Ibiza muuttumassa vaaralliseksi brittituristeille?

Ibiza on ollut varsinkin Englannista tulleille turisteille tuttu ja yhä uudelleen nähty kohde jo usean sukupolven ajan. Saari on kaunis, ilmasto erinomainen ja paikalliset ovat ystävällisiä, ja turvallisuus on kunnossa. Eipä ole enää.

Express kertoo britti-perheeseen kohdostuneesta hyökkäyksestä keskellä katua, hotellin lähellä, turistien suosimalla alueella. Isä ja hänen poikansa olivat väkivaltaisten ryöstäjien kohteena. Nämä käyttivät löymäaseina mm. rikkinäistä pulloa, niskaan ja päähän lyötiin, ja omaisuutta anastettiin ihmisiltä.

Poliisi pidätti tämän tapauksen tiimoilta kaksi senegalilaista. Loput liikkuvat yhä vapaina ja metsästävät turisteja. Tämä ei ole jihadia, islam ei liity tapaukseen, eikä sitä erikseen mainita uutisen yhteydessä. Jokin näissä brutaaleissa tapauksissa yleensä esiintyvä seikka liittyy tapaukseen, mutta se on niin ilmeinen ettei  sitä tarvitse mainita.

Ennen turvalliset turistikeskukset ovat muuttumassa turvattomiksi Välimeren eteläpuolelta tulleiden hyökkääjien takia. Viranomaiset näyttävät olevan voimattomia tämän kehityksen edessä. di-gold

Asiasta kertoi Express 22.09.2016.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.