98% unkarilaisista hylkäsi pakolaiskiintiöt kansanäänestyksessä

98% unkarilaisista hylkäsi pakolaiskiintiöt kansanäänestyksessä. Äänestykseen osallistui kuitenkin vain 42-45% äänioikeutetuista hyväksytyillä äänestyslapuilla. 6% äänestyslapuista hylättiin, joka tarkoittaa sitä, että noin 5% äänioikeutetuista esitti tällä tavalla protestin.

Äärilaitojen kiukuttelusta huolimatta tulos on joka tapauksessa murskavoitto Viktor Orbanin hallinnolle ja hänen maahanmuuttokielteiselle poliitikalleen siitäkin huolimatta, että alle 50% osallistumisprosentti äänestykseen jättää sen ilmeisesti ilman lain voimaa.

Asiasta kertoivat Nigel Farage, The Telegraph ja ääriliberaali Helsingin Sanomat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.