Tutkimus: Miesten homoseksuaalisuus geneettistä

New Scientist ja Cambridgen Yliopisto raportoivat tutkimuksesta, jossa tutkittiin homoveljeksiä, yhteensä 908 henkilöä. Paljastui, että homoseksuaalisuus ainakin miesten osalta vaikuttaisi olevan geneettistä.

Homoseksuaalisuudelle todennäköisesti altistavat geenit löytyivät X-kromosomin Xq28-alueelta ja kromosomin 8 8q12-alueelta. Homokansa juhlistaa löydöstä, koska nyt he voivat vahvemmin nojata väitteeseen, ettei homoseksuaalisuus ole elämäntapavalinta.

Valitettavasti löydöksellä on muitakin seurauksia, koska vasemmisto on väittänyt paitsi että homoseksuaalisuus on synnynnäistä, myös olevan niin, että seksualisuus ja sukupuoli ovat valintoja.

Perimään liittyvät löydökset rakentavat aitaa vasemmiston väitteille siitä, että seksuaalisuutensa ja sukupuolensa voi valita. Viime aikoina Suomessa esillä ollut keskustelu tytöistä ja pojista asettunee toiseen valoon, jos sukupuoltakaan ei voida valita.

 

Evolutiivisesti tässä käsitelty miesten homoseksuaalisuus selittyy siten, että samat geenit ilmeisesti saavat naiset hankkimaan enemmän lapsia, jotka taas toisaalta altistavat miehet homoseksuaalisuudelle.

Homomiesten naispuoliset sisarukset siis enemmän kuin korvaavat runsaalla lastenhankinnallaan miespuolisten homoveljiensä hankkimatta jättämät lapset. Sellainenkin Pandoran laatikko avautuu, että voidaan kysyä tulisiko homoseksuaalisuus pyrkiä korjaamaan geeniterapialla.

Jos geeniterapiasta löytyy lääke homoseksuaalisuuteen, joutuvat vanhemmat kovan paikan eteen. He voinevat selvittää perimänsä ja kenties sikiön perimän ja pohtia kohdallaan haluavatko he lapsenlapsia vai eivät.

Toisena vaihtoehtona vanhemmille on lapsen todennäköinen elämäntapa, jossa tilastojen perusteella yksittäissuhteita saman sukupuolen kanssa hankitaan 25% todennäköisyydellä yli 1000 ja 43% todennäköisyydellä yli 500.

Seksuaalisuus tulee olemaan todennäköisesti jatkossa valinta, mutta sen tekevät vanhemmat eikä lapsi itse.

 

Genetiikan eteneminen tulee jatkossa osoittamaan vastaavia löydöksiä myös eri etnisten ryhmien ja niiden ominaisuuksien, kuten älykkyyden suhteen, joita meidän yhteiskuntamme ei nykyisellään osaa käsitellä.

Jo nyt mm. professori Bruce Lahn on havainnut, että suuret aivot kasvattavaa perimää löytyy yleisesti, mutta vain Afrikan ulkopuolelta ja suuret aivot kenties kytkeytyvät Neandertalin ihmisen perimään.

Evoluutiobiologian totuuksien paljastuminen genetiikan tutkimuksen etenemisen myötä tulee kyseenalaistamaan nykyisin yleiset käsityksen paitsi seksuaalisuudesta ja sukupuolesta, myös etnisistä ryhmistä.

Olemme eräänlaisen tiedon vallankumouksen ovella, jonka häviäjiä tulevat olemaan ihmiset ja tahot, jotka esittävät aivan kaiken johtuvan ympäristötekijöistä. Tosiasiassa varsin monet asiat ovat genetiikan kirjan sivuille perimän taltan kiveenhakkaamia.

Tämä totuus on myrkkyä n.s. tasa-arvopuheelle: me emme ole samanlaisia.

 

homot

One thought on “Tutkimus: Miesten homoseksuaalisuus geneettistä

  • 23.10.2016 at 10:46
    Permalink

    Luonto tasapainottaa aina itsensä. Meille aina toitotetaan ettäympäristö muokkaa ihmisen kaltaiseksen. Väittämä ei voisi olla enempää väärässä. Kyllä se on ihminen joka muokka ympärisönsä mieleisekseen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.