’Helsingin Muslimit’ kehoittaa ottamaan vallan Suomessa.

Helsingin Muslimien julkaisema kauhistuttava asiakirja yksiselitteisesti kieltää sopeutumasta ympäröivään ei-islamilaiseen kulttuuriin, kieltää ”kotoutumisen” ja vaatii jatkuvaa epäluulon ja kyräilyn ylläpitämistä. Muslimille, joka aikoo elää sovussa suomalaisten kanssa tämä ultimaatumi lupaa kauheaa kostoa.

Tekstin lukijoille ja kirjoittajille on itsestäänselvää, että ei-muslimit tulevat (lähiaikoina?) kokemaan kauhean kohtalon muslimimien käsissä. Teksti varoittaa muslimeja jäämästä epäuskoisten luokse tai olemasta heidän ystäviään, sillä siinä tapauksessa heitä kohdellaan samoin kuin epäuskoisia.

Ei ole tulkinnanvaraa sen suhteen, että epäuskoisten so. ei-muslimien tuho tulee nimenomaan muslimien kädestä, sillä neuvo tuhon välttämiseen on liittyä muslimien joukkoon ja poistua ei-muslimien kaupungeista. Pdf:n lopussa on kummallinen viittaus epidemioihin.

Lainattua;

Koska islaam on kunnian ja arvovallan uskonto, on mahdotonta ajatella, että kukaan muslimi alistuisi epäuskovaisille; totisesti muslimin on kiellettyä asua heidän keskuudessaan ja tunnustaa heidän valtansa hänen ylitseen, sillä hänen läsnäolonsa heidän keskuudessaan saisi hänet tuntemaan itsensä heikoksi ja eristyneeksi, ja sitten hänestä tulisi taipuisa ja anteeksipyyteleväinen heidän edessään. Ensin häntä kutsuttaisiin hyväksymään heidät, ja sitten seuraamaan heitä.

Mutta muslimien tulee olla täynnä moraalia ja itsevarmuutta; heidän tulee olla johtajia, ei seuraajia. Heidän tulee pidellä vallan ohjaksia; minkään vallan ei tule olla heidän yläpuolellaan, paitsi Allahin vallan.

”Näin ollen muslimien on kiellettyä pysyä maissa, joissa islamilla ei ole mitään asemaa, paitsi silloin, kun he kykenevät vapaasti harjoittamaan uskontoaan sekä noudattamaan sitä ilman mitään esteitä, ja vailla pelkoa siitä, että heidän läsnäolonsa siellä voisi vahingoittaa heitä jollain tavalla. Mikäli asia ei ole näin, niin siinä tapauksessa heidän on pakko muuttaa parempaan paikkaan, jossa islamin arvovallalla on jonkinlainen asema. Jos he kieltäytyvät tekemästä niin vaikka kykenisivät, niin siinä tapauksessa heillä ei ole enää mitään vaateita tästä uskonnosta (ts. heidän on enää turha välttää olevansa muslimeita).”

Joku Hassan uhkailee ei-muslimien keskuudessa eläviä islamiin kääntyneitä ryöstöillä ja kuolemalla:

Al-Hassan ibn Salih sanoi: “Jokaista, joka jää vihollisen maahan, tullaan kohtelemaan kuin epäuskovaisia, niin kauan kuin hän oli kykenevä liittymään muslimien joukkoon mutta ei tehnyt sitä. Jos joku epäuskovaisista hyväksyy islamin, mutta silti jää epäuskovaisten joukkoon vaikka hän olisi kyennyt liittymään muslimeihin, niin häntä tulee kohdella kuin heitä – hänen verensä ja omaisuutensa eivät kumpikaan ole suojattuja.

Toisinsanoen: Kun ei-muslimien keskuudessa asuvaa muslimia voidaan uhkailla ei-muslimeille varatulla kohtalolla, se ei liene kovin mukava?

