Ruotsi: Ostoskeskus suljetaan tänään (31.12.) mellakka-uhkan takia.

Blogisti Rähmispossun ruotsalaisesta mediasta keräämien tietojen mukaan Nordstanin iso ostoskeskus sulkee tänään ovensa kaksi tuntia etuajassa, tietoon tulleen mellakointi- ja rakettiterrori-suunnitelman takia. Aikeen takana ovat keskuksessa yleensäkin runsasta vapaa-aikaansa kuluttavat *nuorukaiset*.

Aiheena keskuksen tavanomaisten notkujien tyytymättömyyteen on poliisin ja vartioiden vuoden aikana harjoittama syrjintä, mm. huumekaupan ja varastelun häirintä. Kyseinen käytösvähemmistö kokee sietämättömänä sen, että ruotsalaiset vaativat heitä noudattamaan Ruotsin lakia.

”Saimme viitteitä siitä, että tavallisesti Nordstanissa iltapäivisin ja iltaisin notkuvat nuorukaiset ovat järjestämässä kepposen, mikä on kosto järjestysmiehille ja poliisille, jotka ovat häirinneet heitä vuoden mittaan”, Göteborgin citypolisenin päällikkö Anders Börjesson kertoo.

Nyt poliisin toiminta on heidän omien tietojensa mukaan poikinut kostoiskusuunnitelman, mikä olisi tarkoitus toteuttaa illalla. ”Järjestysmiesten ja nuorukaislaumojen välit ovat kiristyneet ja poliisi on pistänyt merkille tiettyjen nuorukaisten entistä aggressiivisemman asenteen”, Anders Börjesson sanoo.”

On arveluja, että Ruotsissa vallitsevassa ylikiihtyneessä ilmapiirissä haudotaan samanlaisia suunnitelmia, kuin Pariisissa ja eräissä muissa Ranskan kaupungeissa v.2009. di-gold

 

Aiheesta enemmän: Rähmis 31.12.2016.

 

GP 3012.2016.

GP Nordstanin tapauksesta 30.12.2016.

 

banner_money_v2_300x250

One thought on “Ruotsi: Ostoskeskus suljetaan tänään (31.12.) mellakka-uhkan takia.

  • 31.12.2016 at 17:57
    Permalink

    Kai se Kistankin ostari suljetaan etuajassa. Sielä sitä mustaa mutaa liikkui kaikki käytävät täynnä. Ja kuten aiemminkin todettua, valkoisilla oli vetoketjut kaulaan asti kiinni ja naiset koittivat olla täysin näkymättömissä.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.