Onko Vihreillä yhteys nettiterrori-hyökkäykseen?

Rajat Kiinni! -kansanliike -fb-ryhmää vastaan tehdyn sabotaashin syylliseksi on ilmoittautunut nimeä ”Emil Sillanpää” -käyttävä henkilö. Tätä tietoa emme luonnollisesti pysty tarkistamaan, mutta henkilö esiintyy tuolla nimellä ja kuvalla.

emil222222”Emil” antaa myös ymmärtää olevan lähellä vihreitä, ja jakaa kuvaa jossa hän olisi tunnetun vihreän toimijan seurassa. Emme ota asiaan kantaa.

emil333333

Toivomme, että yhteys Vihreään Liittoon olisi yhtä feikkiä, kuin kaikki muukin tässä henkilössä. Silloihan vihreät olisivat vajonneet epärehelliselle ja moraalittomalle tasolle toiminnassaan. di-gold

 

14 thoughts on “Onko Vihreillä yhteys nettiterrori-hyökkäykseen?

 • 18.10.2016 at 00:26
  Permalink

  Oli erittäin hienosti tehty arvostan kaverija erittäin suuresti olis koko syöpä ryhmän tyhjentänyt eikä jättänyt yhtäkään sisään ylläpitoa myöten pitää tommoset hemmetin vajakit tyhjentää eikä niille minkään näköstä sananvapautta toivottavasti rasismi tulee rikoslakiin

  Reply
  • 18.10.2016 at 01:19
   Permalink

   Toi Sillanpäähän on täysin moraaliton häirikkö. Miten sitä voi kukaan arvostaa? Kaveri pyrkii kunnalliseksi päättäjäksi, tekemään vahinkoa veronmaksajille.

   Reply
  • 23.10.2016 at 08:38
   Permalink

   Toivottavasti ja varmasti Aapolle käy huonosti tavalla tai toisella

   Reply
 • 18.10.2016 at 00:31
  Permalink

  Eipä ne ”rasistit” mihinkää ryhmiä hajottamalla katoa. Rasismiin auttaisi parhaiten se, ettei olisi ihmisiä, jotka on niin tyhmiä että kieltää eri etnisten ryhmien olemassaolon ja niiden melko huomattavat erot.

  Tästä voi opetella biologiaa: https://www.youtube.com/watch?v=eamn8EArBVs

  Reply
  • 18.10.2016 at 01:21
   Permalink

   Rasismiin todella auttais, jos Suomen valtio myöntäis etnisten ryhmien erilaisuuden eikä pyrkis asuttamaan Suomea uudelleen väellä joka ei osaa elää meidän tavallamme. Naisiakin ne kohtelee tavalla jonka Suomessa kieltää eläinsuojelulaki.

   Reply
  • 31.10.2016 at 11:37
   Permalink

   ”Rasismiin auttaa parhaiten se ettei ole rasisteja”

   Nyt oli Syvää Viisautta

   Reply
 • 18.10.2016 at 00:39
  Permalink

  Aapo Sekava ei kannata sananvapautta. Oksenna Aapo pyttyyn, älä nettiin! Voimaa kaikille ”pahiksille”, jotka maataan eivät halua antaa pois.

  Reply
 • 18.10.2016 at 07:24
  Permalink

  Sitähän minäkin ettei rasisteja Hölmölässä ole. Rasisti nimitystä vain käytetään ihmisistä, jotka ovat huolissaan rajalle tulleista ja tänne päästetyistä murhaajista, raiskaajista, terroristeistä ja muista rikollisista. Ihan kuin nämä kotoperäiset ”pahikset” ei riittäisi. Se kyllä ihmetyttää että kuka idiootti noiden ”pahisten” päästämistä maahan haluaa ja kenen intressi niitä on tänne saada.

  Reply
 • 18.10.2016 at 08:46
  Permalink

  Aapo ja Emil tulkaa tänne Seinäjoelle huutelemaan ja aukomaan päätä niin metsä vastaa suuremmalla voluumilla.

  Reply
  • 18.10.2016 at 09:39
   Permalink

   Nettivink’d to Fobba

   Reply
 • 18.10.2016 at 10:59
  Permalink

  Oikein. Johan sitä oli odotettukin että joku pistää imbesillit nettihäiriköt kuriin.

  Reply
 • 18.10.2016 at 11:44
  Permalink

  Aaposta näkee että pikkuise olisi parantamista sekä henkilöllä itsellään kuin Suomen koululaitoksellakin. Oikeinkirjoitus ja ajatuksen juoksu on sitä luokkaa että koulussa on taidettu lääppiä enemmän lasia kuin kuunnella opetusta. Ikävä Aapon kohalla koska hän ei välttämättä tule työllistymään tässä yhteiskunnassa.

  Mitä tulee Keijo Mutkaan niin jo pikkulapset leikkivät omien etnisten ryhmiensä kesken. Se on todistettu monessa videossa. Ja jos noiden ryhmien kesken tulee riitaa, niin se on aina musta joka aloittaa väkivallan. Niin se vain menee. DNA ei ole kehittynyt tietyillä roduilla meidän tasollemme. Ekä varmasti seuraavaan 1000 vuoteen tule kehittymäänkään.

  Mutta, se kaiken perimmäinen kysymys!! Onko henkilö/ryhmä rasisti joka tuo tosiasioita esille? Vai ryhmä joka haukkuu ja tekee kaikkensa vaientaakseen yhden henkilön/ryhmän kertomat faktat?

  Vasemmisto ja vihreät ovat osoittaneet jo pitkään rasismia suomalaisia kohtaan. Ne ovat todellisia rasisteja Suomessa. Eivät isänmaalaiset jotka muistelevat isovanhempiemme uhrauksia ja sitä sotaa jossa Suomi taisteltiin vapaaaksi asuinpaikaksi suomalaisille. Ei esim. ruotsalaisille tai arabeille. Vaan suomalasille. Olivatko isovanhempamme siis rasisteja? Eivät, he olivat patriootteja.

  Reply
 • 19.10.2016 at 15:15
  Permalink

  Tuollaiset aapot pitäisi muurata kakolan muuriin..

  Reply
 • 20.10.2016 at 10:53
  Permalink

  Aapolla on puutteelinen koulutus/ koulussa opetettu höpöjä.
  Nykynuorilla ei ole oikeaa ymmärrystä asioista, on mennyt sukupuolet ja rodut sekaisin.
  Emme kaikki ole samanlaisia, eikä meistä tule.
  Suvaitsevaisuus pitää olla rajallista ja minä en suvaitse Aapon kaltaista huutelijaa .

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.