Rasistinen läheisyyshormoni, oksitosiini, uhkaa unelmaa!

Aiemmin raportoimme järkyttävästä löydöksestä naisten kuukautiskierrossa, josta paljastui, että kiinnostus oman etnisen ryhmän uroksia kohtaan kasvaa kierron hedelmällisimmissä vaiheissa. Nyt paljastui, että oksitosiini, joka tunnetaan läheisyyshormonina vahvistaa sisäryhmämyönteisiä asenteita omaa etnistä ryhmää kohtaan.

Oksitosiinia erittyy seksuaalisen mielihyvän sekä eräiden hellyydenosoitusten, kuten halaamisen ja suutelun yhteydessä. Sillä on myös yhteys imetykseen ja raskauteen ja siitä on toivottu lääkettä sosiaalisten tilanteiden pelkoon.

Nyt kuitenkin paljastui, että oksitosiini on rasistinen hormoni, joka on uhka monikultturiselle yhteiskunnalle ja sellaisena naisten kuukautiskierron kanssa tietenkin kiellettävä. Toivomme, ettei lisää tällaisia tutkimuksia enää paljastu, koska muutoin tutkimustenkin teko on kiellettävä.

Sananvapauden uusi nettipoliisien armeija jo pian kaikeksi onneksi kieltääkin. Ehkä unelma voidaan vielä pelastaa, jos kielletään aivan kaikki?

 

oxy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.