Pakistanin puolustusministeri muistutti Israelia ydinaseesta.

Pakistanin puolustusministerin  Khawaja Muhammad Asif :n twiitti, jossa hän muistutti Israelia, että myös Pakistanilla on ydinase, oli reaktio feikkiuutiseen, jonka mukaan Israel uhkaisi Pakistania jos tämä sekaantuu Syyrian sotaan. Todellisuudessa Israel ei ole uhannut eikä Pakistanilla ole aiettakaan sekaantua Syyriaan.

AWD-News: Israeli Defense Minister: If Pakistan send ground troops into Syria on any pretext, we will destroy this country with a nuclear attack. (Jos Pakistan lähettää maajoukkioja Syyriaan, me tuhoamme sen ydinasehyökkäyksellä.)

Tahallisen perättömän uutisen mukaan Pakistan olisi lähettämässä joukkoja Syyriaan taistelemaan ISIS-Da’eshia vastaan Assadin hallinnon puolella, ja Israeli olisi reagoinut tähän uhkaamalla ydinaseella. Samainen AWD-News on levittänyt muitakin somessa hyvin suosituiksi tulleita disinformaatioita, mm. väittänyt ISIS:tä USA:n luomukseksi yms..

pakistan000000Tämä on hyvin vaarallista leikkiä, sillä ydinasevallan ulkoministeri reagoi em. feikkiuutiseen, ottamalla puheeksi ydinaseet, ja osoittamalla oman viestinsä toiselle ydinasevallalle, Israelille.

Pakistan on johdonmukaisesti pysyttäytynyt Syyrian konfliktin ulkopuolella, ja vastustaa kaikkia ”vieraita interventioita” Syyriaan. Pakistania pidetään Assadin hallinnolle myötämielisenä.

Asiasta kertoi Independent 25.12.2016.

6 thoughts on “Pakistanin puolustusministeri muistutti Israelia ydinaseesta.

 • 25.12.2016 at 23:01
  Permalink

  On hyvä muistaa että JFK ammuttiin aikoinaan kun hän ei hyväksynyt sitä että israelilla olisi ollut ydinase. Seuraava presdentti sallikin israelille ydinaseen. Kennedy näki minkälaista väkeä Amerikasta muuttaa alueelle joten hän arvasi tulevaisuuden. Ja kuten raamatussakin sanotaan: Israelin valtiota ei saa perustaa.

  Reply
  • 28.12.2016 at 16:14
   Permalink

   Missä kohtaa Raamatussa sanotaan, ettei Israelin valtiota saa perustaa? Luen Raammattusi, äläkä anna disinformaatiota.

   Reply
 • 26.12.2016 at 07:38
  Permalink

  ”Samainen AWD-News on levittänyt muitakin somessa hyvin suosituiksi tulleita disinformaatioita, mm. väittänyt ISIS:tä USA:n luomukseksi yms..”

  Disinformaatiota? Lähinnä informaatiota. Kenen aseilla isset sotii? Al-qaida, Taliban, Daesh, kaikki yhdysvaltojen luomuksia. Proxy-sota on päivän sana.

  Reply
 • 26.12.2016 at 12:08
  Permalink

  Kuten raamatussa sanotaan, niin Jumala kerää kansansa kaikista maista, joihin on heidät hajoittanut, eikä jätä ainoatakaan.

  Reply
  • 26.12.2016 at 15:44
   Permalink

   ISIS-Da’eshin perustajan al Baghdadin lähin kaveri, al Zarqawi, esitti laatimassaan ”al Qaedan 7-kohdan suunnitelmassa” hyökkäyksen Israeliin ja sen pyyhkäisemisen kartalta.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.