”Joka kykenee tappamaan hänet, hänen on tehtävä niin. Hänen omaisuutensa on suojaamatonta, hänen avioliittonsa on mitätön, ja kaikki hänen oikeutensa pyyhkiytyvät pois.”

http://www.helsinginmuslimit.fi/images/stories/pdf/hijrah.pdf

jihadgasm00000001Pdf:nä julkaistu essee sisältää toistuvia kehoituksia ”tappaa heidät missä ikinä tapaatte”.

vihapuhesomali0000001

Kotoutumis-ennuste näyttää vähän huonolta? di-gold-1

 

Kuva Helsingin Muslimien fb-ryhmästä:

helsinginmuslimit00

 

poistettu Pdf

 

 

69 thoughts on “’Helsingin Muslimit’ kehoittaa ottamaan vallan Suomessa.

 • 23.10.2016 at 17:53
  Permalink

  Kaikkialla muslimit yrittävät anastaa vallan. Heitä auttavat ovat todella naiiveja kun antavat tämän tapahtua. Verinen sota on edessä.

  Reply
  • 23.10.2016 at 19:23
   Permalink

   Eiköhän tuo konflikti jossain vaihessa tule. Mieluummin aikaisemmin, niin tuhot jäisivät pienemmiksi. Helsingin musulmaanit on kiellettävä organisaationa. Eihän tuollainen peli vetele sitten yhtään, että aletaan julkaisemaan moista vihaista sontaa. Missä irtiotot tekstistä? Haloo muslimit! Haloo De Gröna! Haloo pallinaama! Haloo Elfgren!

   Reply
 • 23.10.2016 at 19:18
  Permalink

  miksi tästä ei nosteta syytettä tuohon on selkeää kiihottamista kansanryhmää vastaan haloo poliisiit ja syyttäjät tehkää työnne

  Reply
  • 23.10.2016 at 22:28
   Permalink

   Sehän olisi rasismia ei pysty reagoimaan, poliisit ja syyttäjät kärsii muuten tai joutuu tappolistalle…..

   Reply
 • 23.10.2016 at 19:23
  Permalink

  Poliittinen islam nimenomaan pyrkii valtaan. Moskeijat ovat poliittisen islamin hallinnon rakennuksia. Islamin kirjoitusten mukaan moskeijoiden tulee olla suurempia ja korkeampia kuin kirkot jotta ne täyttävät islamin vallan merkit. Moskeijoita tulisi rakentaa jokaiseen ilmansuuntaan ja paikoille, jotka näkyvät esim. merelle jotta laivoista jo nähtäisiin, että maa on islamin vallan alla.
  On käsittämätöntä, että puna-vihreä kupla tukee islamia….puuttuuko ymmärrys islamista…eikö vaivauduta lukemaan islamin kirjoituksia…luotetaan muslimien puheisiin…tietämättä sitäkään, että islam edellyttää valehtelemista kutsumilleen vääräuskoisille….joka on muuten todella rasistista, kun sillä edistetään islamin tavoitteita. Islamin kannalta puna-vihreät ovat hyödyllisiä idiootteja…

  Reply
  • 24.10.2016 at 08:38
   Permalink

   Ensiksi, ei ole olemassa ”poliittista islamia”, on vain islam ja se on poliittinen ideologia. Ideologiaa on sekoitettu uskonnon kaltaisia elementtejä että saataisiin ihmiset jotka haluavat uskoa ”Jumalaan” kannattamaan islamia. Islam pyrkii totaaliseen valtaan kaikkialla maailmassa keinoja kaihtamatta.
   Toiseksi, on todella käsittämätöntä että puna-vihreä-sininen kupla tukee Euroopan islamoittamista. Tähän on ainakin osaselityksenä se että ihmisen, ja varsinkin julkisuudessa olevien poliitikkojen on lähes mahdotonta myöntää olleensa väärässä tai toimineensa väärin. On han paljon helpompaa saada ihminen uskomaan valheisiin kuin saada ihminen myöntämään että hänelle on valehdeltu ja hän on uskonut valheisiin.

   Reply
 • 23.10.2016 at 19:25
  Permalink

  Asioista jotain ymmärtävät, älykkäät ihmiset ovat tämän tiedostaneet jo vuosia sitten ennen kuin maturyntäys tapahtui.
  Näitä sitten haukutaan rasisteiksi ja ulkomaalaisvastaisiksi ja islamia ajetaan Suomeen kuin käärmettä pyssyyn. Säilyttäkäämme oma kulttuurimme ja sivistysvaltiomme. Pysykööt siihen sopeutumattomat jossain ihan muualla.

