Kristityn kirje kristillisen opiston rehtorille.

Julkaisemme kalajokelaisten vanhempien kirjeen kristillisen opiston rehtorille.  Asia on hyvin vakava, ja meitä kaikkia koskeva.
Reijo Karjalainen

AVOIN KIRJE KALAJOEN KRISTILLISEN OPISTON REHTORILLE:
Hei,
olemme kautta rantain kuulleet, että opistolle olisi tulossa Afganistanilaisia pakolaisia.
Ihmettelemme ensiksikin, että missään ei ole tiedotettu asiasta, vaan ollaan toimittu ikään kuin puskissa.
Miksi?

Oma tyttäremme opiskelee siellä, joten omasta mielestämme olisi ollut asiallista ilmoittaa alaikäisten lasten vanhemmille, että olette tehneet tällaisen päätöksen.

Ymmärrämme, että haluatte olla jakamassa hyvää pakolaisille, mutta olisi myös uskallettava katsoa, mitä he tuovat mukanaan. Jos pakolaiset ovat muslimeja, tai jopa entisiä muslimeja, niin asiaan olisi otettava hyvinkin asiallinen ote. Oletettavasti tiedätte, mitä tarkoittaa, kun muslimimiehiä tulee asumaan nuorten asuntolaan, sekä ottaen huomioon, että siellä opiskelee myöskin vammaisia.
Vaikka Jeesus käski kääntää toisenkin posken, niin ei Hän tarkoittanut, että susi päästetään lammastarhaan, vaan että ne pidetään sieltä pois.

Se joka päästää suden suoraan avoimesta portista sisään, on vastuussa myös suden tekosista. Mutta on muistettava, että tietyllä alueella rikotusta ihmisestä ei saada enää eheää.

Kyse ei ole missään muotoa muukalaisvihasta, rasismista tai erilaisen kulttuurin vihasta, vaan siitä, että niiden tahojen, jotka ottavat näitä pakolaisia asutettavaksi, on tunnettava ja tunnustettava islamin kulttuuri. Islam ei ole muslimeille vain uskonto, vaan se on heidän identiteettinsä ja kulttuurinsa. Vaikka olisi kyse kristityksi kääntyneestä muslimista, niin kulttuuri on niin täydellisen erilainen, että ei suoraan islamilaisesta maasta tullut voi mitenkään ymmärtää länsimaista naisten ja tyttöjen vapautta ja ehdotonta koskemattomuutta.

He saavat kieltää jopa allahin, jos he kokevat että islamiin tunnustautuminen on uhka. Oletettavasti olette erittäin hyvin opiskelleet koraania, haditheja, taqiyyaa, sekä taharrus gamea, että ymmärrätte, mistä on kyse. Kristityt ovat menneet jopa siihen halpaan, että luulevat muslimien palvovan samaa Jumalaa meidän kanssamme. Tämähän ei todellakaan ole näin, vaan allah oli alunperinkin kuun jumala, josta luulen teidän teologiaa opiskelleena tietävän jotain syvemminkin. Kuitenkin jos ajattelee asiaa edes hiemankaan, niin miten sama Jumala voisi toisessa kirjassa sanoa, että Hänen Poikansa on Jeesus Kristus, Pelastaja. Kun taas toisessa kirjassa tämä sama allah kieltää Jeesuksen jumaluuden ja sen, että Hän on Jumalan Poika, ja Kristus, Herra.

Lähipiiriimme kuuluu vartijan ammatissa työskenteleviä, jotka ovat sanoneet, etteivät he ainakaan tule ilman poliisipartiota näiden, ehkä jopa sotilaskoulutuksen saaneiden henkilöiden erimielisyyksien selvittämisen keskelle. Ja kuinka kauan poliisipartionpaikalle saaminen sitten kestää paikalle saapumiseen, kun jotain on tapahtunut. Tietenkin joku vartija saattaa tuohonkin hommaan ryhtyä, ymmärtämättä oman terveytensä vaarantamista. Tietääkseni asuntolassa on valvoja, mutta kuitenkin on otettava huomioon, että paikalla on melkoinen ylivoima, jos afgaanipojat päättävät piirittää taharrushin takia.

