally view them as more of a convenience stop. In general, the prices are not quite as good, but the staff is helpful and knowledgeable. The Gamecocks finished second in the SEC East with a 10 2 record. Some notable wins for the Gamecocks this year include beating two teams that were ranked in the Top 10 at the time the games were played. To give you an example, if I were wholesale football jerseys china to pick a current topic such as Rahul Gandhi’s outburst on the infamous ordinance on politicians, I would have cited this post from Loreto Xavier that clearly stood out from all the prattle and filibustering. ”Let everyone wax eloquent about Rahul Gandhi’s ’immaturity’. Smritis (Indian scriptures) have detailed man inner and external (social) duties and responsibilities. It can be said to be a vow or resolve of imbibing sacred actions and duties. One interesting tattoo that you may want to consider is the eagle tattoo. Eagle tattoos are not a mainstream tattoo but they are a demand for them, especially in America. In 2013, Trump used $5,000 from the foundation to buy advertisements touting his chain of hotels in programs for three events organized by a District of Columbia preservation group. And in 2014, Trump spent $10,000 of the foundation’s money for a portrait of himself bought at a charity fundraiser.If the Internal Revenue Service were to find that Trump violated self dealing rules, the agency could require him to pay penalty taxes or to reimburse the foundation for all the money it spent on his behalf. ”It doesn’t bother me at all,” Suh said. ”I went to Nebraska when they were not coming off a very good season and our class turned that around, winning 10 games for the first time in eight or nine years. To sign non disclosure agreements about its capabilities. Police records that mention it are often redacted when they are made public. By the way, the team was just eliminated from the playoffs in a close seven game series. For the rest of the fans, that means no more hockey until next year. It all starts with the important most important Fake Oakleys Fake Oakleys piece you have probably got, which is your feet it is going to take you wherever you are going. If you look down here we have got our person is outfitted with some cleats, as well as his socks.

4 thoughts on “Väykkä teki sen taas: ”Kepun palattava juurilleen.”

 • 7.1.2017 at 19:47
  Permalink

  Kepu ajaa kaksilla rattailla, tämmä on vain ja ainoastaan liikkuvien äänestäjien ”persut” kalastelu-puolue!
  Ei mulla muuta…!

  Reply
  • 7.1.2017 at 21:09
   Permalink

   Älä nyt Paavolla oo valtiotieteen tohtorin arvo. Sipilällä on joku DI. (Dikkaan itseäni)

   Reply
 • 7.1.2017 at 21:26
  Permalink

  Enkös minä ole koko ajan sanonut että Paavo on Paavo vaikka voissa paistais. Se on kusettanut kaikkia ja tulee kusettamaan niin kauan kun vähämieliset äänestää Paavoa ja tekee työtä sen puolesta. Paavo ajaa vain ja ainoastaan omaa etuaan. Ei kenenkään muun.

  Voi miten tyhmiä ovat ihmiset jotka luottavat Paavoon tai lahjoittavat sille aikaansa ja/tai rahojaan. Paavo puhuu yhtä mutta tekee toista. Ihmisten pitäisi pikkuisen ottaa miehestä selvää ennenkuin uskoo sen valeisiin.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.