Miten meni, Paula Risikko, niinkuin omasta mielestä?

Helsingissä nähtiin tänään (la 24.09.) 15000:n suvaitsemattoman marssivan suvaitsevaisuuden puolesta. Vaikka marssi oli otsikoitui ”väkivaltaa vastaan”, paikalla nähtiin koko lukumäärässään poliittisen eliitin väkivaltainen siipi, ns. ”anarkistit”.

Olisi kiinnostavaa tietää, mitä ajattelee sisäasianministeri graafisesta kehoituksesta murskata mm. poliisivoimat? Onhan poliisi sisäministeriön alainen. di-gold
Päivitys:

Iltasanomat onkin nyt (25.09.) ottanut meidän uutisemme, ja ihmettelee poliisin ja valtion murskaamis-yllytystä ”Peli poikki!” -spektaakkelissa.

Banderolliin on painettu lauseet ”Ei rauhaa ilman oikeutta” ja ”Uskaltakaa taistella”. Lauseiden väliin on painettu valkoinen nyrkki, joka iskee palasiksi vastarintaliikkeen tunnusta ja kaataa myös Suomen leijonavaakunan sekä Suomen poliisin ja kansallismielisen Suomen Sisun tunnukset.

Pikaviestipalvelu Twitterissä banderolli on tulkittu uhkaavaksi, ja sen sisältämä sanoma on herättänyt ihmetystä. On jopa ihmetelty, yllyttääkö banderolli väkivaltaan poliisia vastaan.

”Äärijärjestöjen” kieltämistä vaativa mielenosoitus olikin siis väkivaltaisten ääriryhmien yllytys-alusta, jolla raivopäisesti vaaditaan mm. poliisin murskaamista? di-gold

16 thoughts on “Miten meni, Paula Risikko, niinkuin omasta mielestä?

 • 24.9.2016 at 21:32
  Permalink

  Koittakaa nyt edes tavata oikein niin vois olla parempi menestys

  Reply
  • 24.9.2016 at 21:42
   Permalink

   Hienosti sivuutit artikkelissa kysytyn kysymyksen.

   Reply
 • 24.9.2016 at 21:49
  Permalink

  Tämä jos mikä on TÄYSIN käsittämätöntä.Tästä pitää tehdä rikostutkinta.

  Reply
 • 24.9.2016 at 23:33
  Permalink

  Näitä ”rasisminvastustajia” globaalit pankkiirit käyttävät aina juoksupoikinaan ja katuejn käsikassaroina. Ne ovat niin tyhmiä etteivät näe totuutta tai kokonaisuutta. Mutta ovat sen verran raivon kyllästämiä että kun saavat pullon halpaa punkkua tai korin kaljaa niin ovat valmiita mihin tahansa kuin suutarit sotaa.

  Herra varjele meitä tältä tyhmyydeltä.

  Reply
 • 25.9.2016 at 00:15
  Permalink

  Kaikkein helpoin katkaisu tähän olisi sellainen, että ne jotka haluavat yksittäisen pakolaisen (yleensä mies) ilmoitettaisiin rekisteriin. Heidän kesken sitten jaetaan kustannukset näiden ihmisten elämisen kattamiseen. Verovelvollisille jäisi ainoastaan pelko siitä, milloin omat alaikäiset raiskataan, mutta heidän ei kuitenkaan tarvitsisi osallistua tällaisten ihmisten elättämiseen. On turha huutaa valtiovallan (verottajan, eli meidän verovelvollisten) apua pelkureiden asuttamiseen ja majoittamiseen. He maksaisivat, jotka heidät haluaisivat. Reilua? Todellakin reilua. Vaikka olisit työtön suvakki, maksaisit omasta pussista ihmisten elämisen. Ja verorahoilla, esim KELA, ei todellakaan apuja tule. Maksa kun halusit. Mainittakoon sekin, että jos isoisäni ja hänen ikätoverinsa olisivat aikanaan olleet pelkureita (30-40 luvulla) me olisimme nyt ryssiä. Suvakit eivät eläisi suvakkimaassa. Aatteleppa omalle kohalles . . .

