Isojen pankkien irtisanomisten sarjaa jatkaa Hollantilainen ING, 7000 lähtee

ING on juuri ilmoittanut tulevaisuudensuunnitelmansa, ”vähemmän ihmisiä, enemmän teknologiaa”

7000 ihmistä saa lähteä rahoituslaitoksesta. Syyksi tähän kerrotaan esimerkiksi alhainen korkotaso ja sääntely. Samaa selitystä ovat käyttäneet muutkin suurpankit (Commerzbank ja ABN) pitkin eu:ta. Tavoitteena ING:llä on 900 miljoonan säästöt vuoteen 2021 mennessä. ING työllistää tällä hetkellä noin 120,000 ihmistä.

ING:n tavoitteena on kasvaa Saksan toiseksisuurimman Commezbankin kilpailijaksi rahoitusmarkkinoilla. Sen suurempi kilpailija Deutsche Bank on myös ilmoittanut 1000 irtisanomisesta, 9000 aikaisemmin ilmoitetun lisäksi. Espanialainen Banco Popular Español vähentää 3000 ja ABN Amro suunnittelee 1375 työpaikan leikkausta vuoteen 2020 mennessä.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.