  Reply
 • 23.10.2016 at 19:44
  Permalink

  Huolestuttavaa tässä on se, että lisko puhuu täysin sydämestä ja vielä huolestuttavampaa on se, että meidän päättäjät ei reagoi tähänkään jo vuosia sitten tiedettyyn faktaan.

  Reply
 • 23.10.2016 at 20:22
  Permalink

  Meidän on otettava vastuu itse ilman esivallan suojelua , Jumala meitä auttakoon.

  Reply
  • 24.10.2016 at 16:59
   Permalink

   Jumala?? tän uskonto asian takia maailmassa tapahtuu paskaa joka päivä vitut jumalista

   Reply
   • 28.10.2016 at 23:53
    Permalink

    jumalat nyt on satukirjojen mukaan samanlaisia paskoja kuin ISISläiset elävässä elämässä

    Vieläkö joku uuno uskoo jumaliin 2000 luvulla. Hei haloo!!!

    Reply
 • 23.10.2016 at 20:58
  Permalink

  Nyt saa riittää. Sota on julistettu. Deus Vult!

  Reply
 • 23.10.2016 at 21:02
  Permalink

  onko tämä wihapuhetta?tuleeko mitään seuraamuksia?entä mitä tapahtuisi jos joku kantaSuomalainen kirjoittaisi että muslimit owat wapaata riistaa tappaa ja ryöstää jos eiwät käänny kristityiksi,wai onko se luwallista molemmin puolin?

  Reply
 • 23.10.2016 at 21:47
  Permalink

  Missä ovat vihapuheita tutkivat poliisit?!
  Missä kantasuomalaisten oikekeuksien puolustajat?
  Vai haluaako virkamiehistö luovuttaa vallan muslimeille?

  Reply
  • 24.10.2016 at 09:51
   Permalink

   ”Kantasuomalainen” ei tossa oikein toimi, kun islam on uskonto eikä tietty rotu/etnisyys. Jos vitivalkoinen pekka alkaa muslimiksi ja tappamaan vääräuskoisia, niin on se silti kantasuomalainen. Muuten yhdyn ihmettelyyn.

   Reply
   • 4.11.2016 at 06:51
    Permalink

    Islam ei ole uskonto. Islam on poliittinen ideologia aivan samanlainen kuten natsismi ja kommunismi.
    Erona on se, että islamiin on, johtuen sen keksimisen aikaisen ihmisen tarpeesta selittää itselleen ymmärtämätön ”uskolla”, sotkettu ”uskominen” mukaan. Islam on aina ollut ja tulee aina olemaan yhteiskunnassa valtaa pitävä poliittinen järjestelmä jolla pakotetaan ihminen toimimaan kaikessa teityllä tavalla.

    Reply
 • Pingback: 2016 | Sionismi ja monikulttuurisuus eu-suomessa

 • 23.10.2016 at 22:46
  Permalink

  Suurmoskeijaa ei saa missään nimessä sallia rakennettavan – se on yksi merkki jalansijasta!!!!

  Suomalaisten pitää kaikin tavoin ja kaikkialla osoittaa, ettei islamia hyväksytä täällä, eikä kukaan pidä näistä uskonnollisista muslimeista!

  Muuttakoot muslimimaihin tuhoamaan omia maitaan ja mantujaan…

  Reply
  • 4.11.2016 at 06:42
   Permalink

   !!!!!Nuori Islamista.kääntynyt perheenäiti,sanoo naiveille Pohjoismaiden kantaväestölle;” islamia ainoa tarkoitus.on väkivaltainen maailmanvalloitus!”

   Reply
 • 23.10.2016 at 23:43
  Permalink

  Islamilainen tuomioistuin on välttämätön Suomen oikeuslaitoksen rinnalle.
  Kantasuomalaisten ihmisoikeudet palautuvat muutamassa yössä.
  Pankit ja perintäfirmat lopettavat ryöstelyn muutaman tuomion jälkeen.
  Poliittiset suojelijat katoavat, kun Islamin rumpu pärähtää.

