Calais: pakolaisten seksuaalinen hyväksikäyttö suvakkien toimesta

The Independet raportoi, että Calaisin pahamaineisella pakolaisleirillä syytetään avustustyöntekijöitä pakolaisten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syytteiden mukaan sekä pakolaisia että pakolaislapsia on käytetty seksuaalisesti hyväksi.

Avustustyöntekijöiden välillä on syntynyt vakavia riitoja niiden välillä, jotka ovat sitä mieltä, että seksuaalinen kanssakäyminen näissä oloissa on normaalia ja niiden välillä, jotka pitävät tällaista toimintaa täysin sopimattomana avustustilanteessa, jossa vallitsee huomattava vallan epäsuhta.

Avustustyöntekijöiden johtajat vahvistavat, että alueella on vakavia ongelma sekä mies- että naisavustajien saalistuksenomaisen käytöksen suhteen. Riidat jatkuvat siitä, missä kulkee s****n ja raiskauksen raja, eikä sekavassa tilassa olevassa Calaisin ”viidakossa” vaikuta olevan juurikaan toivoa paremmasta.

Näistä lähtökohdista on aika vaikeaa pitää n.s. suvaitsevaistoa sinä ”moraalisena ylempänä”, jona se niin mielellään – ja niin valheellisesti – pyrkii aina esiintymään.

Muukalaisten auttaminen muiden verorahoilla ei muutenkaan ylipäänsä ole moraalista, koska kysymys on pohjimmiltaan varastamisesta, jossa valtiota käytetään varkauden väkivalloin toteuttavana koneistona. Todellinen hyväntekeväisyys kun välttämättä ja aina perustuu vapaaehtoisuuteen ja aitoon haluun auttaa.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.