FBI avaa uudestaan Hillary Clintonin email-skandaalin!

Stefan Molyneux raportoi, että FBI avaa uudestaan tapauksen, jossa Hillary Clinton rikkoi lakia käyttäessään yksityistä sähköpostipalvelinta toimiessaan valtiosihteerinä. Molyneuxin mukaan myös Barack Hussein Obama on sotkeutunut tapaukseen.

Hussein Obaman sotkeutuminen tapaukseen voi olla yksi syy siihen, ettei tutkimus ole aiemmin edennyt. Tämän tapauksen aukeaminen 12 päivää ennen Yhdysvaltain presidentinvaaleja ei ole Clintonin kannalta edullista.

 

 

Myös viimeaikojen Wikileaks-paljastukset ovat olleet Clintonille haavoittavia. Vaalien todellista tilannetta on vaikea arvioida, mutta mm. Bill Mitchell kertoo Twitterissä toistuvasti siitä miten USA:n valtamedia vääristelee omia gallup-lukujaan.

Joka tapauksessa luotettavan oloisessa Dornsife/Daybreak -gallupissa Trump on taas johdossa.

 

daybreak

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.