Geert Wilders: ”Euroopassa muhii poliittinen vallankumous.”

Parlamentaarikko ja poliittinen suorapuhuja Geert Wilder kommentoi eilen Breitbartissa sitä tilaa, jossa Eurooppa on nyt. Poliittisesta labiiliudesta ja hallintojen legitimiteetin rapautumisesta olemme kuulleet varoituksia aiemminkin, ja myös kuvauksia syistä jotka ovat tähän johtaneet. Wilders on näköalapaikalla, ja hänellä on kyky ymmärtää näkemänsä:

”Eilen, ”Islamilainen valtio” otti vastuun maanantai-iltaisesta Berliinin terrori-iskusta, jossa 12 ihmistä surmattiin kuorma-autolla joulumarkkinoilla.

Tappaja onnistui pakenemaan. Kuitenkin, kuorma-autosta poliisi löysi henkilöllisyyspaperit, jotka kuuluvat Anis Amrille. Tunisialaiselle, joka saapui 2015 Saksaan turvapaikanhakijana.

Kun viime vuonna Saksan liittokansleri Angela Merkel avasi Saksan rajat lähes miljoonalle pakolaiselle ja turvapaikanhakijalle, hän kutsui islamin Troijan-hevosen omaan maahansa. Niin sanottujen pakolaisten mukana tuli islamilaisen taustan omaavia nuoria miehiä, täynnä vihaa länsimaita ja läntistä sivilisaatiota kohtaan. Yksi heistä oli Anis Amri.

Saksalaisilta viranomaisilta kesti lähes vuoden hylätä hänen turvapaikkahakemus, mutta sinä aikana mies oli kadonnut. Poliisi etsii nyt häntä Berliinin maanantain iskun pääepäiltynä.

Saksalaiset viranomaiset aliarvioivat vaarallisesti islamin uhan. Merkit ovat kaikkien nähtävillä. Lokakuussa afganistanilainen turvapaikanhakija raiskasi ja murhasi 19-vuotiaan saksalaistytön Freiburgissa. Lisäksi 12-vuotias irakilaispoika pidätettiin ennen kuin hän pystyi räjäyttämään naulapommin Ludwigshafenin joulumarkkinoilla.

Viime kesänä afgaani hyökkäysi kirveen kanssa junassa matkustanutta kohti Heidingsfeldissä, syyrialainen murhasi raskaana olleen naisen machetella Reutlingenissä, toinen syyrialainen räjäytti itsemurhapommin musiikkifestivaaleilla Ansbachissa, palestiinalainen yritti mestata kirurgin Troisdorfissa. Ja kuka voisi unohtaa viime uudenvuoden aattoa, kun siirtolaisten ahdisteluporukka hyökkäysi satoja naisia vastaan Kölnissä?

Tänä vuonna, 1500 poliisia partioi Kölnin kaduilla uudenvuoden aattona. Kymmenen kertaa enemmän kuin viime vuonna. Mutta kuinka monta poliisia tarvitaan ensi vuonna? Tai sitä seuraavana? Ja mitä tapahtuu, kun he joutuvat alakynteen? Emme tarvitse ainoastaan enemmän poliiseja; tarvitsemme demokraattisen, poliittisen vallankumouksen.

Poliitikot ovat syyllisiä

Älkää antako kenenkään kertoa teille, että iskujen tekijät ovat syyllisiä. Poliitikot, jotka toivottivat islamin tervetulleiksi maihinsa, ovat syyllisiä myös. Enkä puhu nyt pelkästään Saksan Frau Merkelistä, vaan kyse on koko läntisen Euroopan poliittisesta eliitistä.

He ovat poliittisen korrektiuden nimissä tarkoituksella sulkeneet silmänsä islamilta. He ovat kieltäytyneet informoimasta itseään sen todellisesta luonteesta. He eivät suostu tunnustamaan, että tämä kaikki on koraanissa:

 • lupa tappaa juutalaiset ja kristityt (Suura 9:29),
 • terrorisoida ei-muslimeja (8:12),
 • raiskata nuoria tyttöjä (65:4),
 • orjuuttaa ihmiset seksiin (4:3),
 • valehdella todellisista päämääristä (3:54)
 • -ja käsky aloittaa sota (9:123)
 • -ja alistaa koko maailman Allahin tahtoon (9:33).

Sen sijaan, että he informoisivat itseään, he ovat avanneet maidensa rajat massasiirtolaisuudelle ja kutsuneet turvapaikanhakijat sisään siitä huolimatta, että Isis julisti lähettävänsä terroristeja länteen turvapaikanhakijoiden seassa.

He jopa sallivat Syyriassa taistelleiden paluun Eurooppaan sen sijaan, että olisivat ottaneet heiltä kansalaisoikeudet pois ja estäneet heidän paluunsa maahan. He eivät ole edes laittaneet heitä vankilaan. Lyhyesti: he ovat syyllisiä vakavaan huolimattomuuteen. He ovat pettäneet omat kansalaisensa.

Vuoden 2015 turvapaikkatsunami on vain pahentunut ennestään huonoa tilannetta. Lähes vuosikymmen sitten, vuonna 2008, hyvin vasemmistolainen Amsterdamin yliopisto teetätti tutkimuksen, joka paljasti, että 11 prosenttia kaikista Alankomaiden muslimeista hyväksyy väkivallan käytön uskontonsa tähden joissain tilanteissa.

