Puotilan tappaja olikin Ylen monikulttuuri-mannekiini.

Monikulttuurin edustajia tarvitaan median ja viihteen esiteltäviksi, ja löytyyhän niitä. Puotilan random-taposta epäiltynä vangittu irakilainen räppäri Muntazar oli pari vuotta sitten Ylen esittelyssä.

tappaja000000001Myönteisten kotoutujien etsintä jatkuu, -paremmalla onnella?

”Monikulttuuri on rikkaus, ei mulla muuta. ”

Ylen juttu Al-Muntazar Al-Mehsenistä 30.10.2014

 

Al-Muntazar irc-galleriassa: https://irc-galleria.net/user/-MZ-

 

 

 

 

 

 


5 thoughts on “Puotilan tappaja olikin Ylen monikulttuuri-mannekiini.

 • 7.10.2016 at 08:31
  Permalink

  YLEN propagandasensuuri on iskenyt = ”Tätä jaksoa ei valitettavaksi ole saatavilla toistettavaksi. Alla on kuitenkin sarjan viimeisin jakso.”

  Reply
 • 7.10.2016 at 11:04
  Permalink

  Puotilan kappelin pihalla, keskellä kirkasta päivää, päiväkotien ja koulun läheisyydessä surmatun vanhuksen muistolle ei viety kynttilöitä. Tämä ihminen oli elänyt lapsuudessaan sota-ajan, pulavuodet ja osallistunut maamme jälleenrakentamiseen hyvinvointivaltioksi.
  Kun tekijä olikin irakilainen, poliisi yritti salata etnisyyden, media vaikeni. Päättäjien suunnalta on ollut syvä hiljaisuus. Kukaan ei ole tullut julkisuuteen tuomitsemaan väkivaltaa, kun tekijä on ulkomaalainen. Kaiken tekopyhyyden kruunaan vielä YLE sekä vasemmistoliitto, jonka edustajat Paavo Arhinmäki ja Suldaan Said Ahmed räppäävät murhamiehen kanssa.

  Reply
 • 7.10.2016 at 15:05
  Permalink

  Kumpi kielletään vanhukset vai (HUOM!) HÖLMÖLÄISTEN RÄPPI? Koska ei missään nimessä syy voi olla tässä ainutlaatuisessa matussa. Marssitaan osoittamaan mieltä Bagdadin lentokentälle klo 15.00 Sunnuntaina. Kaikki ministerit, suvakit, irakilaiset ja ylen tv mukaan. Tämän ei anneta olla niinkuin uhriksi joutuneen vanhuksen. Suomalaisten tasa-arvoa vastaan.

  Reply
 • 7.10.2016 at 16:03
  Permalink

  Suomen tilanne alkaa olla todella huolestuttava. Poliitikkomme ajavat vain omia ja eu etujaan. Yksikään poliitikko ei ole ottanut kantaa tähän tapaukseen eikä Kajaanin murhaan, sillä murhahan se on jos tieten tahtoen suunnitelmallisesti tapetaan.
  Lisäksi on kuvottavaa seurata miten näitä kulttuurin rikastajia lellitään ja kaikki maksellaan. Samaan aikaan omaa kansaa röykkyytetään kaikella mahdollisella leikaten. Suomen kansan hiljaisen osan olisi aika nostaa äänensävyä. Me emme tarvitse Euta, me emme tarvitse afrikkalaisia tai arabi muslimeita. Me tarvitsemme toisiamme ja kaltaisiamme puhaltamaan yhteiseen hiileen. Eu on suurin syöpä ja siitä on päästävä eroon ensimmäiseksi tavalla tai toisella.

  Reply
 • 8.10.2016 at 00:17
  Permalink

  Aloittakaa ajojahti ärhinmäkeä ja muita vihervassarikommareita vastaan, katotaan saadanko mielenosoitus stadiin niinkuin tämän kuolleen nistinarkkarin takia ??

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.