Poliitikkojen kännitoilailut: Katso Sampsa Katajan huvittava puhe Eduskunnasta kännissä (Video)

Poliitikot on kunnostautunut eri tilaisuuksissa humalassa yllättävänkin paljon, eikä artikkelissa ole kaikkia tapauksia, vain pintaraapaisu.

Paula Risikko (kok) oli kaatokännissä Linnanjuhlissa, jalatkaan ei enää kantanut.
paula-risikko-kannissa-2

Presidentti Martti Ahtisaari (sdp):

Perinteisesti presidentti tekee aina ensimmäisen valtiovierailunsa Ruotsiin. Keväällä 1994 Maralle sattui ja tapahtui juuri tällä reissulla. Ensin presidentin otsaan ilmestyneen laastarin kerrottiin johtuvan teräksisen piikkikamman aiheuttamasta haavasta, myöhemmin kanslia kertoi haavan johtuneen siitä, että presidentti liukastui kuninkaanlinnassa liukkailla lakerikengillä.

”Laskitteko lentokoneessa allenne?”

Ruotsin reissun jälkeen Ahtisaari tuli selittelemään matkaa MTV3:n Hyvät, pahat ja rumat -ohjelmaan, jossa mieheltä muun muassa udeltiin kuuluisa Laskitteko lentokoneessa allenne? -kysymys.

Huhujen mukaan mies oli ollut lentokoneessa Ruotsin matkalla niin humalassa, että tällainen sattumus olisi käynyt, mutta presidentti kiisti sen suorassa lähetyksessä. mtv

Paavo Arhinmäki sammui avustajansa kanssa samaan läjään:

Enbuske & Linnanahde Crew -radioshow’n Aki Linnanahde valotti ohjelmassaan urheilu- ja kulttuuriministeri Paavo Arhinmäen (vas.) viikonlopun kännisekoilun taustoja. Linnanahteen mukaan viina taltutti ministerin lisäksi myös hänen avustajansa Jussi Saramon (vas.).

Linnanahde kertoo, että Arhinmäen avustaja sammui ensin. Myöhemmin putosi ministeri Arhinmäki.Lopulta Linnanahteen saamien tietojen mukaan Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen talutti urheilu- ja kulttuuriministerin pronssijuhlista ulos.

Sampsa Kataja (kok) kunnostautui pitämään ”tärkeän” puheen eduskunnassa Humalassa.

Tuoreimpana ovat hölmöilleet Pirkko Mattila ja Katja Hänninen

Eduskunnan puhemies Maria Lohela (ps) poisti viime toukokuussa kansanedustaja Pirkko Mattilan (ps) ja kansanedustaja Katja Hännisen (vas) illallispöydästä puhemiesvaltuuskunnan matkalla Ruotsissa, koska kansanedustajat olivat niin juovuksissa.

Jälkikäteen molemmat kansanedustajat saivat puhemiehen nuhtelut sopimattomasta käytöksestä. ”Syynä oli liiallinen päihtyminen puhemiehen illallisella”, Lohela kertoo HS:lle. Hs

Esimerkkejä on lukuisia, Kekkosesta lähtien. Taitaa olla poliittisen johdon tavaramerkki nolata itsensä kännissä tasasin väliajoin.

 

 

2 thoughts on “Poliitikkojen kännitoilailut: Katso Sampsa Katajan huvittava puhe Eduskunnasta kännissä (Video)

 • 23.11.2016 at 14:27
  Permalink

  Votkan voimalla se Neuvostoliittokin seilasi

  Reply
 • 3.12.2016 at 02:47
  Permalink

  Arkadianmäen JUOPPOKUNTA.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.