  Reply
 • 23.10.2016 at 23:48
  Permalink

  Voisivat moiset julistajat ystävällisesti ja ihan omatoimisesti painua vittuun suomesta levittämästä kulttinsa vihapuheita.

  Reply
 • 23.10.2016 at 23:56
  Permalink

  Nämä muslimi-johtajien sodanjulistukset ja tappokäskyt sekä itsensäräjäyttimiskäskyt ovat naurettavia. Isot lihavat ukot komentaa heikkolahjaisia tappamaan ja vahingoittamaan itsensä ja siinä sivussa sivullisia lupaamalle kymmenen kaunista ja yksitoista hyvää. Ja nämä tyhmemmät uskovat näiden lihavein ukkojen höpötyksiä.

  Jos kerran joku haluaa muuttaa maailmaa niin hänhän näyttää esimerkkiä. Luonnollisesti. Ja montakos tällaista lihavaa uskonjohtajaa on räjäyttänyt itsensä? Tai mennyt julkisesti ammuskelemaan?

  Ei yhtään !!

  Ja nämä henkisesti heikkolahjaiset siitä huolimatta uskoo ja tekee niinkuin nämä ”johtajat” käskevät. Voi pyhä yksinkertaisuus. Tästä lienee kyse kun 1400 vuotta on avioiduttu serkusten kesken…

  Reply
  • 24.10.2016 at 00:11
   Permalink

   Sairasta porukkaa, hyönteisetkin ovat tärkeämpiä.

   Reply
 • 24.10.2016 at 00:45
  Permalink

  Kaikki välimeren takaiset maahanmuuttajat ja varsinkin muslimit ulos maasta. Hyväksyn mielihyvin Skandinaaviset ja Slaavilaiset kansat maahanmuuttajiksi. Tämä nöyristely ja kansalaistemme alistaminen väkivallan uhan alle aiheuttaa vielä kansannousun kotimaassamme jos tämä päättäjien diktatuurinen yksinvaltius, äänestäjien antaman valtakirjan turvin jatkuva mielivaltainen, kansalaisten oikeustajua loukkaava yksisilmäinen päätösten ja lähes perustuslain vastainen toteuttaminen jatkuu. Olemme todella tällä hetkellä hyvin vaarallisessa tilanteessa maailmanpolitiikan ja terrorismin uhan keskipisteessä. Olisi aika tehdä jotakin. Eroon eu:sta heti ja sen jälkeen Nato haihattelut seis, suhteet Venäjään kuntoon…meillä ei ole mitään syytä missään olosuhteissa puuttua Venäjän sisäpoliittisiin ongelmiin kuten nyt olemme Eu:n perskärpäsinä joutuneet jo tekemään sekä seuraavaksi suurimittainen karkoitus ei toivotuille maahanmuuttajille.
  Palautetaan Suomi-neito kunniaan eikä enää enempää tahrata Suomi-neidon sinivalkoisia helmoja parittamalla sitä jokaiselle vallanhimoiselle maailmanparantajalle jotka kiimasta vikisten ja vallanhimosta sokeina häärivät ympärillämme ja yrittävät tuhota itsenäisen kansamme moraalisen yhtenäisyyden sekä kansallisen itsetuntomme keskuudessamme myyräntyötä tekevien tahojen suosiollisella avulla, juuri niiden tahojen jotka olisivat valmiit myymään meidän kansallisen identiteettimme omien epämääräisten ja hämäräperäisten tarkoitusperiensä vuoksi. Kauan eläköön itsenäinen ja vapaa Suomi.

