”Valtamedian” kuukausien valehtelu asema-aukion niin sanotusta taposta on tullut päätökseensä: uhrin menehtymisellä ei ollut syy-yhteyttä.

Asema-aukion tapauksessa uutisointi on ollut uskomatonta valehtelua alusta asti. Johtavat mediatalot ovat rummuttaneet taposta, ja jopa murhasta tapahtumapäivästä alkaen. Saako Suomessa uutisoida valheita vailla seurauksia? Käräjäoikeuden päätöksessä todetaan selväsanaisesti, että ”uhrin menehtymisellä ei ollut syy-yhteyttä”.

Lainaus 30.12 uutisesta: ”Syyte törkeästä kuolemantuottamuksesta hylättiin. Oikeuden mukaan törkeällä pahoinpitelyllä ja uhrin menehtymisellä ei ollut syy-yhteyttä.”

Verovaroin rahoitettava Yleisradio on uutisoinut useaan kertaan Jimi Karttusen kuoleman johtuneen potkusta, josta on revitelty otsikoita valheellisesti vaarantaen vastaajan ja uhrin oikeusturvan. Sallimmeko Suomessa todella tällaisten valhemedioiden muokata ihmisten mielipiteitä? Tämä on hyvä osoitus jälleen kerran median säälittävästä tilasta, jota jopa rahoitetaan 500 milj. euron edestä verovaroin.

Tässä valitettavassa tapauksessa on ”valtamedia” häpäissyt kaikki asianosaiset. Tällaista ei saa enää antaa käydä uhreille tai vastaajille! Media ei ole oikeuslaitos. Nyt pitää median toiminnalle löytyä vastaava taho, joka puuttuu tähän törkeään toimintaan. Nämä valheiden verkostot täytyy saada kitkettyä pois Suomesta ja medialla täytyy olla vastuu uutisoinnista!

Mediatalot vetoavat aina julkisen sanan neuvostoon (JSN). Neuvoston muodostavat heidän omat toimittajat, joten se ei voi mitenkään olla uskottava valvova taho.

Artikkeli jatkuu linkin jälkeen


Miksi ”valtamedian” täytyy luoda mielikuvia, jotka eivät pidä millään tavalla paikkaansa?

Olemmeko todella Suomessa valmiita hyväksymään tämän mädän toiminnan mediataloilta? Juuri paljastuneessa pääministerin ja Yle:n ”keississä” tuli ilmi, että poliittinen ohjaus on arkipäivää ainakin Yleisradion osalta. Ohjaillaanko muitakin medioita poliittiselta taholta vai, mitkä ovat heidän motiivinsa valheiden levittämisessä? Tähän kysymykseen kansan olisi saatava vastaus.

”Valtamedia” luo mielikuvaa ”valhemedioista”, vaikka itse levittävät suoraakin suorempia valheita ja paikkaansa pitämättömiä mielikuvia. Mediatalot eivät selvästikään halua uusia medioita ”omalle kentälleen”. Mitä he oikein pelkäävät?

 

One thought on “”Valtamedian” kuukausien valehtelu asema-aukion niin sanotusta taposta on tullut päätökseensä: uhrin menehtymisellä ei ollut syy-yhteyttä.

  • 30.12.2016 at 20:40
    Permalink

    Tätähän se on. Olemme Orwelilaisessa maailmassa. Sekoitusta Vuonna 1984 ja Eläinten Vallankumous. Tässä kohtaa siat ovat kulttuuri marxilaisia, jotka eivät vielä ole havahtuneet todellsuuteen.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.