Heti kun Hesari on puolustellut niitä, niin eiköhän…?!

Huolimatta siitä, millaiset olot Lähi-, Keski-, Väli- ja Kauko-Idässä vallitsevat, siellä on toisenlaiset tavat. Meidän täytynee kuullemma käsittää ettei Suomi ole ”Lintukoto”, koska tänne on kutsuttu väkeä, jolla ei ole kaikki linnut kotona, mutta sensijaan lepakoita vintillä?

SEINAJOKI0000000001Tämän päivän Hesarissa kirjoittaa tutkija: ”JUNTUNEN toteaa tänään tiistaina julkistetussa tutkimuksessaan, että Suomeen viime syksynä saapuneet irakilaiset turvapaikanhakijat edustavat poikkeustilan, katastrofin ja traumojen sukupolvea. He ovat eläneet lapsuutensa ja nuoruutensa sotien, väkivallan ja taistelujen keskellä.

Tämän tajuaminen ei Juntusen mukaan missään tapauksessa tarkoita seksuaalisen häirinnän tai raiskausten vähättelyä.

Se tarkoittaa ainoastaan sitä, että väkivallan läpäisevässä yhteiskunnassa koko elämänsä viettäneiden miesten oirehdintaa heidän saavuttuaan turvapaikanhakijoiksi on mahdotonta korjata, jos diagnoosi on väärä”, Juntunen toteaa raportissaan.”

Kiitämme Hesaria ja Juntusta näistä sanoista, ja ymmärrämme ettei tarkoitus ole vähätellä. Ehkeivät kuitenkaan ahdistelluiksi joutuneiden lasten vanhemmat koe em. juntustelua heitä rauhoittavaksi.

Seinäjokisen rouvan kertomaa:

Varoituksen sana: Äsken ajoin autolla Törnävän Sorsanpesän valoristeyksen kohdalla, kun huomasin kaksi nuorta tyttöä, noin 12-vuotiaita, liikkeellä värikkäillä jopoilla.  Klo.15.25 pysäytti maahanmuuttajamies tytöt, ja otti toista tyttöä poskista kiinni hellästi ja silitti hiuksia. Tytöllä oli vaaleat pitkät hiukset.  Tumma mies, iältään ainakin yli 40v., ja aikas ällöttävä. Bussi jäi kohdalle pysähdyksiin ja liikennettä oli aika lailla. Varoittakaa nyt nuoria tyttöjä ettei sattuiis mitään vakavampaa.

Eteläsuomalaisen miehen näkemää: Sitä samaa se on kaikkialla. Kas, Hesari kertoo meille että tämä johtuu sotatraumasta.  Selvis, ei tartte rautalangasta vääntää. Nyt siis tiedämme, ettei näistä tule Suomessa eläjiä millään konstilla? Di-gold

http://www.hs.fi/kotimaa/a1472521555778?ref=a-luet-#6

3 thoughts on “Heti kun Hesari on puolustellut niitä, niin eiköhän…?!

 • 30.8.2016 at 20:57
  Permalink

  Tää on niin tätä. Nämä hiekkaneekerit kun ovat menneet serkusten kanssa naimisiin viimeiset 1400 vuotta niin evoluutio ei voi olla samaa tasoa kuin euroopassa. Jos Suomessa syntyy lapsi nii yli 70% todennäköisuudellä hänellä on sellainen DNA-ketju jota ei aikaisemmin maasta tavata. Saksa, joka on Turkkilaisten jalansija euroopassa, on paljon taantuneempi. Kun Saksassa syntyy lapsi, on todennäköisyys uudelle DNA:lle 7% luokkaa. Enkä edes uskalla arvailla mitä se on lähi-idässä. Sen näkee jo kasvojen piirteistä.

  Tämä DNA:n uusi versio kertoo mitkä maat/maanosat kehittyvät rodullisesti. Ja mitkä taantuvat. Saksaa rasittaa suuri muslimien määrä.

  Reply
  • 31.8.2016 at 05:42
   Permalink

   Moi. Jos mahdollista, niin lukisin mielelläni jotain lähteitä näille prosenteille. Tämä ”uusi DNA” alkoi kiinnostamaan, mikä juttu se on.

   Reply
 • 1.9.2016 at 14:33
  Permalink

  Lähi-idän arabit eivät kehity koska he tottelevat kirjaimellisesti Profeetta Muhamedin oppia ja se oppi on heidän lakinsa. Jos tutkijat ja asiantuntijat haluavat tietää, mitä on Islam, ei tarvitse muuta, kuin tutkia mitä profeetta Muhamed teki. Hyvä muslimi matkii profeettaansa, ihan nimeä myöten, siksi lähes kaikki Lähi-idän miehet ovat nimeltään Muhamed .
  Ja mitäs Muhamed sitten teki? Hän oli naimisissa lapsen kanssa eli oli Pedofiili, Hän oli sotaherra, tappoi omin käsin noin 700 ihmistä. Hän alisti naiset ja lapset, vaati naiset peittämään itsensä. Hyväksyi raiskaukset. Kehoitti tappamaan kaikki vääräuskoiset, eli juutalaiset ja kristityt. jne… Sama tavoite on myös nykyisillä Juhlapaikanhakijoilla.. Lähetän Asiantuntijan m siis OIKEAN ASIANTUNTIJAN puheen linkin, tästä aiheesta uuteen viestiin. Kuunnelkaa se.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.