HS pöyristyttävä juutalaisvertaus!

Juuri kun viime päivien uutisoinnin jälkeen ajattelee, että Sanoma-konserni Petri Korhosen ja Laura Huun siivittämänä on tehnyt journalistisen pohjakosketuksen historiaa, me näemme vielä entistäkin uskomattomampaa: HS stereotypisoi juutalaisia!

HS:n artikkeli käsittelee tällä kertaa juutalaistaustaista Ben Zyskowicziä ei yksilönä, vaan ryhmänsä edustajana, tekemättä mitään eroa Benin ja George Soroksen, Lev Trotskin ja Genrikh Yagodan välillä. Siinä missä Ben on ollut viime aikoina tiukka suomalaisten etujen puolustaja ja vaatinut jämäkkiä otteita haittamaahanmuuttoa vastaan, nämä muut herrat ovat aivan toista sorttia.

Clintonien ja Merkelin taustalla häärivä suurkeinottelija ja äärivasemmistokapinoiden jatkuvan rahoittajan George Soroksen voidaan Zerohedge-lehden mukaan katsoa olevan likipitäen yksin syyllinen Euroopan maahanmuuttokatastrofiin. Lev Trotski puolestaan syytti suomensukuisia kansoja rasismista ja etnisesti puhdisti meidän veljesheimojamme ja Yagoda puolestaan kansanmurhasi 7 miljoonaa valkoista eurooppalaista.

On vastenmielistä ja inhottavaa, että HS rinnastaa Ben Zyskowiczin, joka on puolustanut ärhäkästi suomalaisia näihin ihmishirviöihin, jotka sattuvat kuulumaan hänen kanssaan samaan uskonnolliseen ja etniseen ryhmään.

Jos suomalaisen tataarin kanssa naimisissa olevaa Beniä ylipäänsä lähtee rinnastamaan joihinkin juutalaisiin, parempi valinta olisi suomenjuutalaiset, jotka puolustivat Suomea bolshevismin saatanaa vastaan niinä ankarina vuosina, jotka kansakuntaamme kohtasivat vuosina 1939-1945.

One thought on “HS pöyristyttävä juutalaisvertaus!

  • 22.9.2016 at 07:03
    Permalink

    Mikäs se juutalaisilta kerralla onnistuisi?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.