Supo vahvistaa: Itsenäisyyspäivän mellakoihin saksalais-vahvistus.

Somessa jonkin aikaa liikkuneet tiedot saksalaisten ja ruotsalaisten ammattimielenosoittajien kutsumisesta auttamaan kotimaisia pyörätelinepoikia ovat saaneet vahvistuksen suojelupoliisilta. Näemme siis 06.12. kotimaisten puupäiden lisäksi keskiaurooppalaisia pipopäitä.

Itsenäisyyspäiväksi on ilmoitettu Helsinkiin useita tapahtumia, ja pari lehteä on jo leimannut niiden osanottajat ”äärioikeistoksi”. Helsinkiin 06.12. koottavalle kansainväliselle mielenosoittajajoukolle tuo leima toimii kuin maalin-osoitus. Poliisi on hyvin huolissaan mahdollisista rauhattomuuksista, mutta on ilmeistä että varaavat riittävät resurssit itsenäisyyspäivää viettävien kokoontumisrauhan turvaamiseksi.  di-gold

4 thoughts on “Supo vahvistaa: Itsenäisyyspäivän mellakoihin saksalais-vahvistus.

 • 29.11.2016 at 17:07
  Permalink

  Paskaa,ei ne aku-ankat tänne lähe ,pers,aukiset.Turhaa panikointia.Supolla olis tärkeänpää tekemistä viedä ,nämät q-aida-iq-is,viedä Suomesta.Vittuun,ovat olleet Suomessa jo 1-2v.ps.Suomalaiset maksaa mt. keskim. 1327e/kk.

  Reply
 • 29.11.2016 at 17:49
  Permalink

  Poliisi ja ”resurssipula”

  Reply
 • 29.11.2016 at 18:05
  Permalink

  No, noita saa lyödä ihan surutta ja vähän kättä pidemmälläkin. Se on kansalaisoikeus ja itsepuolustusta.

  Reply
 • 29.11.2016 at 23:43
  Permalink

  Ei muuta kuin kaikki kynnelle kykenevät kameroiden ja pitkien putkien kanssa satamiin ja lentokentille valokuvaamaan kasvojen ja vaatteiden osalta kaikki hiemankin epämääräiset ”taiteilijat”. Sitä kun ei koskaan tiedä mistä vaateparresta tai lenkkarista joku tunnistetaan. Yksi 32GB muistikortti ei paljoa maksaa ja siihen saa melkoisesti kuvia. Normaalisit noin 900 kuvaa.

  Itse aion olla paikalla aina kun työ vain periksi antaa. Ainakin Finnlinesin laiva tulee maanantai-aamuna satamaan kello 9. Tietysti Ruotsista tulee laivat normaalisti ja lentokentälle.

  Berliinistä saapuu esim:

  http://www.flug.de/flight/encodes/sFlightInput/2602ded1dd53e834dfb55c5b5b09e7de/

  …ja Bremenistä saapuu:

  http://www.airline-direct.de/flight/encodes/sFlightInput/62417b51887f7e9274e6868669f5cb74/

  Kuonaa tulee lisää Suomeen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.