Professori: Sota ydinperhettä vastaan yhteiskunnan kuolinisku

Kasvatuksen teorian ja tradition professori Tapio Puolimatka Jyväskylän yliopistosta kirjoitti vuonna 2014 kolumnin, jossa hän tunnisti erään länsimaisen rappion keskeisimmistä syistä aivan oikein, joka on nyky-yhteiskunnan tuhovimmainen suhtautuminen biologista ydinperhettä vastaan.

Professori Puolimatka luonnehti asiaa näin: ”Sukupuolineutraali ajattelu on utopistista vähätellessään vanhempien ja lasten biologisen suhteen tärkeyttä ja poistaessaan luonnollisen vanhemmuuden laista. Historia opettaa, että utopistiset yhteiskuntakokeilut johtavat usein yhteiskunnan heikoimpien jäsenten kärsimykseen.”

Puolimatka sanoo sen yksinkertaisen totuuden, että biologisten lasten rakastaminen on eräs itserakkauden muoto ja juuri siksi se on kaikkein paras tae lapsen hyvän varmistamiseksi ja suurin mahdollisuus sen suhteen, että suomalainen lapsi pääsee kiinnittymään turvallisesti suomalaiseen yhteiskuntaan.

Kuten Antiikin Kreikassa ja Roomassa kävi, meidän rappioituva yhteiskuntamme ajautuu sekasortoon ja kaaokseen, ellei suvaitsevaiston sotaa ydinperhettä vastaan saada taltutettua. Muita yhteiskunnan rappiovaiheen ilmiöitä on mm. työmoraalin romahtaminen, byrokratian kasvu, inflaatio, toimettomuus sekä yksityisen että julkisen velan katkeamaton kasvu.

Sota ydinperhettä vastaan on osa tätä kuolevan yhteiskuntajärjestyksen hävittävää rappioilmiöiden myrkyllistä sekoitusta.

 

One thought on “Professori: Sota ydinperhettä vastaan yhteiskunnan kuolinisku

  • 18.9.2016 at 17:17
    Permalink

    Lukekaapa Muammad Gaddafin ”The Green Book”. Sen kaikki kolme osaa voi ladata netistä. Siinä kerrotaan yksiselitteisesti mikä ja miksi on miehen ja naisen tehtävät. Siinä kerrotaan mitkä ovat valtioiden tehtävät. Ja siinä kerrotaan miksi ydinperhe on yhteiskunnan selkäranka ja peruspilari. Ja miksi valtioiden pitää tukea ydinperheitä.

    Kun kirjaa lukee on helppo ymmärtää miksi se on kielletty kirja niin monessa maassa. Esim. Saksassa. Kun ihminen sen lukee hän kerää pankkiirien ja oligarkkien Mattrixista ja näkee maailman ihan uusin silmin. Eikä sen jälkeen alistu rahan vallalle. Ei ihme että Gaddafi piti tappaa ennenkuin hänen aatteensa leviää enemmän eurooppaan.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.