Vihapuhetta, tai sitten ei. Terhi Kiemunki Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Tänään maanantaina (21.11.) aloitettiin Terhi Kiemunkia (PS) vastaan nostetun syytteen käsittely Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Syytteenalainen teko on bloigikirjoitus, jossa Kiemunki muistuttaa, että ”Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta tässä ajassa kaikki Euroopan terroristit ovat muslimeja”.

Oikeus ei tutki sitä, ovatko terot muslimeja, vaan loukkaako po. lause jotakin lailla suojattua oikeushyvää.  Yle:

Syytettä oikeudessa ajanut Sisä-Suomen syyttäjäviraston kihlakunnansyyttäjä Pasi Vainio on asiasta toista mieltä. Syyttäjä katsoo, että tekstissä on paneteltu ja solvattu islamin uskontoa tunnustavaa ihmisryhmää uskonnon perusteella.

Puolustus kiistää kirjoituksen rikkoneen lakia, ja pitää sitä normaalina poliittisen ilmaisuvapauden käyttämisenä. Terhi Kiemunki valittiin äskettäin Tampereen perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Viikonloppuna Ranskan poliisi pidätti joukon terroristeja väkivaltaisten toimien suunnittelusta. Kaikki pidätetyt oilivat muslimeja. di-gold

Asiasta kertoi Yle 21.11.2016.

7 thoughts on “Vihapuhetta, tai sitten ei. Terhi Kiemunki Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

 • 21.11.2016 at 17:33
  Permalink

  Voisi kuvitella että syyttäjillä olisi parempaakin tekemistä. Esimerkiksi valmistella paremmin usein niin huonosti syytettyjä juttuja.

  Reply
  • 21.11.2016 at 20:34
   Permalink

   Tosiaankin naurettavia nämä vihapuhe oikeudenkäynnit. Sisäministeri risikollakin kaiken tärkein ajettava asia tätä nykyä vihapuheet, niinkuin ei tärkeämpiä asioita olisi. Siksi teenkin kantelun hänen toimintaan Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen. Meillä raiskataan lapsia, tehdään murhia yms.
   Hänen agendansa on nöyryyttää omaa kansaa ja väheksyä pienen ihmisen oikeuksia. Hän haluaa pitää kynsin hampain maahantunkeutujien puolia.

   Reply
 • 21.11.2016 at 17:36
  Permalink

  Sataa suoraan perussuomalaisten laariin. Oli tuomio mikä hyvänsä.

  Syyttäjät, suvakit , ylehesarimtv typerykset, jatkavat kuitenkin vihaitkuaan kommunisti hoo clintonin kannattajien tyyliin, heh heh, aikansa kutakin jne..

  Reply
 • 21.11.2016 at 20:51
  Permalink

  Kansallismielinen pohjakosketus, kun vasikoi itse itsensä!

  Reply
  • 21.11.2016 at 21:15
   Permalink

   Älä ukko, p.orpon kannattaja jauha paskaa :). Mikä luulet olevasi, et muuta kuin käppänä ukko, jolla ei ole kenestäkään ihmisestä hyvää sanaa..

   Reply
 • 22.11.2016 at 00:17
  Permalink

  Pystyykö tuo Pasi Vainio näyttämään väitteen vääräksi? Ei pysty. Vai meinaako hän kenties, että lause ”Kaikki muslimet eivät ole terroristeja” …loukkaa muslimeita, että heitä vähätellään?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.