Äärivasen kiihottaa Expressenissä: natseilta nirri pois!

Journalismin pohjanoteeraus on lopultakin saavutettu. Expressenin toimittaja kirjoittaa: Hur man ska bli kvitt de mänskliga brunråttorna? Med gift? Eli, miten me pääsemme eroon ruskeista ihmisrotista – myrkylläkö? Kysymys on ilmiselvästä vihapuheesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, valtamedian lehdessä.

Viittaus ruskearottiin artikkelissa on viittaus ruskeapaitoihin, eli kansallissosialistisen Saksan Sturmabteilung-joukkoihin, eli SA-joukkoihin. Sturmabteilung (lit. myrskyosasto) – olivat n.s. rynnäkköjoukko, katuvartio, joka suojeli kansallismielisiä marxilaisten punakaartien väkivallalta.

SA:ta ei tuomittu rikolliseksi järjestöksi toisen maailmansodan jälkeen, vaikka se lakkautettiin. Ilmeisesti Cecilia Hagen olisi mielummin myrkyttänyt SA-miehet. Se siitä rauhaa ja rakkautta pursuvasta äärivasemmistosta, jonka kanssa Suomen eliitti häpäisi itsensä valtaeliitin ja anarkistien masinoimassa mielenilmauksessa.

2 thoughts on “Äärivasen kiihottaa Expressenissä: natseilta nirri pois!

 • 30.9.2016 at 23:24
  Permalink

  Täysin turhaa kitinää.
  Ei tolla maaimaa muuteta!
  Mamma!!! Han slog mig!
  Sama tuhoon tuomittu tekniikka kuin juutalaisella maailmanjärjestöllä soivinismista valittaessaan.
  Eli näillä lääkkeillä sesomme siellä jonossa sitä ilmaista saippuapalaa odottamassa. Kaasuhanan käyttäjät vain ovat uusia,

  Reply
 • 30.9.2016 at 23:53
  Permalink

  Onhan tässä Cecilian uunittavassa ulostulossa kieltämättä hieman kaasunhajuinen katku.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.