Päiväkodin Baby Fight Club -tapauksesta toinen tuomio

Washington Post raportoi, että Kierra Spriggs (kuvassa oikealla), 26, tuomittiin melkein kolmeksi vuodeksi vankeuteen tapauksesta, jota syyttäjä kutsui nimellä Baby Fight Club. Sarah Jordan (kuvassa vasemmalla), 31, tuomittiin aiemmin noin kahdeksi vuodeksi vankeuteen 2-vuotiaiden kaltoinkohtelusta.

Minnieland Academy -päiväkodin työntekijät Kierra ja Sarah olivat usuttaneet lapset tappelemaan keskenään, syöttäneet heille erittäin tulisia sipsejä ja ruiskuttaneet 2-vuotiaita vesiletkulla täyttä painetta käyttäen. Teot tapahtuivat vuoden 2013 aikana. Teot tehtiin ilmeisesti huvin vuoksi.

Muut työntekijät valittivat päiväkodin johdolle lasten kaltoinkohtelusta, mutta kun johto ei tehnyt asialle mitään, työntekijät ottivat itse yhteyttä lastensuojeluviranmoaisiin.

Lasten vanhemmat kertoivat oikeudessa, että heidän lapsensa olivat lopettaneet puhumisen, muuttuneet sulkeutuneiksi ja aggressiivisiksi. Toisten lapsien kerrotaan olevan hermostuneita, kun heidän pitäisi mennä luokkahuoneeseen.

Syyttäjän mukaan vaurioiden todellista määrää ei voida tietää vielä, kun kyse on kehittyvistä lapsista. Alle kolmevuotiaiden vieminen päiväkotien suuriin ryhmiin on ylipäätään epäedullista lasten kehitykselle, koska he ovat liian pieniä omatakseen sosiaaliset taidot toimiakseen päiväkotiympäristössä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.