FIXIT-aloitteen voi allekirjoittaa netissä.

Fixit-kansalaisaloitteen allekirjoitusmäärä on ylittänyt 30 000 nimen rajan ennen kuin keräysajassa on päästy edes puoleen väliin (allekirjoita aloite täällä). Aloite tarvitsee taakseen 50 000 nimeä joulukuun 20. päivään mennessä, jotta se etenee eduskunnan käsittelyyn. Fixit-kampanjoinnissa alkaa nyt uusi vaihe, kun nimiä jalkaudutaan keräämään paperilomakkeilla.

Haemme itsenäisyystalkoisiin 200 suomalaista, joista jokainen kerää vähintään 100 paperilomaketta. Näin pienellä panoksella aloitteen etenemisestä eduskuntaan tulee sataprosenttisen varma asia, sillä jäljellä olevat 20 000 allekirjoitusta on tällöin yhdessä kerätty.

Haluatko sinä jättää nimesi historiaan Suomen itsenäisyyden puolustajana? Ilmoittaudu yhdeksi 200 kerääjästä täällä [linkki].

Kansalaisaloitelomakkeet saa tulostettua suoraan omalta koneelta täältä [linkki].

Kokemuksemme mukaan 100 lomaketta tulee kerättyä käymällä kadulla kahtena päivänä muutaman tunnin ajan. Nimiä tulee helposti enemmänkin, ja kerääjälle lähetettävään kunniakirjaan merkitään lopullinen todellinen lukema. Kun oma keräystavoite on saavutettu, lähetetään paperiset lomakkeet kerralla postissa osoitteeseen:

Euroopan pelastajat
Talvitie 10 B
90530 Oulu

https://euroopanpelastajat.com/2016/09/19/200-suomalaista-haussa/

2 thoughts on “FIXIT-aloitteen voi allekirjoittaa netissä.

 • 30.9.2016 at 23:04
  Permalink

  Näissä sähköisissä jutuissa on aina se vika että lomake lähettää ”varmennuksen” e-mail osoitteeseen. Millä tavalla se varmentaa henkilöllisyyden? Itse en koskaan varmenna sivustojen pyyntöjä vaan heitän ne heti roskakoriin.

  Niin että poistakaa se varmennus niin saatte paljon enemmän allekirjoituksia. Asiasta on joko samaa mieltä tai eri mieltä.

  Reply
 • 3.10.2016 at 21:21
  Permalink

  Toivon itsenäisen suomen puolesta,äänesti EU vastaan jo silloin vaikka tiesin ettei se auta,koska
  suurimalla osalla Suomen kansaa ei ollut riittävästi siitä edes tietoa!!!!!!
  Tässä nyt ollaan voi,voi, irti ja nopeasti!!!!!!
  Hallitus sanoutukoon irti suosista itsensä!!!!!
  puolet Kansanedustajista ulosei niitä noin paljon tarvita!!!!!
  Suuri huoli Suomalaisilla!!!!!!!!!!!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.