Antirasisti Sebastian Tynkkynen puolustaa taas vähemmistöjä!

Sebastian Tynkkystä on syytetty rasismista ja hänen lausuntonsa ovat tälläkin hetkellä poliisitutkinnassa. Mies kuitenkin selvästi puhdistaa kilpeään tänään Twitterissä asettumalla selkeästi seksuaalisten ja etnisten vähemmistöjen puolelle.

#PeliPoikki-mielenilmauksessa supersankarina esiintynyt Perusnuorten puheenjohtaja asettaa sanansa selkeästi ja kyseenalaistaa keskustelukumppaninsa faktat suoraviivaisella kysymyksellä:

sebastian1

Tynkkynen tunnetaan myös värikkäästä taustastaan mm. BB-talossa ja DTM-homobaarista. Tynkkynen on myös blogissaan julistanut olevansa antirasisti. Nykysuomi katsoo, että väitteet Tynkkysen väitetystä rasismista ja vihapuheesta ovat täysin perättömiä. Sebastian selvästi kannattaa ja puolustaa moniarvoista Suomea.

 

Alla raikkaita kuvia Sebastian Tynkkysestä syleilemässä moninaisuutta. Voiko tämä mies muka olla rasisti???

 

ctyiwzqwcai3kzq

ctyiwz3wiaapnom ctyiwzqw8aehdsy

ctyiwcewcaafxma

One thought on “Antirasisti Sebastian Tynkkynen puolustaa taas vähemmistöjä!

  • 30.6.2018 at 20:48
    Permalink

    Homot ovat aivan ”omarotunsa”.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.