Lupa tulivoiman käyttöön Unkarin rajalla.

Unkarin parlamentille on tulossa esitys, jonka mukaan rajaa vartioiville sotilalle annetaan lupa ampua ”hätätilanteessa” rajan yli väkisin yrittäviä turvapaikanhakijoita.

 Viime kesän ja syksyn ihmistulvassa nähtiin ryntäyksiä läpi poliisiketjujen, junien ja bussien valtaamista väkivalloin ja kokonaisten rautatieasemien miehittämistä. Viranomaiset olivat voimattomia koko Euroopassa, ja useimmiten vailla poliittista tukea toimenpiteille joita olisi silloin tarvittu estämään tunnistamattomien ja tarkastamattomien ihmismassojen hajaantuminen ympäri Eurooppaa. Unkari aikoo estää tämän toistumisen.

Unkarin etelärajasta on tullut yksi pakolaisten pääylityspaikoista Eurooppaan. Unkarin rajojen yli on saapunut tänä vuonna jo yli 165 000 pakolaista. Suurin osa heistä pyrkii Itävallan kautta Saksaan.

Viime viikon lopulla satoja pakolaisia murtautui läpi poliisien saartorenkaan Roszkessa lähellä Serbian rajaa. Poliisi joutui tämän jälkeen sulkemaan pääkaupunki Budapestiin johtavan valtatien.

Asiasta kertoi Iltasanomat 14.09.2016.

Jos hallitsematon ihmisvirta saadaan kontrolliin, eräät muut riskit muuttuvat akuuteiksi: Mahdollisuus, että jihadistit t. muslimiveljet käyttävät tilanteen hyväkseen saadakseen aikaan haluamansa välikohtauksen, jolla Euroopan mamulähiöt nostatetaan väkivaltaiseen mellakointiin. Näimme jo alkukesästä Unkarin-Serbian rajalla ”nälkälakkoilevan” sota-ikäisten miesten joukon, ikäänkuin kenraaliharjoituksessa tulevaa varten?

  1. Rajalle kootaan 200-500:n jihadistin joukko.
  2. Tämä joukko ryntää rajavartijoita t. sotilaita vastaan, pakottaen nämä avaamaan tulen.
  3. Varmuuden vyoksi ”aseettomasta” matu-joukosta ammutaan kohti rajamiehiä.
  4. Näin saadaan riittävä määrä ruumiita, jotta mamulähiöt Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa ja Englannissa saadaan kaduille silmittömän raivon vallassa. Pilakuvamielenosoitukset olivat ikäänkuin kenraaliharjoitus.
  5. Ympäri Eurooppaa autot ja rakennukset palavat, ihmisiä kuolee.

Tämä ei ole ennuste, vaan se uhka-skenaario, jota Euroopassa tänä syksynä pelätään. Kaikki palapelin osaset on jo nähty. Uhkakuva on se, että näemme ne uudelleen samanaikaisesti ja esm. Unkarin rajalle järjestetyllä välokohtauksella koordinoituna.

lahtolaukaus000000001-124.07. uutisoi Iltalehti odosta valikoitujen sporttisten irakilaismiesten kulkueesta Belgradista Unkarin rajalle. Tämä joukko teeskenteli protestoivansa ”nälkälakolla”, mutta testasi rajan valmiuksia. Episodi saattaa liittyä mahdolliseen tulevaan rajaprovokaatioon. Aiheesta enemmän täällä.

Entinen poliisijohtajamme, Mikko Paatero, tulikin juuri julkisuuteen kertomalla meille, että vokeissa äskeiset Syyrian-Irakin sotanäyttämön sotilaat juuri järjestäytyvät vanhojen esimiestensä johdolla. di-gold

 

3 thoughts on “Lupa tulivoiman käyttöön Unkarin rajalla.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.