  Reply
  • 26.9.2016 at 17:46
   Permalink

   Hyvä! Just näin. Maksaakoon kuka näitä tänne haluaa. Esim.suoraan verokirjalla matu-vero…kuten kirkollisvero…ja halukkaat auttavat. Kaikin tavoin

   Reply
 • 25.9.2016 at 09:08
  Permalink

  On se hienoa nähdä että Suomessakin on +15 000 täysin tästä maailmasta vieraantunutta henkilöä. Nämä kun saisi johonkin karsinaan peuhaamaan keskenään eivät he enää tietäisi ketä tai mitä kannattaa.

  Reply
 • 25.9.2016 at 09:44
  Permalink

  Voisiko joku kertoa yhdenkin positiivisen asian ”pakolaisista” jotka ovat tänne tulleet??? Voin vastata takaisin negatiivisella uutisotsikolla ja katsotaan kumpia tulee enemmän !!

  Reply
  • 25.9.2016 at 21:51
   Permalink

   leskirouva Linea sai kaverin.

   Reply
 • 25.9.2016 at 13:24
  Permalink

  Helsingissä asuu 632 577 ihmistä, joista tänään noin 15000, eli 2,37% mielenosoituksessa vastusti rasismia….Loput 97% eli 617577 ei ollu siellä…

  Reply
  • 25.9.2016 at 14:51
   Permalink

   No teidän vastavastamielenosoituksenne keräsi kymmenen kävijää(koko maassa). Laskeppa huviksesi mikä suhde siinä on.

   Reply
 • 25.9.2016 at 13:29
  Permalink

  Me jatkamme omaa linjaamme ja vastustamme haitallista maahanmuuttoa, viimeiseen hengenvetoon. Meilläkin on omat tavoitteet ja te ette vie meiltä sananvapautta tässä maassa. Turha risikon tai orpon on tulla meitä komentelemaan ja uhkailemaan kuin lastentarhassa olisimme, me suomalaiset, jotka tajuamme todellisuuden. Kyllä risikko sekä orpo urpo huomaavat joku päivä, että ovat todellisessa kusessa, meidän kanssamme. Oman eduntavoittelijat vielä löylytetään, bööööö

  Reply
 • 25.9.2016 at 13:46
  Permalink

  Jatkan tässä vielä tuota asiaa, kun te rasismin vastustajat osallistuitte noin moni lukusina mielenosoitukseen, tuosta tulikin oiva aate. Nythän meillä ei olekaan puutetta menojen kustantajista. Voi kuulkaa, ottakaa jokainen suvakki ihan ikioma pakolainen sinne omaan kotiin (niin kuin pääministerikin kehotti). Ja hellikää häntä siellä viimeisen päälle, ottakaa yöllä viereen tutumaan, kustantakaa hänen ravinto, terveyskulut ja koulutukset, voi miten lutuista teillä onkaan oman mutun kanssa.

  Reply
 • 25.9.2016 at 14:54
  Permalink

  Se on näköjään ihan sama kumpi tässä oli lukumäärältään suuremmalla joukolla liikkeellä, ahdistuneet valittaa valittamistaan. Joku oli napannut kuvan teidän ”mielenosoituksesta” sen jälkeen kun päämies oli viety niskoittelun takia poliisin hoteisiin. Siinä kourallinen orpoja ihmisiä katsoo lasittuneilla silmillään taivaanrantaan kun suur johtaja lähti valtion kyydillä valtion hoteisiin. Teidän puhe on ihan niinkuin se katse mikä niillä ihmisillä siinä oli. Hukassa.

  Reply
 • 25.9.2016 at 15:09
  Permalink

  Meidän johtajaa ei viety minnekään, Suomi ensin mielenosoituksessa olleena, minä olin loppuun saakka mukana. Ja mitä minä sinulle onnettomalle mitään tässä selittelemään. Sua varmaan risoo, kun te suvakit Jäätte aina lättäjalaksi lyödyiksi. He hele ees, niinkuin naurava kulkuri

  Reply
 • Pingback: Aikooko Juha Sipilä vaatia ”Rajat kiinni!” -fb-ryhmien sulkemista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.