Irakilaiset syyttävät ’Villa Meressä’ joukkoraiskattua tyttöä ”huonomaineiseksi”.

Leimaavat syytökset ja matujen vähättelevän asenteen toistaa turvapaikanhakijoiden jonkinlaisena puhetorvena  toimiva Enrique Tessieri blogissaan. Nyt on myös selvinnyt, että Villa Meren johtaja Päivi Nikkola on kehoituksista huolimatta sallinut 14-vuotiaan tytön toistuvasti vierailla vastaanottokeskuksessa.

Siis mitä tuli sanottua: 14v-tyttöjä liikkuu vastaanottokskuksessa päivin ja ölin, eikä johtajaa kiinnosta.

villameriMahdollisesti useissa vastaanottokeskuksissa on sama käytäntö: Niissä liikkuu peruskoulu-ikäisiä suomalaisia tyttöjä kaikkina vuorokaudenaikoina.

 

Tessieri:

 • Some of the asylum-seeker residents claim that poor communication with the manager and staff was what led to a rape at the reception center;
 • There are three suspects in the rape case: a father, his son, who is a minor, and a third person;
 • The asylum seekers told the management of the camp on a number of occasions to not let the young girl in the reception center because she had “a bad reputation” (becaue she hung around with a boy)  and warned something bad could happen to her;*
 • The minor suspected of rape is allegedly the victim’s boyfriend;*
 • The food served at the center was one complaint that the asylum seekers had and which led to a hunger strike in March.
 • Jotkut turvapaikanhakijat esittävät, että huono kommunikaatio henkilöstön kanssa on aiheuttanut raiskauksen vastaanottokeskuksessa.
 • Kolme epäiltyä ovat isä, hänen poikansa, ja kolmas henkilö.
 • Turvapaikanhakijat kertoivat keskuksen johtajalle monia syitä olla päästämättä nuorta tyttöä vastaanottokeskukseen, koska tällä on ”huono maine”, koska hän liikkuu poikien kanssa, ja varoittaneet että hänelle  pian tapahtuu jotain.
 • Nuorin epäilty on uhrin poikaystävä.
 • Nälkälakko ja blaa blaa.

10 thoughts on “Irakilaiset syyttävät ’Villa Meressä’ joukkoraiskattua tyttöä ”huonomaineiseksi”.

 • 27.10.2016 at 21:59
  Permalink

  Kuinka sairas on kansa, joka uhraa omat lapsensa vieraille raiskattavikisi?

  Reply
 • 28.10.2016 at 12:50
  Permalink

  Ensinnäkin, moraalinen vastuu on kaikilla niillä ihmisillä jotka sallivat suomalaisten liikkua vokeissa minkä vuoroakuden aikana tahansa. Toiseksi, erityisen suuri moraalinen vastuu on vanhemmilla. Heidän tulee tietää missä lapsensa liikkuu ja kenen kanssa. Kolmanneksi, moraalinen vastuu on nuorella itsellään. Kukaan ei voi väittää ettei olisi kuullut ulkomaalaisten tekemistä rikoksista Suomessa. Niitä kun on ollut -90 matu-buumin jälkeen kokoajan kiihtyvällä vauhdilla. Ja jos tämä nuori vetoaa että hän on ”lapsi”, niin hän on kyllä tyhmempi pissis kuin luulin. Hänellä on merkittävä rooli tässäkin tapauksessa.

  Kaikkien pitää ymmärtää että kaikki kulttuurit ovat erilaisia. Siksi esim. Suomessa ei ole ympärileikkauksia… virallisesti.

  Reply
 • 28.10.2016 at 19:40
  Permalink

  Paikan johtavassa asemassa olevat henkilöt ja henkilökunta+välinpitämättömät vanhemmat vastuuseen ja oikeuden eteen. Kaikkien suomalaisten pidettävä huolta, jottei nuo brutaalit nokikepit pääse toteuttamaan barbaarisia mielihalujaan.
  Ne eivät koskaan kunnioita sivistyneesti toisten ihmisten koskemattomuutta.

  Reply
 • 29.10.2016 at 09:57
  Permalink

  Suurin vastuu on Vok:n johtajalla. Kuinka voi olla, että Vok:n käytännöt sallivat suojaikäisten tyttöjen (lue: Suojaikäinen on Suomen lain mukaan alle 16-vuotias) vierailut Vok:eissa. Jos kerran viranomaiset ovat myöntäneet, että he eivät tiedä turvapaikanhakijoiden taustoja, niin miksi ylipäätään päästetään nuoria tyttöjä Vokkeihin?! Suomen hallituksen ja päättäjien on laitettava Vok:n toiminta kuriin. Myös Vok:n johtaja, joka sallii rikollisen toiminnan Vok:ssa, on saatettava virka- ja rikosoikeudelliseen vastuuseen laiminlyönneistä.

  Reply
 • Pingback: Case Villa Maria: Is the job of an asylum reception center to promote the well being or suffering of those they serve? / M i g r a n t T a l e s

 • 30.12.2016 at 20:04
  Permalink

  Tuo Ignorant tales on pahimmanlaadun suvakki kommareiden propaganda paskaa. Rasmuksen virallinen äänitorvi.

  Reply
 • Pingback: Rauman joukkoraiskaus Villa Meren asukashuoneessa. - Nykysuomi.com

 • 29.10.2017 at 17:15
  Permalink

  Olipas outo juttu, nyt kannattaa näiden juttujen tekijän skarpata – täähän oli ihan hillosalaattia ilman kunnon taustafaktoja, tai mitä sitten tapahtui! Kyllä ammatti-journalisti on edelleen arvossaan.

  Reply
  • 30.10.2017 at 19:43
   Permalink

   Ylelläkään ei ole kuin muutamaa ammattijournalisti.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.