Kolme ammuttu Imatralla: Epäillyn ampujan nimi ja kuva julki

Imatralla on sattunut puoliltaöin ammuskelu, jossa on kuollut kolme ihmistä. Poliisi vahvistaa ampumavälikohtauksen tapahtuneen.

Mv-lehden kuva
Mv-lehden julkaisema kuva. Epäilty Ampuja Jori Lasonen

Nykysuomen saamien tietojen mukaan epäilty Ampuja on 23 vuotias Jori Lasonen. Lasosella on väkivaltainen tausta. (Epäilty) Jori Lasonen  on ampunut kolme ihmistä, he ovat saanut surmansa, uhrit olivat naisia. Poliisi ei ole julkaissut Epäillyn kuvaa ja nimeä.

Poliisin tiedote: Poliisi sai hälytyskeskuksesta tasan keskiyöllä ilmoituksen, jonka mukaan ravintola Vuoksenvahdin edustalla jollain henkilöllä on ilmeisesti ase esillä.

Ilmoituksen tullessa lähin poliisipartio oli noin 300 metrin etäisyydellä tapahtumapaikasta. Partion lähestyessä paikkaa ihmiset viittoilivat partiota ajamaan ravintola Vuoksenvahdin edustalle.

Tilanne ravintolan edustalla oli sekava. Ravintolan edustalla olevat henkilöt osoittivat poliisille paikalla olleen miehen, jota epäiltiin ampujaksi. Hän seisoi oven edessä olevan henkilöauton takana. Poliisi otti hänet kiinni ilman vastarintaa.

Ravintola Vuoksenvahdin edessä maassa makasi kolme naista elottomina. Heitä oli ammuttu päähän ja keskivartaloon. Poliisin tiedossa ei ole muita uhreja.

Tapahtumapaikalle tulivat myös Eksote ensivaste sekä useita poliisipartiota.

Ampujaksi epäily on 23-vuotias imatralainen mies. Häntä ei ole vielä kuulusteltu. Poliisilla ei ole tässä vaiheessa tietoa henkirikosten motiivista. Ampumiset on tehty kiväärimallisella aseella.


 

5 thoughts on “Kolme ammuttu Imatralla: Epäillyn ampujan nimi ja kuva julki

 • 4.12.2016 at 08:15
  Permalink

  olisko SSRI laakitys, eliitin vaikea paiva vaalit italia ja itavalta myos sipilan halutaa pois lehtien etusivuilta

  Reply
 • 4.12.2016 at 08:17
  Permalink

  luultavasti kuolee ennen kymmenta viisi luotia selassa selva itsemurha, kaikki luodit eri kaliperia..

  Reply
 • 4.12.2016 at 11:47
  Permalink

  Olisi hyvä tietää oliko tällä henkilöllä mitään yhteyksiä naisiin. Eli, oliko hän naisten ”suojelija”? Tai mitä kansallisuutta tai etnistä ryhmää naiset edustivat.

  Reply
 • 4.12.2016 at 12:57
  Permalink

  Tämä on yksittäis tapaus. todella harvinaista suomess.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.