Brittitoimittaja järkyttyi Malmön uudestavuodesta: ”War zone”.

Tunnetun brittilehden, Expressin, toimittajan näkemys ruotsalaisesta uudenvuoden vietosta on peräti erilainen, kuin suomalaisen lehdistön. Huomiota herätti ruotsalaisten nuorten kokoontuminen tiiviiksi ryhmiksi, ryöstelyn pelossa, ja autojen katoilla hyppivät arabit. Varsinkin ”Jihad! Jihad!” -huutelu teki toimittajaan vaikutuksen. Viralliset vuoden vastaanottajaiset ilotulituksineen eivät saa minkäänlaista huomiota raportissa.

thugmalmo-778514Pelkästään läntisestä Ruotsista kertyi 50 ilmoitusta rakettien ampumisesta päin poliisia, julkista liikennettä tai sairaankuljetusajoneuvoa. Poliisin edustajan Nils Nordlingin mukaan ”on tiedossa, ettei täällä voi taata omaa turvallisuuttaan uudenvuoden yönä. Täällä on riski saada osuma raketista.

Siinäkin tapauksessa, että poliisi on paikalla, he voivat ampua raketteja kohti jotakuta ihmistä. Se on hyvin hankalaa poliisille. Pidätyksiä ei tehdä, ja poliisin raportit päätyvät arkistoon.

 

Aiemmissa uudenvuoden juhlinnoissa tilanteet ovat olleet samanlaisia. Ruotsi on luovuttanut julkiset paikkansa aggressiiviselle vähemmistölle, voidaan Expressin ja Friatiderin raporteista päätellä.

Naapurimaamme Ruotsin tapahtumat näyttävät välittyvän länsimaihin aivan toisella tavalla, kuin Suomeen. olisko toimittajilla peiliinkastsomisen paikka?  di-gold

Express 06.01.2017: http://www.express.co.uk/news/world/750617/Jihad-Migrant-gang-Sweden-war-zone-NYE-celebrations

Friatidet 06.01.2017: http://www.friatider.se/jihad-jihad-h-r-g-r-arabiska-mobben-till-attack-i-malm#.WGyzm6TrBzU.faceb

Express 03.01.2017: http://www.express.co.uk/news/world/749735/Sweden-police-malmo-not-safe-NYE-thugs-grenade-attack

 

banner_money_v2_300x250

27,504 total views, 2 views today

how fake ray ban sunglasses to build leg strength riding a bicycleI was leading with the right. A little T is right here. He needs to focus on football. He needs to get on a team. With a history spanning over 90 years the National Football League has built a legacy for itself and also has helped to forge an untold amount of traditions that range from tail gating in parking lots before games to simple traditions involving a father and his son bonding over a common interest. That is the reason that football has endured as a purely American sport for as long as it has and it’s the reason it will still be just as important to the American consciousness in another ninety years.. The first drill we do is a 40 yard dash. We don’t do it together. The company owns and operates three regional sports networks (RSNs), 185 national HD television channels and 5 dedicated 3D channels. Also, DTV offers a VOD service, named DirecTV Cinema, which provides a selection of over 10,000 movies and television programs to oakley sunglasses outlet Fake Oakleys their broadband connected subscribers.. The fairness of his reporting won the respect of even the wilder student rebels. His writing style was distinctive: never ”showy” or affected, it was always entertaining, elegant and crystal clear.. Thus, OO becomes a research paper! That said, a good Cheap Jerseys OO speaker realizes this and devises a speech that offers strong, well developed support. Every Body Paragraph should have cheap jerseys china at least three bits of detail that helps sculpt that paragraph’s idea of support. Two straight losses in the NFL rarely brings about panic for a franchise and its fan base, especially when the team in question is a talented 6 2 Green Bay Packers side. However, over the last two weeks, Green Bay have seemingly exposed to the league that they can be completely subdued and thus beaten by an opposition.. Those are excuses, but this team isn’t allowed such luxuries. Time is running short for Manning, 37, and he knows he’s in Super Bowl or bust mode as long as he continues playing. Having media eyes on a beast like Urlacher hockey jerseys is sure to make an unforgettable impact on the locals. Players and coaches will love a paid vacation to different countries to talk and cheap nfl jerseys teach football.. Adding Whimsy to Your DollsAdding a touch of whimsy to a Voodoo doll, does not really add that much time or cost to the craft project. Actually it is a great way to use up leftover buttons, yarn, patches, rhinestones, beads, etc., which is taking up much needed space in your sewing kit at home.

One thought on “Brittitoimittaja järkyttyi Malmön uudestavuodesta: ”War zone”.

  • 7.1.2017 at 01:32
    Permalink

    Ruottin kytillä ei näytä olevan panoksia aseisiin jos nyt niille on edes aseita annettu.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.