BBC mainitsi Katera Steelin, Terrafamen ja sensuroinnin.

Sipililöinti on nyt kansainvälinen uutinen, ja maailman lehdistö kertoo kuinka Suomen pääministeri myöntää rahaa yhtiölle, joka tekee diilejä hän perheensä omistaman firman kanssa, ja asian uutisointi aiheuttaa PM:n henkilökohtaisen puuttumisen valtio-omisteisen yleisradioyhtiön toimintaam.

Katera Steel saa nyt mainosta maailmalla. BBC:

 • Finnish government injected €100m (£85m; $106m) into struggling, taxpayer-funded mining company Terrafame in eastern Finland
 • Terrafame awarded €500,000 contract to Katera Steel, owned by relatives of Juha Sipila
 • Mr Sipila denies wrongdoing: ”I know I have not been improper or biased in this case”
 • Finland’s chancellor of justice and parliamentary ombudsman have been asked to investigate allegations of conflict of interest

BBC 30.11.2016.

Tuttua juttua brittilukijoille, sillä BBC:llä on kattavaa uutisointia maailmalta, -mm. kehitysmaista. di-gold

2 thoughts on “BBC mainitsi Katera Steelin, Terrafamen ja sensuroinnin.

 • 3.12.2016 at 11:25
  Permalink

  Jeeessss, nyt on päästy siihen pisteeseen, että Sipilän korruptoitunut persoona, tunnetaan jo maailmallakin. Eikö olisi jo aika nostaa kytkin ja sanottua irti pääministerin pallilta. Ottaisi Sipilä esim. ulkomaalaisista kähmijöistä, jotka älyävät lähteä omasta pyynnöstä. Säilyttävät edes jollain tasolla kasvonsa.

  Reply
 • 3.1.2017 at 18:25
  Permalink

  Hyvät etelä-suomalaiset, arvoton pääministeri tulee yhteisöstä, jossa yhteisönsä edessä kasvonsa säilyttäminen menee kaiken muun – kansallisen tahi kansainvälisen – arvostuksen edelle! Teidän kommenttinne eivät häntä eivätkä heitä kosketa kuin hetkellisesti, koska he ”tietävät” saavansa anteeksi viimeistään seuraavana sunnuntaina. Heidän ajatus- eikä käyttäytymismallejaan eivät ohjaa yhteiskunnan määrittelemät lait ja normit. E-hei. He ovat ”Jumalastaan” seuraava yhteisö, joille on paikka paratiisissa ison rahan avustamana varmistettu. PS. Tota shittiä seurasin sivusta ja sisällä liki 20 vuotta, kunnes sain duunia etelästä. Pthyii!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.