On uskomattoman sinisilmäistä toimintaa, jos ei olla mitenkään varustauduttu eittämättä eteen tulevien konfliktien suhteen. Pimeät syksyiset illat, nuorten tyttöjen harrastuksiin kulkeminen ja muidenkin lasten ja nuorten turvallisuus on kyllä nyt asetettu kyseenalaiseen valoon.

Onko rahalla todellakin noin suuri merkitys, että lasten ja nuorten ihmisten elämä voidaan asettaa ikään kuin tarjottimelle?

Juuri saapuneessa vanhempain-illan kutsussa, joka siis järjestetään 14.9 klo 17.30 alkaen ei ole sanallakaan viitattu tähän asiaan.

Eli oletettavasti teillä on silloin valmiina suunnitelmat kaikkien näiden tilanteiden varalle, sillä itse ainakin vaadimme saada tietää, miten tulette jatkossa turvaamaan tyttöjen ja lasten vapaan ja pelottoman liikkumisen pimeällä. Se, että asuntolan oven saa lukkoon, ei ole mikään vastaus, sillä eihän voi tietää kuka siellä lukkojen takana kenenkin kanssa on, ja ovatko he siellä vapaaehtoisesti.

Jos tämä kirje tuntuu jotenkin hyökkäävältä, niin se ei ollut tarkoituksena, vaan tämä on erittäin huolestuneiden vanhempien kirje sille taholle, joka on nyt avaamassa ovensa, mutta kenelle ja mille?

Jäämme odottamaan vastaustanne.
Tämä on avoin kirje, joka julkaistaan myös muualla.

T: Reijo ja Minna Karjalainen, Kalajoki

 

Kalajoen kristillinen opisto.

 

Suomessa kristillispohjainen partioliike, seurakunnat, kunnallinen nuorisotyö, .. -koko paletti, näkee suunnattomasti vaivaa saattaakseen nuoret tytöt ja pakolaislapset, jotka eivät ole pakolaisia eivätkä lapsia, yhteen. Mitä on Ruotsissa jo tapahtunut, siitä kertoo tutkiva journalisti Paavo Tajukangas kommentoi:

kajoenkristillinen0000000lllllNaapurissa on esimerkkejä vaikka kuinka. Siellä, missä Ruotsissa on asutettu sotalapsia nuorten paikallisten sekaan niin siitä on seurannut vain ja ainoastaan itkua ja hammastenkiristystä. Sadoissa kouluissa on massiivisia ongelmia erityisesti afgaanimiesten takia. He ahdistelevat systemaattisesti nuoria tyttöjä ja joissakin opistoissa on tullut esille hyvin raadollista toimintaa.

Östersundissa nuoret afgaanimiehet ovat häiriköineet systemaattisesti nuoria tyttöjä ja kaupungissa on useita sotalasten tekemiä raiskauksia. Norrköpingissä sotalapset ahdistelevat systemaattisesti koulun pikkutyttöjä ja tunkeutuvat tyttöjen perässä vessoihin, pukuhuoneisiin ja tekevät kiimaisia nylkytyseleitä tyttöjen nähden. Borlängessä tyttöjen ahdistelut ovat jatkuneet pitkään ja asian takia on nostettu kädet pystyyn. Aikuiset eivät osaa lopettaa sitä. Nuorten kirkollisella kesäleirillä Söderköpingissä tuli ilmi, että afgaanimiehet olivat pakottaneet tytöt riisumaan vaatteensa ja olivat ottaneet kännyköillään heistä kuvia. Typerät kirkon työntekijät asuttivat aikuisia afgaanimiehiä samoissa tiloissa 13- 15- vuotiaiden teinityttöjen kanssa. Lundissa, Boråsissa, Överkalixissa– kaikkialla missä sotalapset ovat, siellä myös tyttöjen ja nuorten elämä on muuttunut totaalisesti. Listaa voisi jatkaa loputtomiin.”

.

kalajoenkymppiluokka00000000001

Tajukangas.

PAMELAGELLERINKUVA000012222Huippusuositun blogistin Pamela Gellerin kuvat eivät ole Kalajoelta, mutta Suomesta kylläkin. Olemme pahoillamme, että tuotamme pahaa mieltä, mutta uutismedian on kerrottava lukijoille, mitä on tapahtunut.

Pamela Gellerin blogiin.

5 thoughts on “Kristityn kirje kristillisen opiston rehtorille.

