Trump: ”Clintonin eläimet tuhopolttivat toimistomme”

Donald Trump ilmoittaa Twitterissä, että Republikaanien Orange Countyn paikallisosasto Pohjois-Carolinassa on tuhopoltettu. Trump sanoo, että sen tekivät ”Clintonin eläimet” ”koska me olemme voittamassa”.

Tuhotöitä on viimeaikoina tapahtunut poliittisin motiivein myös Suomessa. EVR poltti taannoin kymmenen bussia ja Soldiers of Odinin tilat tuhottiin Tampereella anarkistien toimesta kahdesti.

Seuraamme tilannetta.

 

cu69sz0wyaeiexg

cu6eqjxwgaaybrp cu6eqijwiaax0sw cu6eqijweaqoy5r cu7oh3awaaqdvxz

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.