  Reply
 • 24.10.2016 at 00:46
  Permalink

  Kaikki välimeren takaiset maahanmuuttajat ja varsinkin muslimit ulos maasta. Hyväksyn mielihyvin Skandinaaviset ja Slaavilaiset kansat maahanmuuttajiksi. Tämä nöyristely ja kansalaistemme alistaminen väkivallan uhan alle aiheuttaa vielä kansannousun kotimaassamme jos tämä päättäjien diktatuurinen yksinvaltius, äänestäjien antaman valtakirjan turvin jatkuva mielivaltainen, kansalaisten oikeustajua loukkaava yksisilmäinen päätösten ja lähes perustuslain vastainen toteuttaminen jatkuu. Olemme todella tällä hetkellä hyvin vaarallisessa tilanteessa maailmanpolitiikan ja terrorismin uhan keskipisteessä. Olisi aika tehdä jotakin. Eroon eu:sta heti ja sen jälkeen Nato haihattelut seis, suhteet Venäjään kuntoon…meillä ei ole mitään syytä missään olosuhteissa puuttua Venäjän sisäpoliittisiin ongelmiin kuten nyt olemme Eu:n perskärpäsinä joutuneet jo tekemään sekä seuraavaksi suurimittainen karkoitus ei toivotuille maahanmuuttajille.
  Palautetaan Suomi-neito kunniaan eikä enää enempää tahrata Suomi-neidon sinivalkoisia helmoja parittamalla sitä jokaiselle vallanhimoiselle maailmanparantajalle jotka kiimasta vikisten ja vallanhimosta sokeina häärivät ympärillämme ja yrittävät tuhota itsenäisen kansamme moraalisen yhtenäisyyden sekä kansallisen itsetuntomme keskuudessamme myyräntyötä tekevien tahojen suosiollisella avulla, juuri niiden tahojen jotka olisivat valmiit myymään meidän kansallisen identiteettimme omien epämääräisten ja hämäräperäisten tarkoitusperiensä vuoksi. Kauan eläköön itsenäinen ja vapaa Suomi.

  Reply
 • 24.10.2016 at 01:13
  Permalink

  Jospa tämä ”nykysuomi.fi” opettelisi suomen kieltä.
  Aika tökeröä tekstiä tärkestä asiasta.
  Eikö teillä ole ketään tarkistamassa tekstin oikeellisuutta?

  Reply
  • 25.7.2017 at 17:24
   Permalink

   Opettele itse tärkestä ,ei ihan oikein sinullakaan mennyt

   Reply
 • 24.10.2016 at 03:38
  Permalink

  Tämä tieto lienee jo lähetetty poliisille?

  Tuo on aivan täysin selvää kiihottamista kansanryhmää vastaan.

  Nyt tarvitaan tuomio tästä.

  Reply
 • 24.10.2016 at 07:11
  Permalink

  Islam on saatanan harhaoppi, täysin vailla järkeä.

  Reply
 • 24.10.2016 at 07:13
  Permalink

  Islam on saatanan harhaoppi täysin ilman järkeä.

  Reply
 • 24.10.2016 at 07:16
  Permalink

  Islam on saatanan harhaoppi, ei mitään järkeä.

  Reply
  • 24.10.2016 at 18:22
   Permalink

   Uskontojen alkuperä (tiede) lepää siinä, että ihminen luopuisi valheellisista uskomuksista eli taikauskosta ja tutkisi itseään eli rakentaa ”maan ja taivaan” eli alitajunnan ja tietoisuuden uudelleen jolloin eläimellisestä vaistojen varassa elävästä ihmisestä tulee lopulta ihminen, joka on voittanut oman valheeseen perustuvan persoonansa, joka on ainut asia joka tuo kärsimyksiä elämään, ymmärtämättömyyden takia. Nykypäivän uskonnolliset ihmiset ovat kaukana tästä totuuteen päin menemisestä, ehkä tieto on heille tuskaa ja valhe helpotus eikä uskalleta katsoa sisälle vaan ulos syyttäen muita omasta pahasta olosta. Tietysti oppineet ovat nähneet tässä oivan keinon hallita muita omaksi hyödyksi ja perustaa uskonnon jokaisen ”valaistuneen” ihmisen sanoman päälle, tietysti vesittäen sen täysin, koska tietävät että eläin ei ymmärrä vertauskuvia ja tarvitsevat johtajan jota seurata.

   Reply
 • 24.10.2016 at 09:37
  Permalink

  Onhan se tietty,uskonnonvarjolla valtaa,jollekin utopistiselle sadistisille murhaajille.lapsi avioliitot,pedofilia,ym,mitä tämä uskonto,pitää normaalina.

