Sipilällä ei ollut aikomustakaan rajoittaa lehdistönvapautta, -uutiset katosivat muuten vaan.

Pääministeri Juha Sipilä tuli vihdoin toimittajuien eteen tänään (30.11.) iltapäivällä. Saimme havainnollisen näytteen siitä, mitä tarkoittaa sanonta ”Suomea johdetaan kuin yhtiötä”.

Pääministeri myönsi lähettäneensä viestejä sekä Ylen toimittajalle, että päätoimittajalle, mutta painostusta se ei ollut.  Näinhän se menee. di-gold

Ilta Sanomat 30.11.2016:

– Ei pienintäkään aikomusta ole ollut missään määrin rajoittaa lehdistönvapautta tai vaikuttaa siihen, mitä Yle saa esittää tai mitä ei, hän sanoi välittömästi.

 

5 thoughts on “Sipilällä ei ollut aikomustakaan rajoittaa lehdistönvapautta, -uutiset katosivat muuten vaan.

 • 30.11.2016 at 14:55
  Permalink

  Vanha sanonta:”Mistä tietää että potikko valhetelee?”…

  Reply
 • 30.11.2016 at 17:57
  Permalink

  Sipilän lähettämät sähköpostit Toimittajille ,sekä Atte Jääskeläiselle on JULKAISTAVA !!!
  Suomen kansan kuppaaminen on tullut tiensä päähän .
  Yksityisten tiedot sähköposteista,mikäli niitä on,saadaan kyllä poistettua. Sipilän viestit halutaan julkiseksi TOTUUDEN selvittämiseksi,siitä,onko painostettu julkaisemasta uutisia,joilla on merkitystä Kansalaisten ,Heille kuuluviin Tiedonsaanti-oikeuksiin.Ja ennenkaikkea onko Sipilän tarkoituksena ollut vartavasten ,kieltää uutisoinnit,Hänelle epämiellyttävässä asiassa Terrafame sotkussa.
  Sähköposteissa ei ole mitään Valtiosalaisuuksia,jotka estäisivät julkaisun.Vaan,Sipilän,YLE:N Toimittajan ja päätoimittajan viestit. Joissa on kyse MYÖS TIEDONVÄLITYKSEN laittomasta rajoittamisesta.

  Reply
 • 1.12.2016 at 08:59
  Permalink

  Älämölö Sipilän meileistä on tekopyhyyttä. YLE on varsinainen ”totuuden ministeriö”. Entisiä taistolaisia tai niiden jälkeläisiä. Sipilä halusi puolueetonta asioidensa käsittelyä – ei SDP/Vihreiden agendaa.

  Reply
 • 1.12.2016 at 21:11
  Permalink

  Tyypillistä toimintaa. Ainahan rikolliset oikeuden edessä kieltävät syyllisyytensä. Ja tämä Jääskeläinen ei ilmeisesti omaa pienintäkään journalistista periaatetta hyvästä johtamistaidosta puhumattakaan.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.