Ahdistelija kuoli Borbeauxissa. Tyttö syytteeseen.

18-vuotias tyttö oli joutunut julkisella paikalla Bordeauxissa mieshenkilön lääppimisen kohteeksi. Tyttö oli torjunut lähentelyt lyömällä hyökkääjää useaan kertaan kengällä päähän. Hyökkääjä menetyi sairaalassa kaksi viikkoa myöhemmin. Nyt tyttö joutuu vastaamaan oikeudessa ”kuolettavan vamman aiheuttamisesta”.

Tapauksella, joka sattui Place de la Victoirella,  on silminnäkijöitä, joiden mukaan tyttö ei lopettanut lyöntejään ennenkuin hyökkääjä oli tajuton. Sairaalaan tuotaessa tämä oli jo koomassa. Viranomaiset eivät kerro tapaukseen osallisten henkilötietoja.

Ranskassa, kuten muuallakin Euroopassa, naisten ja lasten turvallisuustilanne julkisilla paikoilla ja mm. kouluissa on huomattavasti heikentynyt seksuaalisen ahdistelun yleistymisen seurauksena. Poliisia on voimakkaasti arvosteltu kyvyttömyydestä turvata julkista naisrauhaa.

Suomen lainsäädännössä oli vielä äskettäin lause: ”Jos rikokseen muuten syyllistynyt ei ole voinut toisin toimia, jätettäköön teko rankaisematta”.  Tämä lause jätti tarkoituksella tuomarille ja lautamiehille omantunnon vallan päättää, milloin po. lausetta sovelletaan. Nykyinen suuntaus on oikeudesta ja kohtuudesta kohti kylmää juristerista kalkylointia. di-gold

 

Asiasta kertoi Daily Mail 17.12.2016.

3 thoughts on “Ahdistelija kuoli Borbeauxissa. Tyttö syytteeseen.

 • 17.12.2016 at 18:44
  Permalink

  Loistavaa toimintaa tältä tytöltä. Fakebook varmaan kertoo jos tytöllä on joku osoite tai pankkitili jonne saa lähettää rahaa tulevaa oikeudenkäyntiä varten. Juuri tällaisia esimerkkejä tarvittaisiin kautta koko euroopan. Ja juuri yhteisöllinen tuki tällaisissa tilanteissa on kaikki kaikessa. Meidän tulee osoittaa että seisomme yhtenä rintamana kautta koko euroopan juuri matuja vastaan.

  Niin että jos joku journalisti ehtisi kaivamaan mahdolliset tukitiedot niin varmasti Suomessakin oltaisiin siitä kiitollisia.

  Reply
 • 18.12.2016 at 03:33
  Permalink

  Juuri näin tulee naisten toimia. Kengästä ei voi syyttää laittomasta aseesta. Täytyyhän ihmisillä kengät olla, kamelikuskeista en tiijää, niillä näyttäis olevan joitakin läpysköitä jakamalla.

  Reply
 • 19.12.2016 at 17:26
  Permalink

  Tytön olisi täytynyt olla psykologi ja lääkäri että olisi pystynyt päättelemään varmuudella oman hysteerisen tilansa sekä lisäksi roiston tilan kun hän pieksi sitä hysteerisesti niin että olisi tiennyt milloin tyyppi ei enään ole halukas jatkamaan ahdistelua.
  Ja kaikki tämä hänen olisi tietenkin pitänyt pystyä tekemään taistelun tuoksinassa millisekunneissa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.