Turvapaikanhakijat matkustavat kotimaahansa lomalle saksasta yhä useammin

Saksalaislehden  Die Welt am Sonntag teettämän tutkimuksen mukaan turvapaikanhakijat matkustavat entistä enemmän kotimaahansa lomalle. Turvapaikanhakija statuksella saa Saksasta poistua vuodessa 21 päiväksi ulkomaille. Mitään velvotteita matkakohteen kertomisesta ei ole, kuitenkin lehden tutkimusten mukaan tapauksia on todella paljon. Maahanmuuttoviraston mukaan lomamatkat kotimaahan osoittavat sen, että rekisteröidyltä turvapaikanhakijalta voitaisiin poistaa annettu status, koska pelkoa kotimaassa ei enää ole. Haastatteluissa turvapaikanhakijat sanovat matkustaneensa Irakiin, Syyriaan, Libanoniin ja Afganistaniin.

Nyt käsittelijät ihmettelevät kuinka juuri vainoa paenneet ja sen turvin statuksen saaneet, voivat matkustaa takaisin kotimaahansa?

kansanedustaja Armin Schuster in mukaan paljastus jättää sanattomaksi.
kansanedustaja Armin Schusterin mukaan paljastus jättää sanattomaksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paljastukset saattavat Angelina Merkelin ”avoimien rajojen” politiikan äärimmäisen huonoon valoon. Horst Seehofer (Baijerin kristillissosiaalisen unionin poliitikko) on sanonut tiedon tullessa esille, että tilanne vaatii Saksassa U-käännöksen vallitsevaan politiikkaan.

 

Lähteen: daylymail,  Die Welt am Sonntag

 

 

3 thoughts on “Turvapaikanhakijat matkustavat kotimaahansa lomalle saksasta yhä useammin

 • 14.9.2016 at 16:58
  Permalink

  Kiinnostaisi tietää miten,koska iteltäni aina kysytään paperit jos yritän schengenin ulkopuolelle. Riittääkö lankki naamaan vai mitä pitäisi tehdä jollei ole passia? Vai onko niillä passit? Tilaako ne perkeleet postitse uudet välimereen upotettujen tilalle?

  Reply
 • 14.9.2016 at 21:03
  Permalink

  Tässä se taas kerran nähdään. Matut kusettaa ja suvakit uskoo. Jos noilla matuilla olisi ollut hätä, ne olisi menneet rajan yli Saudi-Arabiaan, sinne erikseen pyhinvaellusmatkalle tarkoiettuihin telttoihin joissa jokaisessa on sähköt ja ilmastointi.

  Nyt tuo iPhone kansa läpsyttelee meidän varorahoilla ja ylenkatsoo meitä. Suomalaiset eivät ymmärrä sitä että he pitävät itseään ylempiarvoisina koska ovet muslimeita. Ja siksi kristillisten on palveltava heitä ehdoitta. Ja jos tulee jälkikasvua kristillisen kanssa, niin se ympärileikataan ja kastetaan muslimiksi mutta muslimilla on koska tahansa oikeus hylätä lapset ja naiset.

  Näitä kulttuurieroja suomalaiset eivät ymmärrä.

  Reply
 • 23.8.2017 at 19:42
  Permalink

  Bussissa n.9- vuotias somalipoika kertoi ystävälleen. Kun koulu loppuu menemme äidin ja isonveljen kanssa kuukaudeksi Somaliaan. Eikö tämä kerro jotain Somalian tilanteesta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.