Se tarkoittaa, että minun maassani, Alankomaissa, on 100 000 muslimia, jotka ovat henkilökohtaisesti valmiita tekemään väkivaltaa. Alankomaiden armeijan vahvuus on kuitenkin vähemmän kuin 50 000 sotilasta. Siten, vaikka me sijoittaisimme koko armeijan suojelemaan joulumarkkinoita, teattereita, yökerhoja, festivaaleja, ostoskeskuksia, kirkkoja ja synagogia, me emme pysty takaamaan kaikkien kansalaistemme turvallisuutta.

Tämän vuoksi on on pieni epäilys, että vuosi 2017 tuo Saksaan ja koko länteen enemmän väkivaltaa, enemmän hyökkäyksiä ja naisiamme ja tyttäriämme vastaan, enemmän verenvuodatusta, enemmän kyyneleitä, enemmän surua. Kamala totuus on, että on varsin todennäköistä, ettemme ole nähneet vielä mitään.

Mutta se ei tarkoita sitä, että ei olisi toivoa.

Aivan kuten nykyinen vaarallinen tilanne on luotu poliitikkojen toimesta, jotka kieltäytyvät myöntämästä islamin kamalaa totuutta ja kieltäytyvät tekemästä velvollisuuksiaan, ratkaisu valtavaan itse aiheutettuun ongelmaan josta länsi parhaillaan kärsii, täytyy olla poliittinen.

Rikki olevan Euroopan korjaaminen

Meidän täytyy epä-islamisoida yhteiskuntamme. Kaikki toimenpiteet jotka teemme määränpään saavuttamiseksi, alkaen islamilaisista valtioista tulevan maahanmuuton lopettamisesta, radikaalien muslimien turvasäilöön paneminen, vapaaehtoisen paluumuuton edistäminen, kansalaisoikeuksien evääminen rikollisislta kaksoiskansalaisilta, ovat askeleita kohti turvallisempaa yhteiskuntaa meille ja meidän lapsille. Se kaikki alkaa siitä, että poliitikkojen toimesta, joilla on rohkeutta kohdata totuus ja sanoa se.

Yhä enemmän ja enemmän kansalaisia ovat tästä tietoisia. Tämän vuoksi poliittinen vallankumous muhii Euroopassa. Kansallismieliset puolueet kasvavat voimakkaasti kaikkialla. Ne ovat Euroopan paremman tulevaisuuden ainut toivo.

Meidän täytyy syöstä poliitikot, kuten Angela Merkel, minun oma heikko Alankomaiden pääministeri Mark Rutte ja heidän kaltaisensa kollegat muissa maissa, vallasta pois. Meidän täytyy vapauttaa maamme.

Ja uskokaa minua, hyvät ystävät, se on täsmälleen mitä me aiomme tehdä. Terroristit, jotka toivovat rikkovansa päättäväisyytemme verisillä julmuuksilla, eivät tule onnistumaan. Me tulemme valitsemaan uudet ja rohkeat johtajat, me tulemme epäislamisoimaan, me tulemme voittamaan!”

Geert Wilders on Alankomaiden parlamentin jäsen ja Alankomaiden vapauspuolueen (PVV) puheenjohtaja

 

Breitbart 21.12.2016, suomennos: ”Puskistahuutelija” (Kiitokset!)

2 thoughts on “Geert Wilders: ”Euroopassa muhii poliittinen vallankumous.”

 • 22.12.2016 at 15:52
  Permalink

  Suomea suojelee edelleen YYA sopimuksen vaikutukset ja Venäjä kykenee hallitsemaan islamilaisen terrorismin länsimaita paremmin. Muslimivirta pysähtyi itärajalla yhdellä kertaa. Tämä kuvaa, että YYA sopimus vaikuttaa edelleen Suomen ja Venäjän kesken. Länsi ei ole sulkenut rajoja rikollisvirroilta, eikä Suomella ole mitään oikeuksia vaikuttaa omaa kansaa puolustavasti, vaan maa on edelleen avoin eurooppalaiselle rikollisvirralle. Muistutukseksi YYA sopimuksen merkityksestä ja vaikuttamaisesta pitkälle tulevaisuuteen, siksi presidentti Vladimir Putin lähetti Myllykirjeen presidentti Niinistölle. Myllykirje avaa näköalat sille, että Venäjä olisi voinut toimia toisin Talvisodassa ja voisi toimia toisin tulevaisuudessa. Kremlin näkökulma on suopea ja kattaa Suomen suojelua enemmän kuin vain ja ainoastaan terrorismia vastaan.

  Reply
 • 22.12.2016 at 19:12
  Permalink

  Vahva kristinusko on ollut suoja islamin rantautumiselle Eurooppaan, varsinkin poliittisen radikaaliääri-islamin. Nyt kun kristityt muuttuvat vähemmistöksi Euroopan maallistuessa ja ateismin kasvaessa sekä yhteisen ideologisen arvopohjan rapautuessa, yhtenäisemmän uskonnollisideologisen islamin valta kasvaa. Kantaväestö hajaantuu pieniin ryhmiin, ja pitkälti vain ei yhdistävään ”suomalaisuuteen” ym, jonka taustalla ei ole mitään arvoidealismia tai yhteistä missiota. Islami sen sijaan pysyy yhtenäisenä vahvan uskonnollisen traditionsa takia ja ääri-islamikin saa muslimeilta sympatioita ja hyväksyntää puhtaana uskonnollisuutena ja arvoidealismina. Eurooppa ja EU sekä kansallisvaltiot eivät kestä hallitsematonta matumassainvaasiota ja islamin vyöryä. Eurooppalaisia arvoja on puolustettava hallitulla politiikalla, muuten maanosa joutuu hajaannukseen ja kehittyneet yhteiskunnat murenevat hajaannukseen ja sekasortoon.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.