Espoossa uhkaava kerrostalopalo, poliisi epäilee tahalliseksi

Länsi-Uudenmaan poliisin rikostutkinta selvittää lauantaina 12.11.2016 illalla tapahtunutta asuntopaloa.

Poliisille tuli ilmoitus 12.11.2016 noin klo 19.35 hätäkeskuksesta, jonka mukaan Reviisorinkatu 5 D -rappukäytävässä on runsaasti savua. Tapahtumapaikalla todettiin, että yhdessä viisikerroksisen talon huoneistoista oli tulipalo. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos huolehti palon sammuttamisesta.

Tapahtuma-aikaan lähes kaikissa kyseisen rapun huoneistoissa oli asukkaita. Pelastuslaitos järjesti asuntoihin kohdistuneen savualtistuksen vuoksi hätämajoituksen osalle asukkaita. Kenenkään ei todettu loukkaantuneen palossa.

Paikalla tehdyissä tutkimuksissa todettiin, että palo oli todennäköisesti sytytetty tahallisesti.

Asiaa tutkitaan poliisissa törkeänä tuhotyönä.

L: poliisi/tiedotteet

2 thoughts on “Espoossa uhkaava kerrostalopalo, poliisi epäilee tahalliseksi

 • 14.11.2016 at 00:54
  Permalink

  Olisko uus-suomalaiset tehneet nuotion olohuoneen lattialle? Niinkuin aikoinaan Hervantaan. Toinen porukka oli kerännyt pihalta multaa ja tehnyt perunapellon olohuoneeseen. Asunnoista löytyi myös lammas, sika ja kanjoja. Tosin, eri asunnoista mutta kuitenkin. Se oli sitä silloista aikaa…

  Reply
 • 14.11.2016 at 17:59
  Permalink

  Oli ihan kantaväestöön kuuluva nisti!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.