  Reply
 • 24.10.2016 at 11:00
  Permalink

  Otsikko. Helsingissä Muslimit kehottaa ottamaan vallan Suomessa .
  Tämä on kovasti vaarallista tekstiä ! Tähän on syytä reagoida niin Eduskunnassa kuin Hallituksessa sen parempi mitä nopeimmin . Ahkeroikaa isänmaamme Suomen ,itsenäisyyden ja oikeuksien puolesta.

  Reply
  • 24.10.2016 at 12:41
   Permalink

   Merkillistä että kukaan ei ole tehnyt poiliisille tutkintapyyntöä näistä muslimien vihapuheista ja saarnaamisista moskeijoissaan. Jotain Immosen tai Hakkaraisen puolikänbnissä sanomisia sen sijaan tutkitaan kuin valtionpaetosta poliisin omatoimisena työnä.

   Reply
    • 25.10.2016 at 17:25
     Permalink

     Valitettavasti kommentti, johon viittaat sisältää ’out of context’ -tyyppisiä lainauksia ja virheellisiä päätelmiä mitä ilmeisimmin kovin lyhyen asian tutkimisen jäljiltä. Kun raamatustakin ottaa jakeen tai kaksi irralleen kontekstista, saadaan paljon tuhoa aikaan kirjan maineelle.

     Reply
    • 25.10.2016 at 17:32
     Permalink

     Mormonismi on uskontona, uskallan väittää, ’rotuihin’ liittyvissä asioissa ’keskivertosuomalaista’ kaduntallaajaa suvaitsevampi taho, olemmehan kaikki ihmiset, lähtökohtaan katsomatta, Jumalankin silmissä täysin tasavertaisia.

     Reply
     • 19.8.2017 at 07:57
      Permalink

      Minkä Jumalan?, Mikä on Jumala?, Määrittele Jumala.

 • 24.10.2016 at 12:59
  Permalink

  Tässähän kannustetaan muslimeita muuttamaan pois ei-islamilaisista maista. Eikö se ole hyvä juttu?

  Reply
  • 17.11.2016 at 20:00
   Permalink

   Ei muslimit Suomesta lähde täällähän tarjotaan kaikki hyvä ja vähän vielä lisää että viihtyisivät.ALLAH on suurin!

   Reply
 • 24.10.2016 at 13:47
  Permalink

  Muistakaa, että Helsingin muslimit RY:n toimintaa rahoitetaan verorahoilla.

  Reply
 • 24.10.2016 at 21:28
  Permalink

  Kas kummaa kun linkki ei enää toimi. Ei tainnu kestää päivänvaloa.

  Reply
 • 25.10.2016 at 06:50
  Permalink

  Eikö kukaan tallentanut tätä pdf ? Ilman sitä on vaikea tehdä ilmoitusta.

  Reply
 • 25.10.2016 at 20:10
  Permalink

  Seko päistä sakkia. Painukoot takas mistä tulleetkin..

  Reply
 • 26.10.2016 at 01:58
  Permalink

  Tehkää joku vaikka nettivinkki vihapuheesta ja salaliitosta.

  Reply
 • 26.10.2016 at 11:27
  Permalink

  Rättipäät suohon vaa jos ei vapaaehtoisesti lähde!maassa maan tavalla!

  Reply
 • 26.10.2016 at 12:40
  Permalink

  Kohta noita on täällä liikaa eikä sillon enää auta mikään. Ylekin jopa suostui tekemään pienen uutisen missä jo joka viides raiskaus on ulkomaalaisen tekemä. Se on menoo nyt sori vaan. Ei kukaan tuu tätä estämään sillä se on heti rasismia ja joutuu linnaan.