 • 4.9.2016 at 11:18
  Permalink

  Olen kyllä järkyttynyt tästä miten Suomessa toimitaan tämän asian kanssa. Uhrataan lapset tälle monikulttuurisuudelle, koska ei tunneta Islamia vaan kuvitellaan siitä aivan muuta kuin mitä se on ja mitä musliit itse teille kertoo. Netissä googlen hakukoneella löytyy tietoa Islamista ja muslimien kulttuurista aivan riittävästi, ettei tarvitse siitä enää sitten kuvitella ja uskoa mitä tahansa. Vaan jollei ole valmis totuutta kohtaamaan ja haluaa elää unelmissaan, sitten sitä ei kannata etsiä. Mutta älkää nyt siltikään uhratko Suomen lapsia ja nuoria tämän monikulttuurisuuden alttarille. Silloin teissä on syy, ei muslimeissa jotka vain toteuttaa Islam uskoaan joka käskee tekemään kaikkea mitä Suomen lakikaan ei salli tehtävän.

  Reply
 • 4.9.2016 at 19:05
  Permalink

  Vastuu maahanmuuttajien tekemistä laittomuuksista kuuluu heille, ketkä sallivat näiden maahanmuuttajien tulla. He vakuuttelevat kansalle, kuinka tulijoille kerrotaan Suomen laeista ja käytännöistä. Täysin toisesta kulttuurista tulevaa, isaminuskoa niin arjessa kuin uskossaankin noudattavia ei voi hetkessä kouluttaa yhteiskuntakelpoisiksi. Siksi vastuu on niillä, jotka valehtelevat kotoutuksen onnistuvan.

  Reply
 • 5.9.2016 at 10:13
  Permalink

  BOIKOTTIIN KAIKKI TÄLLAISET KOULUTUKSET siksi aikaa kun tämä on ohi.

  Reply
 • 5.9.2016 at 23:29
  Permalink

  Antikristukset pilipalipiispat Mäkinen ja Askola ja se oululainen ovat tämän aikaan saaneet.

  Reply
 • 6.9.2016 at 09:16
  Permalink

  Vuonna 2004 asuin hetken kaupungin vuokra-asunnossa. Tällöin taloon muutti perhe joka oli kotoisin Somaliasta. Perhee lapsoset terrosisoivat talon muita lapsia, jopa itseään isompia hakkasivat kepeillä ja veivät leluja.Vanhemmat eivät lapsosien perään katsoneet eivtkä puuttuneet touhuihin. Tällöin meillä oli 2-ja 6-vuotiaat itsellä.
  Samaa välinpitämättömyyttä näkee myös huntuäitien lasten riehuessa kaupoissa, ei siihen vanhemmat puutu ja sivulliset ei uskalla. Tämä on täysin normaalia elämää heidän lapsiperhesissä.
  Näitä maahan tulijoita on Lahteen ja lähialueille sijoitettu paljon. Vilpittömästi pelkään yhteenottoja lasteni ja heidän välillä, pelkään vanhan äitini liikkumista kaupungilla eli koska hänet kaadetaan ja ryöstetään? Pelkään myös koirien puolesta jotka odottavat kaupan ulkopuolella koirihan nämä maahantulijat tuntuvat vihaavan. Pelkään myös matkatöitä tekevän mieheni puolesta koska seuraava pommi-isku onkin lentokentällä jossa hän on vai onko pommi laitettu lentokoneeseen? Isisin hengessä kasvatetaan lapsia ja tehdään tihutöitä, pidetään maailmaa pelossa. Näitä mallioppilaita suuntautuu kaikkialle Eurooppaan levittämään pelkoa tihutöitä tekemällä. Eikö suomalaisten kansalaisten mielipidettä kuunnella kun tälläisen ihmissaastan annetaan tulla kauniiseen ja rauhallisena pidettyyn paratiisiimme. Eikö meillä siis ole enää oikeutta määrätä itse kansallisomaisuudestamme? Pieni osa väestöstämme aukaisee ovensa maahantulijoille valtaosa tahtoo huolehtia perheensä turvallisuudesta ja pitää itseoikeutettuna ettei lapsia tarvi viedä autolla kouluun vaan koulumatka on turvallinen kulkea myös itsenäisesti ja ennen kaikkea ettei kouluaikana lapsien turvallisuus saa vaarantua.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.