”Vastaanottokeskuksissa on alettu järjestäytyä.” Poliisijohtaja pitää tilannetta vaarallisena.

Suomessa virkamies puhuu totta vasta eläkkeelle päästyään, ja poliisijohtaja Mikko Paaterolta työura päättyi viime vuonna. Siis kannattaa kuunnella häntä.  Paatero varoittaa vokeissa muhivasta vaarasta:

Tietyn tyyppiset turvapaikanhakijat ovat alkaneet järjestäytyä vastaanottokeskuksissa. He ovat luoneet järjestelmiä, joiden johtajat pitävät kokonaisuuden tiukasti käsissään”, sanoo entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero Ylelle.

Paateron mukaan osa turvapaikanhakijoista ei poistu Suomesta, kun he saavat kielteisen päätöksen. ”Silloin kun nämä henkilöt saavat kielteisen päätöksen ja häviävät vastaanottokeskuksista maan alle, tilanne on äärimmäisen arvaamaton”, Paatero sanoo.

Entinen poliisiylijohtaja sanoo olevansa huolissaan myös siitä, että useilla turvapaikanhakijoilla on aseellinen koulutus. ”Kyllä se on ilman muuta selvää, että näitä on paljon enemmän kuin on annettu ymmärtää. Osalla heistä on varmasti ihan oikeat turvapaikanhakemisperusteet, mutta osa on lähtenyt erilaisia tilanteita pakoon. Ja sitä emme tiedä, miten he sitten suhtautuvat, jos saavat Suomesta kielteisen päätöksen”, Paatero sanoo.

Paatero ei suostu sanomaan, kuinka paljon Suomessa on aseellisen koulutuksen omaavia turvapaikanhakijoita tällä hetkellä.

Nyt olemme kuulleet viranomais-asemassa tietonsa keränneen henkilön suusta, että Suomen maaperällä on vieraita sotilaskoulutuksen saaneita henkilöitä, jotka par’aikaa organisoituvat johtajiensa alaisuuteen. Ei mulla muuta.

 

Asiasta kertoi Yle.

http://yle.fi/uutiset/ex-poliisiylijohtaja_mikko_paatero_vastaanottokeskuksissa_on_alettu_jarjestaytya__vaarallisesta_ilmiosta_vaietaan/9149807

3 thoughts on “”Vastaanottokeskuksissa on alettu järjestäytyä.” Poliisijohtaja pitää tilannetta vaarallisena.

 • 7.9.2016 at 23:59
  Permalink

  Tämä oli odotettavissa, minulla on ollut tietoa että, nämä sotaa ja kotimaastaan turvattomuutta pakenevat, ovat soluttautujia. Heidän tehtävänsä on pohjustaa tulevaa Skandinavian valtausta islamin toteutumiselle. Näin on ennustanut eräs amerikkalainen professori. Uskovaiset siskoni kertoivat tällaisen jutun, jonka oli joku luennoitsija heille kertonut, heidän tilaisuudessaan.
  Nyt kuitenkin näiden soluttautujien suunnitelma kusee, koska saavat kielteisen päätöksen. Siksi on alettava järjestää nopeasti suunnitelmaa B. Maan alle nämä hemmot tosiaan katoavat, koska heitä ei kuskata suoraan johonkin vartioituun leiriin, josta sitten lähetetään heidät vartioituna härkävaunuissa kotimaahansa.
  Sitäpaitsi, täällä on jo näitä kauan aikaisemmin tulleita maanmiehiä, he kyllä antavat piilopaikan soluttautujalle. Asiaan kannattaisi tarttua hetimmiten, onhan tuo hyvin valaisevat asiaa mitä ex-poliisijohtaja tuo julki.

  Reply
 • Pingback: Ketään ei kiinniotettuna Keuruun katutappelusta.

 • Pingback: Lupa tulivoiman käyttöön Unkarin rajalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.