  Reply
 • 27.10.2016 at 01:40
  Permalink

  En myönnä että tämä olisi vihapuhetta, koska en vääristele mitään , kerron vain kuten asia on. Kun Helsingin islamilaiset julistavat ottavansa jossain vaiheessa vallan koko maassa , kyse ei ole yksittäisestä hourupäästä , vaan virallisesta ohjelmasta . Olen suomalainen 64 vuotias joka on asunut 7 vuotta islamilaisessa marokossa ja vaimoni on sunni muslimaani. Hän on minulle kertonut miten näiden kaikkien 1,7 miljardin ihmisen yhteisessä traditiossa on tosiaankin on niin että eurooppalaiset sikoja syövät siat ovat tuhansia vuosia kestäneellä rosvoamisellaan vaurastuneet niin että heidän yhteiskuntansa ovat hyvin vauraita. Ja että senvuoksi miljoonat oikeauskoiset ajautuvat näihin maihin asumaan ja töitä tekemään. Mutta jossain vaiheessa Allah antaa sovitun merkin , jolloin oikeauskoiset muslimaanit alkavat tappaa näitä sikoja syöviä sikoja. Muslimaanit eivät syö koiran ja sian kaltaisia eläimiä koska ne syövät paskaa, ja ihminen on sitä mitä se syö. Tästä syystä muslumaanit ajattelevat että eurooppalaiset ja amerikkalaiset ovat paskaa, joka ihmisryhmä jossain vaiheessa taytyy kokonaan eliminoida. Näyttää kuitenkin siltä että eurooppalaiset itse eliminoivat itsensä rassaamalla tähän malliin verta nenistään suuren ja mahtavan venäjän kanssa , jolla on perkeleesti ydinaseita ja on jo sanonut olevansa valmis niitä käyttämäänkin. Siinä sitten palavat kaikki yhdessä , suvakit ja nationalistit. Suomesta pitkään poissa oltuani ja lukiessani näitä fb vuodatuksia, en voi olla huomaamatta että suomalaiset ovat saatanan tyhmää sakkia. Vain eestiläiset ovat teitä typerämpiä . Siinä tapauksessa ettei kokoomusnatsien haluamaa ydinsotaa tulekkaan, voisi tosiaan olla parasta että islamistit ottavat maassa vallan

  Reply
  • 27.10.2016 at 08:09
   Permalink

   Kirjoitat asiaa. Muslimit tiedetään, siis se mitä ne takaa-ajavat. Venäjästä vain luullaan. Tulee monesti mieleen että kannattaako tässä tehdä hirveästi mitään. Jotkut eurooppalaiset ovat jossain päättäneet että Eurooppa islamisoidaan. Kun ajattelenkin sitä niin kylmät väreet, etten sanoisi puistatukset kulkevat selässä. Meillä eurooppalaisilla olisi kolmaskin mahdollisuus mutta se on aivan ilmeisesti hylätty. Itse olen myös jo eläkkeellä oleva ja sellainen ajatus että antaa olla, tulee usein mieleeni. Kun en voi asialle mitään niin toivon vain että ei minun aikanani, sitähän ei kuitenkaan ole paljoa jäljellä. Jälkikasvua käy sääliksi mutta kun katson historiaa niin se menee niin kuin menee. Maailmassa on tapettu, kidutettu ja raiskattu satoja ja taas satoja miljoonia ihmisiä ja sama tahti tulee jatkumaan. En vain jaksa ymmärtää että miksi? Miksi tämä yhteiskunta pitää itse tuhota?

   Reply
 • 27.10.2016 at 12:03
  Permalink

  Tuohan on avoin sodan julistus! Sitten kun alkavat leikkimään maailman omistajaa ja riehumaan, kannattaa muistaa että kolikolla on toinenkin puoli. Silloin ei yksikään tule 50-100:aa metriä lähemmäs. Kannattaisi olla varovainen noissa julistuksissa, koska tässä maassa on paljon niitä, joiden silmille ei kannata alkaa hyppimään! Siinä vaiheessa kun alkaa tapahtumaan, on turha enää yrittää vetää rasistikorttia esiin tai väittää että pelottaa! Silloin ei itse allahkaan apuun tule kun rupeaa sattumaan. Eikä se kirpaise kuin kerran…, jos sitäkään.

  Reply
 • 2.11.2016 at 09:33
  Permalink

  Hyvä kirjoitus mutta voisitteko korjata kirjoitusvirheet? Taistelee itseään vastaan koska sisältää selkeitä kirjoitusvirheitä. Tätä voisi lainata mutta kirjoitus ei saa sisältää virheitä. Tulee muuten kommentteja ”elämämkoulu” yms…

  Reply
 • Pingback: NO-GO ZONES” eli MUILTA KIELLETYT MUSLIMIALUEET Suomessa | Suomimedia

 • 19.12.2016 at 13:21
  Permalink

  No missäs se alkuperäinen kirjoitus on. Haluaisin tarkistaa onko sitä olemassa tai onko mahdollisesti yhtä fanaattineb kuin tämä.

