Väkivaltaan yllyttämistä on liikkeellä.

Meille huolestuneen viestin lähettänyt kansalainen ja perheenäiti kehoittaa: ”Anarkistien” ja ”antifasistien” vanhemmat, estäkää lapsianne osallistumasta järjettömään väkivallan lietsontaan.

Nyt myös vastuulliset vasemmistopoliitikot ja nuorisovaikuttajat ovat tilanteen edessä: Vasemmistonuoret ovat yksi mielenosoitusten järjestäjistä. Vastuunpakoilulla voi olla tässä tilanteessa kauaskantoisia seurauksia.

4 thoughts on “Väkivaltaan yllyttämistä on liikkeellä.

 • 5.12.2016 at 23:32
  Permalink

  Minkäköhän vuoksi mm. MTV# osallistuu tähän vihanlietsontaan kertomalla valheellisesti että Vastarintaliikkeen ja 612-järjestäjien marssi on ”mielenosoitus”??

  Eivät ne ole mielenosoituksia. Ne ovat itsenäisyyspäivän kulkueita joilla kunnioitetaan esi-isien uhrauksia itsenäisyytemme hyväksi.

  Jos sielä on vastamielenosoittajia niin he osoittavat mieltään itsenäisyyttään vastaan. Mutta kulkueet eivät ole ”mielenosoituksia”.

  MTV3: Mädättäjä suurellä Ämmällä !!

  Reply
 • 5.12.2016 at 23:38
  Permalink

  Tuota noin, mitkä #natsit?
  Kommareilla näkyy menevän aina puurot ja vellit sekaisin.
  Kysymyksessä lienee Isänmaalliset tahot ja liikkeet? Vai kuinka?
  Ei mulla muuta…

  Reply
 • 5.12.2016 at 23:45
  Permalink

  14-18 vuotiaissa ei ole ”natseja” ja ”kommareita”, vain jonkun lapsia.

  Reply
 • 6.12.2016 at 00:42
  Permalink

  Älkää väsyttää tämä natsittelu! Näin itsenäisyyspäivänä voin lausua kiitokseni myös saksalaisille Kuhlmeyn hävittäjä-lennostolle, joka pelasti isäni Tali-Ihantalassa kesällä 1944. Sitä ennen oli pitänyt raivata tie Karhumäkeen ja Ääniselle, koko nuoruus meni sodassa.Mannerheim pyysi suurhyökkäykseen torjunnassa Saksalta apua ja sitä sai, siitä oli merkittävä apu torjuntataisteluissa. Muistakaa tämä vihervasemmistolaistet, jotka saitte tämän kaiken tarjottimella eteneenne ja pilkkaatte natseja. Ette edes tajua hävetä.

  Juhlakulkue on kiitos veteraaneille ja itsenäisyystaistelijoille. Osoitus, että haluamme maamme takaisin, jotta esi-isiemme kärsimykset eivät olisi turhia ja että haluamme tämän maan antaa vielä tuleville polville. Poliisi kieltäkööt provokatiiviset vastamielenosoitukset!
  Demokratian tulee kestää niinikään kommunistien vappumarssit, kuten aikoinaan taistolaisten syvän halveksunnan veteraanejamme kohtaan. Veteraaneja syyllistettiin ja tivattiin, mitäs lähdit rintamalle, ikään kuin se olisi ollut valinta. Saman demokratian tulee kestää myös kansallissosialistien kulkue sekä soihtumarssi! Ja vanhemmat opettakoot lapsilleen kiitollisuutta ja nöyryyttä. Jos tämän edes tajuaa, ei lähde riehumaan ja rettelöimään itsenäisyyspäivänä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.