Kristiina Kalliojärvi: TULE MUKAAN VIHAPUHUMAAN PÄÄTTÄJILLE

Suomen kansanedustajille lähtee huomenna tälläinen viesti, kaikille 200:lle:
”Suomalaisten mitta täyttyi nyt. Suomi on poliittisella vainolla ja sananvapauden kimppuun hyökkäämisellä alentanut itsensä banaanivaltioksi, samaan kategoriaan Pohjois-Korean kanssa.

Useita Suomen kansalaisia on tällä hetkellä syytteessä toden puhumisesta. Tarkoituksena on selvästi vain ja ainoastaan pelotella suomalaisia olemaan hiljaa Suomen esivallan täydellisen epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta ja muista Suomen yhteiskuntarauhan romuttaneista toimista.

Noitavainon eniten käyttämänä aseena kansalaisia vastaan on ollut, juuri tätä tarkoitusta varten räätälöity, laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Jota myös oikeusoppineet ovat arvostelleet.
Tämän kohdan käyttämiseen maahanmuutto- ja islamkriitikoita vastaan absurdiuden paljastaa jo pelkästään nämä kaksi kysymystä:

1. Minkä KANSAN ryhmä?
Islaminuskoiset, sen enempää kuin maahan tunkeutuneet laittomat siirtolaiset, eivät ole mikään kansanryhmä. He edustavat lukuisia eri kansoja. Vielä vähemmän Islam sinänsä voi kuulua käsitteen kansanryhmä alle.

2. Kumpi on syyllinen syntyneeseen negatiiviseen reaktioon: se joka tekee väärin vai se, joka kertoo siitä?
Me allekirjoittaneet ilmoitamme tällä viestillä, ettemme koskaan missään olosuhteissa tule äänestämään teistä ainuttakaan tai edustamaanne puoluetta, jollette nyt KANSANedustajina puutu tähän oikeuslaitoksessamme meneillään olevaan farssiin. Lisäksi tulemme kaikkiilla olemassa olevilla resursseillamme tekemään vaalityötä teitä vastaan kertoen turuilla ja toreilla siitä, kuinka täysin välinpitämättömästi te olette suhtutuneet kansan oikeuksien ja perustuslain rikkomiseen.

Suomen perustuslaki suojelee aina yksilöä, ei koskaan ”kansanryhmää”. ”kansanryhmät” voivat olla vaarallisia, koska ne voivat käyttää joukkovoimaa. Yhteisö suojelee aina yksilöä. Tämä ilmenee myös Suomen perustuslaissa. Se takaa yksilölle koskemattomuuden ja vapauden, sekä erinäisiä mielipidevapauksia kuten kokoontumisvapauden ja sananvapauden. Nämä ovat SUOMEN laki.

”Kansanryhmien” uhka perustuu joukkovoimaan, salaliittoihin, väkivaltaan ja piiritykseen, henkiseen tai fyysiseen. Yksilö on aina heikoilla ”Kansanryhmien” edessä.
Näin on laki.
Suomi on tänään osoittanut olevansa ”kansanryhmä”, joka vainoaa yksilöä, rikkoen itse omaa perustuslakiaan.

Allekirjoittajat:
Kristiina Kalliojärvi, Kangasala ”
Toivon tietysti, että saan tähän alle lisätä mahdollisimman monen teistä nimen. Omani laitan siihen ylimmäksi ja siinä se pysyy, lähdittepä mukaan tai ette. Muutan silloin tekstin vain yksikkömuotoon.
Nyt on tosiaan aika puhaltaa peli poikki. Yhdessä olemme vahvoja.
Jos haluat tulla mukaan vaatimaan sanavapauden ja oikeuden palauttamista, lähetä minulle yksityisviesti tai laita nimesi kommenttikenttään.

Linkki Facebookin yhteisöön, minne voi nimensä laittaa kommentointi kenttään.
Totuuden aika Yhteisö

8 thoughts on “Kristiina Kalliojärvi: TULE MUKAAN VIHAPUHUMAAN PÄÄTTÄJILLE

 • 6.10.2016 at 18:29
  Permalink

  Juuri näin se menee, kuten Iljakin laittoi kuvan ”Boss” vs. ”Leader”. Suomalaiset ovat niin lampaita,laiskoja jaomaan napaan tuijottajia että joku saa aina tehdä työt ensin. Jos joku hiihtää umpihankeen ladun, niin osa voi seurata. Mutta jos hangessa on vain latu ilman ”bling blingiä”, niin suurin osa ei sille ladulle tule. Vaikka sen toisessa päässä olisi mannaa. Ja bling-bling ladun päässä varma teuraaksi joutuminen.

  Kristiina on löytänyt Budhalaisittain ”tien pois kurjuudesta”. Toivottavasti moni seuraa häntä. Sillä se tie vapauttaa valtiohallinnon ikeestä.

  Miettikääpä:”Onko teillä nyt joku ongelma?” Siis juuri NYT kun luitte tämän? Veikkaan että ei. Tästä voidaan siis päätellä että asian käsittely ei ole ongelma. Mikä sitten on ongelma? Se että kansanedustajat ovat vierantuneet kansasta. Mutta toisaalta, elämässä ei ole ongelmia. On vain asioita jotka vaativat toimenpiteitä. Ja Kristiina on tehnyt jälleen toimenpiteitä.

  Mitä toimenpiteitä sinä aiot tehdä tähän asiaan, joka vaatii toimenpiteitä?

  Reply
 • 6.10.2016 at 19:40
  Permalink

  Totuus ei vahingoita ketään se vain kertoo asioiden todellisuuden miksi siitä pitää tehdä vihapuhetta?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.