Minkälaisista rasismeista sinä kärsit?

Kun syöttää Helsingin Sanomien hakulaatikkoon sanan ikärasismi, saa 62 osumaa, mutta mitä ihmettä on ikärasismi? Se on tottakai ikärotusyrjintää. En tosin tiedä, mikä tai mitä ikärotu on, tai mitä se tarkoittaa. Ja tämä on tahallista, tarkoituksellista ja tukee intersektionalismia.

Meillä on oikein hyvä sana, joka kuvaa ylläolevaa ilmiötä. Sen nimi on ikäsyrjintä. Samaten vierasperäinen sana, rasismi, on suomeksi rotusyrjintää ja sukupuolishovinismi syrjintää sukupuolen perusteella. Odottelen, milloin näemme sanan seksuaalirasismi, joka tarkoittanee syrjintää seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Näiden lisäksi meillä on sanahirviöt homofobia ja islamofobia. Ne tarkoittanevat homokammoa ja islam-kauhua, mutta onko panssarikauhu tankkifobiaa sekä syrjintä aseman perusteella hierarkiaa? Entä milloin me näemme sanat homorasismi, islam-rasismi ja hierarrasismi?

 

Olennaisemmin, sille on syy, miksi kaikki on nykyään rasismia. Kysymys on intersektionalismista, jossa pyritään luomaan vallankumouksellinen rintama kantaväestöä vastaan yhdistämällä kaikki väitetysti syrjityt vähemmistöt sitä vastaan.

Sanan ikärasismi käyttö pyrkii siihen, että vanhuutensa takia syrjityt voisivat samaistua rodun perusteella väitetysti syrjittyihin. Rasismi-sanaa tungetaan joka paikkaan, jotta voitaisiin hivuttaa kaikki jotenkin oletetusti syrjityt rasismi-käsitteen alle.

Ainoa poikkeus kaikkia ja kaikkea uhkaavaan rasismiin tehdään kuitenkin valkoisen lihaa syövän heteromiehen ja hänen vaimonsa suhteen. He nimittäin eivät kärsi mitä kummallisemmista rasismeista, vaan he ovat rasisteja, eli ikä/rotu/sukupuoli/seksuaalisuus/… -syrjijöitä, jotka ikärotusyrjivät myös vanhempaa itseään – jos siis Hesariin on luottaminen.

3 thoughts on “Minkälaisista rasismeista sinä kärsit?

 • 29.9.2016 at 15:58
  Permalink

  Wikipedia: ”Rasismi on aate tai toiminta, jossa ihmisten rodun, etnisen taustan tai _biologisten eroavaisuuksien tai näihin liittyvien fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuudella_ perustellaan ihmisten eriarvoista kohtelua eli syrjintää. Rasismiksi voidaan kutsua myös toimintatapoja ja yhteiskunnallisia rakenteita, jotka johtavat näihin seikkoihin perustuvaan eriarvoisuuteen”.

  Sosiaalirasismi eriarvoistaa ja syrjii huono-osaisia, työttömiä ja köyhiä biologisten eroavaisuuksien tai näihin liittyvien fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuudella, koska sosiaalirasistit pitävät näitä ryhmiä biologisena kuonana, roskaväkenä, laiskoina loisina, tyhminä häviäjinä. Itseään he taas pitävät parempana ihmisrotuna ja valioyksilöinä sekä voittajina.

  Reply
 • 29.9.2016 at 18:11
  Permalink

  Ylläolevassa Wikipedia-lainauksessa loistavasti kiteytyy artikkelissa kuvattu huuhaa ja käsitteiden tahallinen vääristely.

  Reply
 • 29.9.2016 at 18:23
  Permalink

  Wikipedian määrittely on suorastaan paitsi lopputulosten tasa-arvoon, eli kommunismiin pyrkivä, myös päistikkaisesti luonnon ja evoluution vastainen.

  Jos jaamme mitalit olympialaisissa suoritusten, kuten vaikkapa voiman perusteella, sorrumme ”sosiaalirasismiin”. Jos annamme markkinoiden määrätä palkat, sorrumme taas ”sosiaalirasismiin”.

  Itseasiassa ainoa tapa välttyä ”sosiaalirasismilta” on Neuvostoliiton malli, jossa rankaistaan ahkeruudesta, taitojen hankkimisesta ja lahjakkuuksien hyödyllisestä valjastamisesta.

  Näin ollen, antisosiaalirasistinen yhteiskunta on kurja, köyhä, taantumuksellinen ja masentava totalitaristinen helvetti kaikille sen jäsenille.

  Hyvä osoitus siitä, että Wikipediassa on kaikenlaista silkkaa roskaa asia-artikkeleiden joukossa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.