Der Tagesspiegel: Brandenburgin osavaltio ei karkoita turvapaikanhakijaa, jos äärioikeisto…

Saksan Brandenburgin osavaltiossa ollaan säädetty kummallinen asetus, kertoo Tagesspiegel: Jos turvapaikanhakija on joutunut äärioikeiston hyökkäyksen kohteeksi, häntä ei huolimatta  kielteisestä päätöksestä voida karkoittaa. Aloite tuli vihreiltä ja SPD on innoissaan.

Karkoitusmenettely keskeytetään, jos maasta poistettava henkilö on joutunut äärioikeiston väkivallan kohteeksi, t. kertoo joutuneensa.

SPD:n Inca Gossmann-Reetz sanoo: ”Tällainen asetus on ainutlaatuinen, ja olen ylpeä siitä, että Brandenburg otoimii edelläkävijänä Saksassa”. Gossmann-Reetzin mukaan oikeiston väkivaltarikoksissa on kasvua yli 23 prosenttia vuosina 2014-2015.  Myös vuonna 2016 oli poliisin mukaan uusi ennätys äärioikeistolaisten rikosten määrässä. Poliisin antamien ennakkotietojen mukaan kasvua on 20 prosenttia . ”Asetus suojelee äärioikeistolainen ääriliikkeiden väkivallan uhreja”, sanoi Gossman-Reetz.

Asiasta kirjoitti Der Tagesspiegel 03.01.2017, ja tämän artikkelin otsikkokuva on myös heiltä.

Asetuksen ideoijilla oli siis mielessään maahanjäämis-automaatti niille, jotka ymmärtävät hakeutua katutappeluun äärioikeistolaisten kanssa.  Huolimatta über-humanistisesta motiivistaan asetus suosii kaikkein väkivaltaisimpia tyyppejä turvapaikanhakijoiden joukossa. Mikä olikaan se kulunut sanonta, jossa mainitaan helvettiin vievä tie ja hyvät aikomukset? di-gold

 

banner_money_v2_300x250

 

 

3,337 total views, no views today

blowing mutant superpowers part 3So what you want to do jordans for cheap you want to let go, you are going to hold it so it is palm facing up it is like a dollar into the silk and palm facing down for the right hand. What you want to do is let it go, so the silk part goes down and you catch it like this so this palm is now facing up and this palm is come up again. Therefore, we developed a method to take advantage of the total protein mixture remaining after the extraction of total RNA from the TRIzol extraction procedure. The method employs offline strong cation exchange (SCX) and liquid chromatography mass spectrometry (LC MS), to find biologically distinct peptide ions, based on charge, hydrophobicity, mass and signal intensity. There are also those who use each other’s Medicare cards to receive healthcare for free and insurance companies that promise they have a pre approved prescription Medicare plan that’s not approved by Medicare. You can learn more about Medicare fraud and even report fraud on the government’s website.. ”These ideas are resonating for the sports community at all levels, from the leagues to the players to the corporate sponsors. And perhaps most importantly, they are resonating for fans,” he continued. (AP Wholesale nfl Jerseys Photo/Eric Gay)(Photo: The Associated Press)AUSTIN, Texas (AP) Texas running back D’Onta Foreman says he will leave the Longhorns to enter the NFL draft after rushing for 2,028 yards this season as a junior.Foreman announced his decision Wednesday. His rushing total in 11 games was the second best in school history, behind only Ricky Williams in 1998 when he won the Heisman Trophy. When an addiction is so consuming that it’s sucking the very life out of someone, he’ll either get help or he’ll die. There are no in betweens and there oakley sunglasses sale certainly is no trip to Cabo for one last bender before you get serious about getting sober.Yet that’s where Manziel is now.Someone cheap football jerseys who recognizes he has a problem also realizes he can’t turn it on and off, as Manziel seems to think he can. That way I know these have set up correctly. This is Conan Elliott and that’s how to install golf club heads on a shaft.. More cases changed their mind. Ted Johnson, a linebacker who helped lead the New England Patriots to three Super Bowl victories, suffered two concussions in four days in August 2002. You are paired with the only male decide Fake Oakleys who shaved morning. Even know Catherine. Under the new policy, a certified athletic trainer will be at every game, up in a booth, where he can watch video replays and call down to the medical staffs of both teams. The trainer will not be able to order that a player be taken out of the game but he’ll be able to inform and assist the teams’ medical staffs..

2 thoughts on “Der Tagesspiegel: Brandenburgin osavaltio ei karkoita turvapaikanhakijaa, jos äärioikeisto…

 • 4.1.2017 at 08:12
  Permalink

  Ja mikähän matu ei nyt väitäisijoutunensa hyökkäyksen kohteeksi? Heillä kun ei ole todistusvelvollisuutta.

  Reply
 • 4.1.2017 at 08:18
  Permalink

  Keskiverto salafistimatu on vielä tunnettu rehellisyydestään. Ennustan satojen prosenttien nousua äärimmäisten oikeistojen väkivaltaisuuksiissa kun matut kuulevat tästä. Saksan mielenterveyspotilaat A.K.A Rasmuslaiset on varmasti innoissaan auttamassa rikosilmoitusten tehtailussa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.