  Reply
 • 30.3.2017 at 22:29
  Permalink

  Seppo Lehto ei lupaa kuin menomonoa elintasoloisille demlaloisista alkaen: Helvetti menomonoa kaikille elintasopakolaisille. https://www.youtube.com/watch?v=NvKEtR81ieI Tampereen kuntavaaleissa pedon luvulla 666 Seppo Lehto kehottaa vastustamaan maahanmuuttoa ja islamia. Tukeaa äänestämällä Seppo Lehtoa jos olette samaa mieltä

  Reply
 • 1.4.2017 at 22:29
  Permalink

  Tämä on Suomen posliinien mielestä sitä #kivapuhetta -ei syytä toimenpiteisiin vaan peukalot pysyy perseessä kuten tähänkin saakka.

  Reply
 • 25.7.2017 at 07:32
  Permalink

  SUOMALAINEN SUOMI.

  Reply
 • Pingback: "Helsingin Muslimit" piilottivat vallankaappaus-doktriininsa. - Nykysuomi.com

 • 12.1.2018 at 23:29
  Permalink

  Hyvä kommunistiti ja viherpiiperöt kun tuhoatte suomen. Toivottavasti lapsenne tule kärsimään homudesta/lesboudesta ählyjen kanssa tulevaisuudessa.

  Reply
  • 17.1.2018 at 15:34
   Permalink

   Milloin juutalaiset ovat aikoneet ottaa vallan ”varsinkin pohjoisessa”?

   UIslam ei ole uskinto vaan poliittinen ideologia puettuna ”uskonnon kaapuun”.
   Muslimit on kahdesti ajettu Wienin edustalta ja yhdesti Pyreneitten niemimaalta.
   Näistä muslimien valloitushaluista on niin paljon dokumenttia olemassa, kirjallista ja videota että kenellekään ei pitäisi olla epäselvää.
   Jos he eivät olkisi tällaisissa aikomuksissa, suuri osa heistä olisi kotiutunut Eurooppalaisiin maihin mutta kun eivät ole. He pysyvät omina ryhminään ja joka puolella ovat gettoutuneet omille asuinalueille joille ei ei-muslimilla juuri ole asiaa.

   Reply
 • 18.1.2018 at 07:40
  Permalink

  Lue vanhatestamentti joskus. Juutalaiset ovat samoja Lähi-Idän aasialaisia kuin nämä muslimit, jotka tulevat nykyään siirtolaisiksi pohjoiseen ja siksi juutalaiset ovat auttaneet heitä tässä siirtolaisuudessa. Juutalaisten lehdessä onkin tälläinen kirjoitus.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf
  –Tultaessa 2000-luvulle HIAS laajensi avustustoimintaansa koskemaan muitakin kuin vain juutalaisia pakolaisia. Hätää kärsiviä ja hengenhädässä olevia ihmisiä on autettu uuden elämän alkuun ympäri maailmaa, ja muun muassa Syyrian ja Afrikan pakolaiset ovat viime vuosina tulleet HIASin tuen piiriin. Apu ei rajoitu vain maasta poispääsyyn, vaan se sisältää myös uuteen maahan kotoutumiseen liittyvää laajaa avustus- ja tukitoimintaa. Kaiken kaikkiaan HIAS on vuosien varrella ojentanut auttavan kätensä noin 4,5 miljoonalle pakolaiselle.

  Reply
 • 14.8.2018 at 17:26
  Permalink

  Siinä on se ongelma, että poliisi tulee kysymään ”Mikä on se kansanryhmä, jota vastaan tässä kiihotetaan?”

  T. Nimimerkki kokemusta on.

  Reply
 • 6.10.2018 at 21:05
  Permalink

  Täytyy olla yksinkertainen (kuin valtaosa politikoistamme) hyväksyäkseen noitten islamistien räksyttämisen. Avatkaa silmät ihmiset ja ihan maalaisjärki ja sisältälukutaito riittää.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.